加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 今日俾人..
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 朱古力糖糖 的帖子
今日俾人..

今日俾人累到手書包..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ai_ni 的帖子
搜書包是不信任的行為吧-
邊個咁衰搞到你比人搜書包呀=]]
是仇人麻?=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ai_ni 於 2007-5-22 10:12 PM 發表
搜書包是不信任的行為吧-
邊個咁衰搞到你比人搜書包呀=]]
是仇人麻?=

唔系靜系我..
系成班..= ="

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ``pInG... 的帖子

QUOTE:
原帖由 朱古力糖糖 於 2007-5-22 10:32 PM 發表

唔系靜系我..
系成班..= ="

``點解要俾人搜書包既??}}

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子
好似話我地班有人帶香口膠
有人食
比牙sir見到
問邊個
個個比香口膠個個人吾認
咪....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Heyo. 的帖子

QUOTE:
原帖由 朱古力糖糖 於 2007-5-22 10:07 PM 發表
今日俾人累到手書包..

你系咪比人搜到電話,,
之類既野牙,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙傻〞 於 2007-5-22 11:22 PM 發表
好似話我地班有人帶香口膠
有人食
比牙sir見到
問邊個
個個比香口膠個個人吾認
咪....

咁 李 曉 婷 真 係 冇 晒 香 口 膠 喇 `

點 認 牙 ?!'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 +◆顛喵`╭ 於 2007-5-23 09:11 PM 發表

咁 李 曉 婷 真 係 冇 晒 香 口 膠 喇 `

點 認 牙 ?!'

你又知佢真系冇晒香口膠??*
就算佢冇晒都有帶啦!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
d 香 口 膠 都 吾 係 佢 身 上!*

呢 d 事  根 本 冇 人 想 !'

算 喇 `

仲 有 李 曉 婷 你 係 fD 黎 嫁 !`

仲 要 係 佢 後 面 篤 佢 背 隻 !*

唉`好 煩 牙 !-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 +◆顛喵`╭ 於 2007-5-24 12:03 AM 發表
d 香 口 膠 都 吾 係 佢 身 上!*

呢 d 事  根 本 冇 人 想 !'

算 喇 `

仲 有 李 曉 婷 你 係 fD 黎 嫁 !`

仲 要 係 佢 後 面 篤 佢 背 隻 !*

唉`好 煩 牙 !-

系手書包個日
唔踞佢先開Lee個post姐..
我E +都同番佢玩啦..= ="

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...