加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉] 爛臉的女孩 (勁好睇, 要回帖...)
載入中 ...
傻敏-v-
中級會員

會員編號 357127
精華 0
積分 698
帖子 433
威望 0 點
I-See幣 13238 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-10
註冊天數 6107
來自 .. :p
狀態 離線
  只顯示 傻敏-v- 的帖子
睇左h0多次..不過真系h0h0睇`

Nothing.
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 11112 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 46 回 ---

到左第2日..當然ar雪隻眼已經腫晒 la..

未入課室已經聽到ar美把聲.....

當ar雪想入課室果陣....佢聽到......d野..

所以係課室出面..冇入到去

美:你幫爛面講好說話?你有冇攪錯呀?

柏熙:人地都有自尊ga....你尊重下人la..

琪:ar美....你太賤la...

美:你地痴線ga??你地食左d咩藥呀?
  ar琪....你唔係好憎爛面ga咩??做咩而加個個都幫住佢ar??
  你轉左性..懶好心呀?

琪:佢係你朋友黎ga....你唔好咁對佢la..

美:我朋友??

柏熙:ar美....你變左好多呀.....

美:(1巴升左落柏熙度)你話我變左好多?
   我咩都比晒佢la....你地個個都係咁....
   我有咩比唔上佢呀?

暉:嘈夠未呀?

美:(bear住ar暉)哈..(傻笑)唔怪得知..
  你地比佢哄到甜晒la....佢簡直同佢ar媽冇分別....
  1樣有做雞既〔風範〕呀..

ar雪聽到哩度忍唔住入左去..佢用1個好憎恨既眼神望住ar美....

亦係哩個時候..個個都同1時間望住佢..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 47 回 ---

柏熙&暉&琪:ar雪.....

ar雪行左過去com左ar美1巴..好恨...好大力..

美:你打我?

雪:(充滿淚光)你話我..我忍你..
  你話我ar媽?我打你1巴已經好比面你...

美:(bear 住ar雪)

雪:枉我1直當你好朋友..你咁對我?

美:你當我好朋友?? 你搶晒我d野走呀..
  如果我唔係知道你鐘意柏熙..
  我就唔會讓比你la....到我搵到柏文..
  你又要同我爭..你究竟想點呀?佢地唔會鐘意你ga..
  你唔好唔記得你塊面爛ga...(喊晒口)

係哩個時候..ar暉...柏熙同ar琪呆晒..

而加搞到成班人都知道..[[ar雪鐘意柏熙]]...

柏熙:夠la...你唔好再嘈la..

雪:你聽清楚呀..我冇你同爭過任何野呀!!!
  亦都冇叫你讓柏熙比我..我洗咩你讓呀?
  你以為你係邊個?

美:我見到你個樣真係好憎你..你太黑人憎LA...(係咁令頭)
  我真係唔明你邊忽有吸引力去令到d仔咁對你..

柏熙:喂..你講夠未呀?

雪:我話你知..我樣樣野都比得上你..
  你睇住黎..你遲早有報應.. (掉轉頭走左)

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 48 回 ---

直至上堂..ar雪好憎ar美.....佢好憎佢....

佢未試過咁憎1個人憎到咁〔興〕..佢連喊都喊唔出...

上緊堂其間....柏熙見到ar雪悶悶不樂..1定知道佢唔開心la...

佢係張紙仔度寫左句野..比ar雪...

柏熙:唔好為左哩d人咁唔開心la....
   我地個個都好擔心你ga..

ar雪睇完之後....的確..開心好多....

回番佢::::我冇事呀....

柏熙::::::咁我地1陣1齊食lunch呀

雪:::::::我咁既樣.,,,,你唔介意咩??

柏熙::::::傻la..我點會介意呀?

雪:::::::咁好la!!

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 49 回 ---

話咁快就到lunch 啦....

食飯既地方莫過於...係大家樂....除左哩間冇ga啦!!

入到大家樂.....ar雪已經見到柏文坐係度等緊ar美...

ar雪扮見唔到佢....仲揀左個離柏文好遠既位.....

柏文見到ar雪就行左過去.....

柏文根本就唔知岩岩係課室果d事....

佢1坐低....ar雪就即刻但左起身.....

柏文:你.....(好奇怪)

雪:我諗....我同你有小小距離好d..

柏文:(冇lala ar雪變成咁既)

雪:你已經有女朋友ga啦.,,,,請你自重d...
  (ar雪其實都唔想咁對柏文..但係....)

柏熙行過去::

柏熙:做咩事呀?(拎住個餐)

柏文係哩個時候拎左張相出黎....比左ar雪....

之後就去番番佢原本果個位....

張相入面係1男1女q住手...果2個細路仔就係柏文同ar雪

ar雪企係度望住張相入面既1男1女發呆...

柏熙:雪....

雪:下...(呆呆濟濟)

柏熙:做咩事呀?佢做咩冇lala比張相你既??(拎起黎睇)

雪:冇呀....食野la…(搶番張相..即刻代落袋)

柏文係好遠望住ar雪.....

柏熙:你識柏文ga??

雪:唔識呀....

柏熙:佢好似對你特別好咁既?

雪:唔係呀....

柏熙:我聽ar暉講....柏文唱k果日佢係廁所等左你好耐..
   攪到ar美發晒脾氣..

雪:(直情o晒咀:::唔係呀?)

柏熙:佢..會唔會係..咩你呀?

雪:(好冷靜咁令頭)我咩樣你有眼睇ga...

柏熙:樣根本唔重要..

雪:(笑左笑)

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 50 回 ---

係哩個時候..ar美黎到大家樂.....

美:等左好耐呀?

柏文:唔係呀..(得低頭係咁食野)

1路都冇講過野...

美:喂..我黎左la...你望下我好冇呀??

柏文:(1望上去::見到好多條紅卜卜既痕)
   嘩,,你塊面做咩呀?

美:比人打呀我.....(好興)

柏文:邊個打你呀?

美:徐x雪

柏文:佢打你?(心諗::有冇可能呀?)
   佢做咩冇lala打你呀?

美:(係咁笑)

柏文:你笑咩?

美:笑你緊張我個樣lo...

柏文:佢做咩冇lala打你?係唔係你又講埋d衰野呀?

美:喂..(企起身..拍table)有冇攪錯呀你..
  你又幫住佢黎話我?

哩1下..全場望住晒佢地....包括柏熙同ar雪

柏文:你細聲d la...(望住ar雪果邊)

ar美望住柏文望住果邊....1望就見到ar雪同柏熙...

美:(令番轉)你鐘意左果個爛面?

柏文:你發咩脾氣呀?

美:咁即係係la...

柏文:痴線..(得低頭食野)

美:係呀...我痴線ga..咁分手lo..

柏文:(冇應佢)

美:喂..我而加同你講分手呀..你聽唔聽到呀?(好大聲)

柏文:你好x煩呀..你鐘意點就點...(拎晒d書包走人)

頂部
[Mrs.Riki]
嬰兒上路

會員編號 215044
精華 0
積分 458
帖子 72
威望 0 點
I-See幣 11061 錢
GAME幣 250 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-9-28
註冊天數 6422
狀態 離線
  只顯示 [Mrs.Riki] 的帖子
啊...
冇啦>"<
快d post 啦~

♥- Baby ! ♣ i l0ve y0u .3.
小桔 -1uv- 小愛 xD `
頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6268
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
你P0少左好多章呀
睇唔明

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部
-___-!!
吹水學徒
欣.

會員編號 345128
精華 0
積分 2618
帖子 2032
威望 0 點
I-See幣 16419 錢
GAME幣 158 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-11
註冊天數 6136
來自 火星`x]
狀態 離線
  只顯示 -___-!! 的帖子
sup
p0埋落去啦

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 51 回 ---

ar美趴左係table係咁喊....

佢(美)根本就冇諗過柏文會走....

而加除左喊同憎ar雪之外...都諗唔到有咩可以做ga啦...

而令1邊既柏熙同ar雪....見到柏文走已經估到咩事la.....

柏熙同ar雪見到ar美趴左係度喊....

柏熙既視線1直望住ar美......

柏熙:你覺得柏文點呀?

雪:唔係幾識佢...

柏熙:ar美同佢1齊咁耐...我見佢喊咁耐
  冇日開心過....(1邊望住ar美1邊講)

雪:::望到柏熙既反應....已經知道佢仲對ar美有feel ga..

雪:其實....你同佢散都係因為我姐....係哩個時候...
  ar美係需要你ga 

[[[[ 心諗::如果柏熙真係鐘意自己既話....
    就算有10個ar美...柏熙都係鐘意1個ar雪 ]]]]

柏熙:(令左過黎)算la...人地既野我唔理得咁多...

雪::::[[[ 人雖然係度姐....心仍然係ar美度 ]]]

ar美lunch之後冇再番過黎.....

自從佢地嗌左交之後....ar雪真係好唔慣同ar美[[ 對抗 ]]

因為....憎1個人係好辛苦ga...

雪:黑痴....(拎紙巾果陣...跌左岩岩柏文拎比佢果張相出黎)

ar雪汁番起黎....望住哩張相發呆....

張相右下角有個日期,,,,,已經係3年前ga啦....

但係張相...仲keep得咁好....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...