加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]*寧願感情無發生過,,還是??[[口語+少量粗口]] 完左+出左繼集na` 睇下na`
載入中 ...
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
I-See幣 14155 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-26
註冊天數 6302
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
[原創]*寧願感情無發生過,,還是??[[口語+少量粗口]] 完左+出左繼集na` 睇下na`

金次係我第一次作故仔牙
考試後之作,,,,
希望大家十卜十卜
同埋留cmz牙
你地的cmz係我的推出力>3<"

主角:::(主角好多,kaka)
牙詠----------------自問唔係靚女,成績唔多好,,,(我)
牙儀----------------牙詠的好朋友,成績幾好,,,都幾靚女ga,
牙琪---------------超靚女,串,打人好恨,雖然唔溫書,,不過都幾勁,
牙敏---------------ok靚女,成績好,ok受歡迎,打人都好勁,串
牙玲----------------好可愛,成績mama,打人都好勁
牙菁--------------靚女,,,受歡迎
牙雪---------------靚女,,,,

到男仔na
牙希----------------唔太靚仔,成績都ok
牙樂---------------好靚仔,勁受歡迎,唔溫書都好勁
牙正----------------ok靚仔,,,
牙城-------------------同牙正好熟,樣mama
牙健----------------好淫.又賤,,,,,花名牙賤

(仲有好多,,,,,不過自己睇啦)

故事係講p.6的學生
                                                        倒數----

開始!!!!!

呢日係開學後口既1-2個月,,,,,,,,,,,
有一日口既小息,,,,,
牙樂無啦啦牙我個頭
牙詠:你咩事牙,,,無啦啦打人個頭

牙樂:我中2牙,,,,吹咩??

牙詠:咁你做咩係都要打我牙?

牙樂:因為你,,,,,,,,,,,,,,,矮!!!!!!!!!!!!

我緊係好嬲啦,,,,咪打返佢lor

牙詠:我係矮又關你咩事牙??你好高咩????

{其實佢真係好高,,,,,,,,,仲高我好多tim}

牙樂:係牙,,,,我係好高牙,,    <---------好黑人憎牙!!!!!

咁就好無聊就過左個小息啦

(真係好無聊牙=o=")

幾日後,,,我地都係咁玩,,,,,kaka`    <-----------其實幾好玩

在星期二口既音樂堂,,,

我地都在音樂室,,,,,

我後面口既係-------------牙希,牙樂,牙健....

SH*t....

佢地一定打死我啦,,,

慘啦,,,,

(我做錯咩事,,,點解個天要咁程罰我??)

果然

佢地真係----------(打我???唔係,,,)

係,,,,,,,,,,踢我張'鄧'

妖,,,,,,,

牙詠:咩事牙??邊個在踢踢踢,,,好好玩牙?

牙希:唔係我,,,

牙樂:唔係我,,,,

咁好明顯,,,

係牙健啦....

不過,,,我無報服...難得

我扮望前面,,,

不過,,,,

我其實係,,,

盯實後面

佢地再踢...

呵,,,比我見到

係,,,,,

牙樂...

牙詠:哦,,,,係你,,,,我記住你,,,,

牙樂:好驚牙??   

小息'''''''

我叫左牙敏,牙玲幫手,,,,,,,,,,,

------------------------------------------------------------------------------------

跟住會點呢??

留cmzzz牙
如果唔係我唔poz家.....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
湯圓
認證會員

會員編號 51025
精華 0
積分 2984
帖子 928
威望 0 點
I-See幣 13671 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-9
註冊天數 6777
狀態 離線
  只顯示 湯圓 的帖子
佢地想點- -||
係咪想打人?!
sup"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
我又黎啦
好啦,,,,,我開poz,,,,

第2話...............

牙敏,牙玲過左黎

我地夾攻牙樂,,,個頭

(p.s.我唔會甘暴力ga)

牙樂唔夠打,,,呵呵`

該死牙

點知,,,,,

牙樂叫左牙希,牙健,,,過黎幫下手啦!!

我同牙敏,牙玲走開左

牙敏:喂,牙詠你打邊個牙??

牙玲:係lor,,你唔講,我地點幫你牙??

牙詠:um,,,,,,,邊個易打d牙??我打人好屎家,,,何況金次係我第1次打人...

牙玲+牙敏:唉,,,你打牙希啦,,,佢最2打,,,,

牙詠:ok!咁你地呢??

牙玲:我打牙健啦

牙敏:ok,咁我打牙樂啦

跟住我地去左佢地前面

開始打啦

牙詠個邊...

牙希:喂,,你做咩牙??打人個頭家??

牙詠:甘你頭先做過d咩牙??

牙希無野好講........

牙敏個邊,,,,

只係得啪啪聲

牙玲個邊,,,,,,,,,

牙健:你做咩牙?? <---------ok嬲

牙玲:無野牙,,打你,,,,個頭姐,,,,     <-----------仲笑笑口,,好得意牙 >3<"

牙健:= ="     <-----------唔嬲lu,,,因為牙玲實在太可愛

鈴鈴鈴......

午息又完左啦......

就係因為呢幾日我同牙樂佢地一齊玩,,,,,

我中2左牙樂

點解ga??

佢咁衰,,,打我個頭......

點解我會中2佢家??

放學之後

我打左比牙儀

我同佢講左好多野,,,

牙詠:點解我會中2佢家??

牙儀:um,,,,可能,,,你對佢'內'左,,,,覺得佢愈黎愈好玩+靚仔lor

牙詠:我都唔知牙,,,可能係啦....係喎..你中2邊個ga??

牙儀:係,,,係,,,牙樂......

牙詠:下,,,你做咩唔早d同我講??

牙儀:sor,,,

牙詠:算啦,,,,唔講啦,,88

牙儀:88

原來牙儀中2左牙樂好'內'

下??

好朋友變左情敵????

-------------------------------------------------------------------------
點解個故事變成咁家??

想睇下文,,,

就記得回pozzzzz牙"""

頂部
傻凝~
初生嬰兒

會員編號 277973
精華 0
積分 391
帖子 48
威望 0 點
I-See幣 10872 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-21
註冊天數 6277
狀態 離線
  只顯示 傻凝~ 的帖子
嘻,,,作得幾好喎,,,十卜十卜,,+油呀,,原本牙穎係,,,xdd

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6595
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
講真
       我唔明你講咩架
可以清楚d嗎
                 sorry

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子

QUOTE:
原帖由 蜜瓜奶-_- 於 2007-6-15 11:09 PM 發表
講真
       我唔明你講咩架
可以清楚d嗎
                 sorry

唔洗sor,,,我一定會努力家,,,
作得唔好,,,記住要提點一下牙
仲有,,,我會作得清楚d..
要繼續十卜我牙
>3<"

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6595
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
ok,,我會繼續十卜你架

+ oil

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
好啦,,,我又黎作野啦

--------------------------------------------------------------------------------------
                                                      第3話

好朋友變左情敵??

我成晚都在諗,,,

唉,,,,諗唔到點做好牙

為左個好朋友,,,我係咪要放棄呢??

咁又唔得,,,,做人唔可以輕易放棄家

定係,,,,中2第2個??

不過好難家喎,,,

嗯,,,,唔好理啦

聽日先算,,,,

第二日

我同牙儀都無講野

跟住我在小息個陣,,,

我地繼續玩,,,不過金次無同牙樂玩lu

同牙希玩,,,

2個都一樣咁好玩

牙詠:你做咩打我個頭喎??

牙希:無得解....

牙詠:唔玩啦....

牙希:唔得...

牙詠:點解牙??我要同班fd傾計牙!!

牙希未講完,,我就走左去女廁啦

牙儀都過左黎陪我,,,,

我地都係無出聲,,

最後,,,都係我做主動去叫佢

牙詠:不如我地做返fd,,,

牙儀:好牙

牙詠:不過,,我唔會讓牙樂比你

牙儀:我都唔會讓比你

大家都笑左出黎

幾日後

我都係好留意牙樂  

不過,

我發現我好似無咁中2牙樂

反而對牙希,,,有好感,,,

---------------------------------------------------------------------------------
下??
牙詠唔係中2牙希牙??
想睇??
就記得留cmz啦

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
無人睇,,,無人回,,,好傷心牙

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
無人回,,,無人睇,,,不過我一定會完成呢個故事!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

第4話
我對牙希有好感??

咁我咪好花心

牙儀咪覺得我好似玩玩下??

幾日後,,

我on msn個陣

有一個陌生o既msn add左我

我跟住就hi左佢

當我諗住問佢係邊個果陣

佢勁快咁打:你係邊個??

牙詠:你呢??你又係邊個??

果個人:我係xx希

牙詠:o,,,,,點解你有我個msn家??

牙希:牙樂比我o既,,佢話你好好玩喎,,,,所以咪add你lor

牙詠:o,,,,,

牙希:咁你係邊個??

牙詠:我咪係xx詠lor

牙希:哦,,,原來係你....我仲以為係邊個,,,,,,

牙詠:唉,,,,,,乜你咁蠢家,,,我地個班有幾多個人個名有[詠]字牙??得我一個咋!!
(ps::牙詠個msn名係:   ___詠 ' 對不起,我愛你   )

牙希:=o=" ,,無留意

牙詠:= ="

牙希:唔講啦,,我去踢波,,8

牙詠:8

死啦...我金次真係中2左牙希呀...

一星期後,,,

我同牙儀傾電話....

牙詠:點算牙??我中2左牙希呀,,,

牙儀:下,,,你唔係中2牙樂咩??咁快變心??

牙詠:唔知牙...

牙儀:可能你中2牙樂只係個假象,,,

牙詠:假象???

牙儀:唔唔,,我睇過本書,,,佢話假象就係一種自我投射的偶像

牙詠:明啦,,,,,,,

牙儀:唔唔,,,,

牙詠:所以,,我宜家就唔會再同你爭牙樂

牙儀:咁我洗唔洗多謝你牙??

牙詠:好牙!!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
牙詠中2左牙希,,但係,,,,,
想睇??回poz啦
唔回我好sad家!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...