加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]100%教你點樣由醜女變做為美女!!!!唔知有冇post><
載入中 ...
月b〃
初級會員
┌*獨愛≠小慶"||

會員編號 70862
精華 0
積分 1513
帖子 178
威望 0 點
I-See幣 12834 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-12
註冊天數 6745
來自 || °KΣιTα||+
狀態 離線
  只顯示 月b〃 的帖子
[轉]100%教你點樣由醜女變做為美女!!!!唔知有冇post><

原來可以甘既!!!
由醜女變美女我真係大開眼介喲......
記得留cm啊^^~

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。<<未化妝 + 岩岩起身既恐怖樣

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。<<化妝後的樣子

第一步:戴黑 CON  + 雙眼皮貼~(呢步好重要, 瞬間眼睛就變大好多架!!! 同之前形成鮮明對比!!)
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

第二步:塗隔離霜(有保護皮膚既作用! 另外重可以起到修正膚色的作用!)

第三步:塗粉底液(牌子用既係 chanel,唔好塗得太厚,唔係妝睇上去好假~係顴骨周圍塗比膚色深少少既粉底,係T字部位塗比膚色淺 d 既粉底,將臉部變小,係下巴周圍塗比膚色更淺既粉底都可以起到拉長臉型的效果!)

第四步:擦粉餅(牌子用既係 MAC,具體咩名唔記得左,反正係白 d 個種,因爲本身的皮膚比較暗沈偏黃,塗完以後是不是變白左呢? 哈哈~ 記得頸上都要適量擦些少,唔係就會形成明顯的既對比就難睇死那啦~)
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

第五步:戴假睫毛,選擇合適自己的款型,根據睫毛多少而定,重有長度都需要調整~ 戴好就可以啦,呢步比較簡單!

戴假睫毛無咩秘訣, 只要粘上,然後同自己既睫毛根部越貼近越好 ,如果稍微有 d 縫隙唔緊要既, 用黑色既眼線將縫隙處補黑就 OK 啦~!

第六步:塗睫毛膏(將自己的睫毛與假睫毛一齊刷, 然後刷下睫毛)

第七步:畫眼線(其實係畫下眼線,而且只係畫半邊~ 因爲假睫毛的原因,所以唔駛畫上眼線,但係如果唔用假睫毛既話就需要畫啦~)

第八步:畫眼影
1:將成個眼窩塗亮,用白色個種。

2:塗黑色既。

第九步:塗唇彩,整番個頭就 OK 啦~完成!!!!

PS:雖然我也有化妝,可是沒像她那樣0.0我只是畫眼線@@!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
I-See幣 16500 錢
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-3
註冊天數 6724
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 `CecIIII- 的帖子
哇...
咁勁既...不過冇化妝既習慣-3-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
索女喪屍機關槍
吹水哨兵

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 149287
精華 0
積分 10683
帖子 11122
威望 2 點
I-See幣 9176 錢
GAME幣 753 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-4-7
註冊天數 6599
狀態 離線
我不是醜女`
呵呵`對我沒用`

msn/fb: liwingsze_lws@hotmail
屯門友;p
頂部
Siu 餅
初生嬰兒

會員編號 253729
精華 0
積分 336
帖子 13
威望 0 點
I-See幣 11081 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-27
註冊天數 6335
狀態 離線
  只顯示 Siu 餅 的帖子
SUP
好大改變ah

頂部
.Kaolu!
初級會員

會員編號 179866
精華 0
積分 689
帖子 260
威望 0 點
I-See幣 10631 錢
GAME幣 2317 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
註冊天數 6522
來自 外星
狀態 離線
  只顯示 .Kaolu! 的帖子
嘩...化妝前同化妝後個樣爭好遠.....未化妝個樣勁恐怖....

頂部
麵粉
初級會員
`,;,.,!★FAN B*

會員編號 4915
精華 0
積分 1533
帖子 113
威望 0 點
I-See幣 11364 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-5-6
註冊天數 6936
來自 HONG KONG
狀態 離線
  只顯示 麵粉 的帖子
d圖全部都睇唔到lu !

頂部
LeeSiU-SHaN:)
初生嬰兒

會員編號 348075
精華 0
積分 234
帖子 17
威望 0 點
I-See幣 11060 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-18
註冊天數 6132
狀態 離線
  只顯示 LeeSiU-SHaN:) 的帖子
哇個樣好恐怖 -____-
第1 張相直程客到我得返半條人命 ~0~

頂部
Joanne-Au
初生嬰兒

會員編號 355975
精華 0
積分 208
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-7
註冊天數 6113
狀態 離線
  只顯示 Joanne-Au 的帖子
哇...识化妆真系好喇..可惜我吾识.55555555

頂部
喪儀
初級會員

會員編號 351930
精華 0
積分 486
帖子 146
威望 0 點
I-See幣 12694 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-27
註冊天數 6123
來自 不詳*V*
狀態 離線
  只顯示 喪儀 的帖子
睇過啦""真係好勁呀
第一次睇戈陣哇左一聲@v@""
都sup您啦``

MSN在此``!!
嘻嘻``
kally10@hotmail.com
做戈FD啦
頂部
michelle303335
初級會員

會員編號 312474
精華 0
積分 500
帖子 161
威望 0 點
I-See幣 12700 錢
GAME幣 127 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-29
註冊天數 6212
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 michelle303335 的帖子
well down 啊!!!!!!!!!!!!!!!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...