加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 佢到底係咪鍾意我?定係只係當我係朋友...?
載入中 ...
溯下潮
初生嬰兒

會員編號 298604
精華 0
積分 212
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 11025 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-2
註冊天數 6271
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 溯下潮 的帖子
佢到底係咪鍾意我?定係只係當我係朋友...?

我依家中四...我果班有一個男仔同我幾好傾,我地一直以黎都係唔錯既朋友,我一直都當佢係我朋友,我覺得佢都只係當我係朋友...但係,自從上次一個比賽,我發現佢o係寫作方面有好高既天份,之後就一直對佢有好感...最近我調左o係佢既隔離,同佢成日都有好多野傾。佢成日都故意搵d野同我傾,成日取笑我(但我覺得佢笑我係因為佢想同我傾計)又無lala送生日禮物比我,我總係覺得我地之間既關係好微妙,但我見到佢成日都會同其他女仔玩,就好似同我一樣。但係,我從來都未見過佢會送生日禮物比人,咁係咪代表佢鍾意我?定係佢只係當我係其他女仔一樣,只係一個普通朋友?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
原翼
嬰兒上路
幻の翼•夏洛特

會員編號 293467
精華 0
積分 464
帖子 71
威望 0 點
I-See幣 11066 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-23
註冊天數 6281
狀態 離線
  只顯示 原翼 的帖子
有d好好既異性朋友都會咁做既...
如果佢真係冇d好曖昧既行動真係好難知佢係中2你定當你係朋友囉...
睇佢送你b-day禮物應該都代表你係佢心都佔左唔少既地位既..
如果你想知...都可以問佢既...^^"(只供考慮)

P.S.見到樓主寫'無lala送生日禮物'果時笑左出黎....梗係因為你生日佢先送麻^^"

即使我和你是不可能的一對•
 我會祈求•星星能長留在你頭上的天空•牠們會在你快樂的時候與你分享•在你悲傷時與你同在•
 因為我有預感•妳將會是我一生最牽掛而放不下的人•
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
YAMMI
吹水新手
我是楊小煜的頭號FaNs

會員編號 233882
精華 0
積分 3250
帖子 2770
威望 0 點
I-See幣 22404 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 3 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-21
註冊天數 6403
狀態 離線
  只顯示 YAMMI 的帖子

QUOTE:
原帖由 原翼 於 2007-4-2 11:01 PM 發表
有d好好既異性朋友都會咁做既...
如果佢真係冇d好曖昧既行動真係好難知佢係中2你定當你係朋友囉...
睇佢送你b-day禮物應該都代表你係佢心都佔左唔少既地位既..
如果你想知...都可以問佢既...^^"(只供考慮 ...

你說話好可愛xdddd...

真的...不會無lala的呢,,
可能是因為其他女生未生日所以沒禮物...
就算你們的關係微妙...你不確定都不會問他是否喜歡你吧////
只是送禮物跟上課聊天...不足夠呢..
再溝通一下吧..

頂部
貓眠_KK
初生嬰兒

會員編號 250061
精華 0
積分 379
帖子 11
威望 0 點
I-See幣 11022 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-20
註冊天數 6374
狀態 離線
  只顯示 貓眠_KK 的帖子
傾計就一定會有咖喇,,=]
因為我平時都有同隔離D男同學傾下GE,,*
佢唔送生日禮物比其他女仔,,
可能未到佢地生日掛=V=
不過點都好啦,,
希望佢都鍾意你啦,x)

頂部
貓貓貓貓貓子*
初生嬰兒

會員編號 297569
精華 0
積分 212
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10987 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-31
註冊天數 6273
狀態 離線
好感其實一定會有.
可能佢想保持呢種曖昧關係.
因為可能佢會驚如果踏出左第一步.
好多野就會番唔到轉頭.
而且到時可能朋友都冇得做.
宜家好多人都好中意曖昧不清的關係.
唔洗負上任何責任.都唔洗傷心.
可能宜家你們keep住呢種關係.
對大家都好.
禮物的事....
也許是代表你是他一定記得的人吧!

頂部
dorothy_c
初級會員

會員編號 56790
精華 0
積分 691
帖子 124
威望 0 點
I-See幣 11249 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-18
註冊天數 6802
狀態 離線
  只顯示 dorothy_c 的帖子
咁你o係佢心目中1定佔左唔少地位啦!
其實咁樣已經踏出左好大步架啦...
呢d野始終要1步1步咁揣測...

頂部
-★`癲小詠×°
吹水高手
不得不愛。

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 290059
精華 0
積分 642
帖子 5436
威望 0 點
I-See幣 9828 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-16
註冊天數 6288
來自 外太空XD
狀態 離線
好感多數都有既
不過睇下你係邊種o者
送禮物有d人都會既

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...