加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]*寧願感情無發生過,,還是??[[口語+少量粗口]] 完左+出左繼集na` 睇下na`
載入中 ...
蘋果綠茶
初生嬰兒

會員編號 334734
精華 0
積分 208
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 10999 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-18
註冊天數 6160
狀態 離線
  只顯示 蘋果綠茶 的帖子
嘻,,快d post啦,,,好想睇

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
I-See幣 14155 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-26
註冊天數 6302
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子

QUOTE:
原帖由 蘋果綠茶 於 2007-6-19 03:54 PM 發表
嘻,,快d post啦,,,好想睇

ok...我作故事啦
多謝支持,,,>3<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
好,,,我又黎啦
----------------------------------------------------------------
                                               第9話
牙正同左牙儀表白...

(係msn.)

牙正:你...你考慮成點牙??我..我...

牙儀:我,,,我,,,宜家中2緊牙...樂...不過...我...我...會...考慮一下你,,,因為,,,

牙正:因為,,,因為咩牙??                 <-------好緊張

牙儀:係因為我...我...有...有..少少...中2...你

牙正:真...真o既??

牙儀:你...你唔信??

牙正:我點會唔信牙??

牙儀:係lor,,,我就係想咁講,,,你,,你中2左...我...幾...'內'??

牙正:我,,,我,,,由,,,3年級..就..中2左你啦...

牙儀:...你...你講真??

牙正:係..係..牙

就係咁,,,牙儀就講左比牙正聽...

(作者:牙儀你係咪真係中2牙正ga??   = =")

(牙儀:我都唔知,,,算啦,,,都講左lor)

(作者:我唔知你,,,總之唔好後悔牙!!)

(牙儀:.....)

就係咁,,牙儀就同左牙正一膂...不過全班都唔知....勁!!

講返我同牙希牙,,,

(係學校)

牙詠:你係咩打我個頭喎??

牙希:我有野同你講牙,,,好重要ga

我同牙希出左去走廊...

牙希:喂...有人中2左你牙,,

牙詠:下..邊個黎ga??

牙希:係牙城牙,,,

牙詠:下,,,牙城??就算佢中2我,,我都唔會中2佢啦...

牙希:咁又係...

牙詠:洗唔洗咁緊張牙??        <------玩下牙希先!!

牙希:無野牙,,,            <---面紅牙,,kaka`

我唔小心笑左出黎,,,

牙希:仲笑??      
('mid'我面珠)

牙詠:做咩mid我牙??

(作者:你地d sweet野唔洗做出面ga....=  =")

(牙詠+牙希:關你咩事牙??)

(作者:好,,,我忍你地,,,,)

-------------------------------------------------------------------------
就係咁,,,牙希同牙詠...牙儀同牙正就一膂啦
下2集都係好sweet...
不過...
想睇??回pozz+比d意見我,,,
我就打埋落去...kaka`

頂部
傻凝~
初生嬰兒

會員編號 277973
精華 0
積分 391
帖子 48
威望 0 點
I-See幣 10872 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-21
註冊天數 6277
狀態 離線
  只顯示 傻凝~ 的帖子
嘻,,真係好sweet 喎,,快d post,,,,好想睇牙希同牙詠...牙儀同牙正會點..不過想睇牙儀同牙正多d lor...

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子

QUOTE:
原帖由 傻凝~ 於 2007-6-20 05:45 PM 發表
嘻,,真係好sweet 喎,,快d post,,,,好想睇牙希同牙詠...牙儀同牙正會點..不過想睇牙儀同牙正多d lor...

係牙??o,,,我明ge,,,呵呵`
關心牙儀同牙正牙
我明啦...
唔唔...
好啦...明白,,我會家啦

頂部
雨〞童話
高級會員

會員編號 251162
精華 0
積分 1051
帖子 647
威望 0 點
I-See幣 9668 錢
GAME幣 299 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-22
註冊天數 6338
狀態 離線
  只顯示 雨〞童話 的帖子
有進步@@
有得笑下真係吸引到我繼續睇落去
加油牙=)

睇落去d故事人物個個都好夠膽講出自己鍾意邊個
又肯同對方表白 無論男同女都係咁 .. 唔錯
睇多次你個故事名
我估後期一定係有分手事件啦@@?

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子

QUOTE:
原帖由 雨〞童話 於 2007-6-20 10:33 PM 發表
有進步@@
有得笑下真係吸引到我繼續睇落去
加油牙=)

睇落去d故事人物個個都好夠膽講出自己鍾意邊個
又肯同對方表白 無論男同女都係咁 .. 唔錯
睇多次你個故事名
我估後期一定係有分手事件啦@@?

係牙,,,你估中左!!!

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
得好少人回pozz咋!!
我真係作得咁差???
............

-----------------------------------------------------------------
                             第10話

(係msn)

牙正:不如比你個電話我牙,,我地sms

牙儀:好牙...不過點解唔傾msn牙?  = ="

牙正:下...因為我要off啦,,,不過我想同你傾多d計牙嗎.....    <-----佢咁都講得出??

牙儀:係牙???              <------扮野,,,

牙正:怏d啦...

牙儀:9xxxxx7x

牙正:thzzz"

(係sms)

牙儀
     我地係學校都無傾過計牙....
                                    牙正

(作者:你好廢牙... = =")

(牙正:咁我唔知講咩好牙嗎....)

(作者:乜你咁蠢ga...)

(牙正:你估我想ga??你講咁我咋....)

(作者:咁你真係好蠢牙)

(牙正:........)

牙正
       係牙...
                    牙儀

(作者:你仲廢....)

(牙儀:我....)

(作者:你知唔知點解我比咁多位寫你地牙??因為有位讀者想睇你地d野牙,,,如果唔係我就比講牙詠佢地啦)

(牙儀:sorr")

(唔講佢地啦,,,)

(係msn)

牙希:介唔介意同牙a傾電話??

牙詠:唔介意,,,,

(係電話,,,)

牙a:唉,,,估唔到牙希你有個咁[靚]o既女朋友...

牙詠:....            <------好嬲

牙希:....

牙a:你地講下野好喎...

牙希:無野...

牙詠:....          <--------點解牙希你唔串返佢??

牙a:喂,,,牙詠你講下野好喎...牙希,,你cut佢線啦...

牙希:唔好啦,,,               <------好難做,,,唔知幫邊個好,,,

我一野cut佢地線,,,

好嬲牙,,,我知我7,,你都唔洗咁牙??

(係msn)

牙希:你做咩cut線牙??

牙詠:無,,,

牙希:咁都好d

牙詠:黑人憎..

牙希:我無做錯牙,,,咩事咁嬲??

我係咁2發下脾氣,,佢就以為我嬲左佢...

(係佢個blog)

------------------------------------------------------------------------------------
係牙希個blog有d咩呢??
之後又會點呢??
想睇??留cmzz啦...
三百幾個人睇左都唔回...
唔回唔打牙!!keke`

頂部
傻凝~
初生嬰兒

會員編號 277973
精華 0
積分 391
帖子 48
威望 0 點
I-See幣 10872 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-21
註冊天數 6277
狀態 離線
  只顯示 傻凝~ 的帖子
我回,,點敢唔會呢,,係咪先,,,快post,,,,,

頂部
mio101295
嬰兒上路

會員編號 301152
精華 0
積分 208
帖子 55
威望 0 點
I-See幣 10283 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-7
註冊天數 6232
狀態 離線
  只顯示 mio101295 的帖子
十卜左NA*
PO啦...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...