加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]]]點解我俾人強暴後你先懂得珍惜我???[真人真事]
載入中 ...
.邪流丸.
嬰兒上路

會員編號 114228
精華 0
積分 495
帖子 83
威望 0 點
I-See幣 10718 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-4
註冊天數 6697
來自 h.k
狀態 離線
之後呢,,之後點牙@@?佢點答..我估佢話唔係lor- -

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*小KAI+_!
初生嬰兒

會員編號 284149
精華 0
積分 412
帖子 24
威望 0 點
I-See幣 11005 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-5
註冊天數 6303
狀態 離線
  只顯示 *小KAI+_! 的帖子
快D P0ST-3-

我要睇衰人

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
I-See幣 14582 錢
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-20
註冊天數 6315
來自 [/!天國~*
狀態 離線
  只顯示 S!U寶 的帖子
第11章

玩笑玩得太大嗎???定係你有心幫我??係你心入面,,我真係只係一個路人???

OK:米亂UP囖@@我得鬼閑中意佢咩..

得鬼閑???你五中意我做咩要幫我???點解要比夢我??點解又要親手打碎我個夢???

我:.................[默默無言只代表我好蝦嗎???我受不了,,可我能怎麽辦???]

天:甘尼甘緊張佢做咩呀???

OK:我都話吵囖@@

天:也,,,,OK哥,,你厄人嘅...

OK:五信就算..[扒係度訓教]

天:望咩呀??上課啦@@

個個都用平身最快嘅速度望反老師,,個老師更加五洗講啦@@用最快嘅速度當無事發生

我真係忍五到啦@@點解要甘對我???我做左D咩???我五可以再比你地蝦啦,,我只想上堂正正常常嘅課都五得???WHY???

WHY完之後都係要乖乖D就範,,,繼續上課...

"xG:http://www.xanga.com/lipowai0907"

頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6315
來自 [/!天國~*
狀態 離線
第12章

落課啦...先上左個20分鐘,,到底我學識左D咩????

芸芸:你點呀??

我:毛野,,你頭先做咩亞???[扯開話題]

芸芸:毛.....毛野亞@@我地去走堂囖@@[嚇左我一跳///]

我:下???五得也,,,

芸芸:點解也???

我:寧姐儸左我200蚊也,,,E鋪死啦@@[喊左]

芸芸:咩話???佢儸左你200蚊???有毛話比老師聼也?????

我:有用嗎???

芸芸:甘又係....我E度有80蚊,,,比住你先啦@@我慢慢幫你籌呀@@

我:五得嫁...ED錢係你嫁@@我都知你同我差五多甘窮下,,,我點可以儸尼D錢卜//

芸芸:傻豬,,你同我邊有計卜,,D錢係我打工個陣睜反黎嫁@@你放心用啦@@五係比你嫁@係借比你嫁...要還的...

我:都五得姐..

"xG:http://www.xanga.com/lipowai0907"

頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6315
來自 [/!天國~*
狀態 離線
第13章

芸芸:五好甘囉嗦啦@@一場姊妹,,,係五係甘都要同我計先..

我:多謝你呀@@我一定會儘快還比你嫁@@

芸芸:慢慢啦@@我又五急用//

我:你對我真係好呀@@

芸芸:你知就好啦@@我E+去籌下先[講完走左]

芸芸走左,,我D眼淚1滴1滴甘流出黎...點解芸芸要對我甘好卜,,,當個個離開曬我個陣,,佢仲係我身邊,,,,當我受盡委屈個

陣,,佢一次又一次安慰我,,,開解我,,,當我有困難個陣,,,又係佢一次又一次甘幫我,,,佢為我做左甘多也,,,但我尼??我為佢

做左D咩牙???只係一次又一次的麻煩..五通麻豆所講嘅五好害佢就係指ED????五通我真係要放過芸芸???但我已習慣依賴

佢,,點算好呀???

頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6315
來自 [/!天國~*
狀態 離線
第14章

MISS:XX芸,,你留底先啦..我有D野要你幫手呀

芸:MISS,,我金日......

我:無所謂啦@@我自己走就得啦..你去幫老師手啦

芸:你得五得嫁?

我:傻啦,,,我緊係得啦@@[強顏歡笑中]

芸:甘你自己小心卜,,番到屋屋打比我啦

我:恩,,你自己都小心呀!!拜

芸:拜

其實我真係好五得嫁@@但係我五可以整日麻煩芸芸嫁@@加上佢有野做更加五得啦@@我應該係時候放下手,,五可以再整日依賴芸芸啦@@

痲豆:晴豬

我:下???[一句晴豬真係好耐未?過啦,,因?晴豬係痲豆叫我葛尊屬名稱,,但e+佢會叫我姣婆,,但金日佢竟然叫我晴豬,,我竟然激動到差d喊左出黎]

痲豆:你五好再害芸芸啦,,,當我求下你,,,我知我好厚面皮,,,佢親口話叫我五好再理佢D野,,但我死都要理,但係我真係當左佢係我最好最好葛朋友,,,我

五想佢死呀我:講真,,,我都知我麻煩左芸芸好多好多,,,我真係好想放手嫁@@但可以嗎?點解你連我唯一葛朋友都要搶走埋...我真係受夠啦...我真係

真係好想上天台跳落黎1了百了呀...但我五可以呀

我仲要養呀媽,,供細佬讀書,,,我個頭就黎爆啦,,,你地放過我啦@@我只想做一個平凡人,,,我真係五想同你地爭D乜呀

頂部
-★`癲小詠×°
吹水高手
不得不愛。

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 290059
精華 0
積分 642
帖子 5436
威望 0 點
I-See幣 9828 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-16
註冊天數 6291
來自 外太空XD
狀態 離線
好好呀!
十卜你post呀

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6312
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
十卜~
Keep Going on ~

頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6315
來自 [/!天國~*
狀態 離線
第15章

痳豆:晴,,我地都知你辛苦,,,我地都好想幫你嫁,,,但我地幫你五到呀@

我:咩呀????幫我咩呀????

痲豆:五講得嫁@@對五住呀@@其實我金次黎穩你係有野同你講呀

我:咩?

痲豆:你得五得比埋d錢芸芸呀?

我:下?

痲豆:其實d錢係問校霸借嫁@@

我:下?五係佢同學借嘅咩?

痲豆:d人都知佢幫你借錢,,,所以個個都無借比佢,,佢無辦法所以問校霸解囖

我:點解要對我甘好???點解???

痲豆:你知吾知要利息嫁?1日加50蚊呀@@你話佢點還卜

我:咩話?1日加50蚊?佢做咩甘傻?d錢無左我都係比呀媽閙下姐,,但佢做咩要白白幫我還甘多錢呀????

痲豆:不如你e+快d將d錢還反比校霸啦

我:哦....校霸係邊呀????

痲豆:天台

我:五該你[跑左]

頂部
ching1011
初生嬰兒

會員編號 314906
精華 0
積分 220
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 11012 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-5
註冊天數 6241
狀態 離線
  只顯示 ching1011 的帖子
好正呀....晴晴好慘呀!!!成日比人蝦!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...