加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]**髮型屋戀人|||>>[完佐la..]
載入中 ...
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6274
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
繼續牙~
好好睇牙~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
coco25
初生嬰兒

會員編號 71254
精華 0
積分 488
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11134 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-11-12
註冊天數 6742
狀態 離線
  只顯示 coco25 的帖子
好睇好睇....十卜十卜

本帖最近評分記錄
tsz-魁.   2007-11-23 06:17 PM  代幣  -2   惡意灌水
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Joyce*Tsz
吹水學徒
Joyce♥

會員編號 209261
精華 0
積分 5041
帖子 2005
威望 0 點
I-See幣 18764 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-9-7
註冊天數 6443
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Joyce*Tsz 的帖子
樂:竟然奇奇知CHOLE無事...不如去食野先呀!!!

小步:都好喎...我個肚打緊鼓!!!

小J:@0@?老婆個肚開緊交響樂!!!

ALL:哈哈哈哈哈)))))

*到左餐廳後...

樂:老婆豬...你食野咁笨拙架!!!食到成個咀都有...(幫佢末)

冰冰:得...得啦(面都紅哂)

小J:老婆豬...你食野咁笨拙架!!!食到成個咀都有...(學樂佢地!)

小步:得...得啦(哈哈哈哈哈)

冰冰:哎也也...學我...幾時變得咁曳曳架你@@??

小步:你教既!!!

冰冰:(無奈的樣子)

小步:呵呵(<<奸笑)

*另一方面...CHOLE同明...

CHOLE:我走先喇...唔該哂你!!!

明:你去邊呀???

CHOLE:我想返屋企!!!

明:我送你返去...你一個人咁唔開心我驚你有事!!!

CHOLE:你鍾意啦...

*返屋企路上...明就不停諗住CHOLE...但CHOLE就不停諗住樂...佢姑終都未能忘記佢!!!
ch.7>3<

♥♥♥♥♥大家要多多支持Download Station♥♥♥♥♥
最愛::田中♥熊井♥小舞

All For One&One For All
現在的比以前的差,少了太多人吧![Maki快點回來吧]

頂部
Yorich
嬰兒上路
最愛龍龍

會員編號 52789
精華 0
積分 683
帖子 99
威望 0 點
I-See幣 12627 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-12
註冊天數 6774
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 Yorich 的帖子
好好睇呀
快D   POST呀
THZ

頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6268
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
哎呀//
你要繼續p0呀..
好好睇唷

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部
wEnnn
初級會員

會員編號 328485
精華 0
積分 506
帖子 162
威望 0 點
I-See幣 12924 錢
GAME幣 308 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-3
註冊天數 6174
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 wEnnn 的帖子
繼續!!!繼續!!繼續!!
快d Post 啦...

頂部
Joyce*Tsz
吹水學徒
Joyce♥

會員編號 209261
精華 0
積分 5041
帖子 2005
威望 0 點
I-See幣 18764 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-9-7
註冊天數 6443
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Joyce*Tsz 的帖子
*CH.8<<

明:CHOLE...你諗緊咩呀???

CHOLE:無...無呀...

*唔經唔覺...佢地已經返到屋企...行到去CHOLE屋企門口...

CHOLE:我到喇...多謝你一直陪我...

明:唔洗...係呢...比你個MSN我可以嗎?

*當CHOLE比左佢MSN明...佢就入左屋...入屋後...佢見到佢地個個都係哂到...仲見到...樂同冰冰拖住手...就知佢地一齊左!!!CHOLE只好扮咩都見唔到...扮都唔知咁行埋去!!!

CHOLE:你地咁人齊既???

小步:係呀...岩岩食完野返黎!!!係呢,,你又話唔舒服返屋企休息既???你去左邊???

CHOLE:無呀...去左個FD屋企陪佢...(其實係人地陪返佢轉頭)

小步:哦...

冰冰:CHOLE過黎呀...一齊傾下計呀...

*呢個時候...樂同小J就睇緊報紙同雜誌!!!突然...樂大叫...佢叫咩呢???

樂:呀(大聲到暈)...

小J:痴左咩你-口-"叫咩鬼呀!!!

樂:小,,,小J...你睇下!!!

小J:睇咩?

樂:報紙呀...下個月搞呢個創意髮型SHOW!!!你一直都等左好耐好想參加架呢!!!

小J:係啵...但是搵一個MODEL...搵邊個好???

樂:記唔記得我同你之前去BBQ識左個女仔呢...佢叫做晴...佢個面型好好...咩髮型都岩佢咁濟!!!你搵佢做MODEL最好...

小J:講起又好似係...但我換左電腦好耐...無左佢電話LU...

樂:我有呀...電話係6XXXxxxx!!!快D打比佢先啦!!!

小J:(叮叮叮叮叮...連接中...)喂...請問係咪呀晴呀???

晴:我係...你係邊位...?

小J:我係小J呢...你仲記唔記得我呀!!!個次BBQ識左呢...

晴:好似有D印象!!!

小J:嗯...唔好意思呀...我咁耐無搵你...一搵你就有野搵你幫手!!!

晴:咩事?我幫到一定幫!!!

小J:無呀...我睇到報紙話...就快有個創意髮型SHOW...我一直都好想參加!!!而你個面型好岩好多髮型...我想搵你做我MEDOL...

晴:無問題!!!

小J:好呀...咁你聽日黎我SALON...等我試下髮型先!!!

晴:OK!

*第2天一早...小J同樂佢地就即返SALON...因佢約左晴!!!

晴:咁早既你地...唔洗咁早啵...我都係岩岩食完早餐!!!

小J:我們都係...

樂:唔好講咁多...奇係入面幫我地預備好哂D野...入去試左先!!!

小J &晴:OK!!!

*入到去...晴佢見到好耐無見既奇奇...好驚訝!!!

晴:你係奇奇???

奇奇:係...你係晴呀MA...我認得你...咁大都無變!!!

晴:喂\ ./你而家係踩定讚先...???但係你變左好多!!!

奇奇:半踩半讚咁啦!!!

晴:哼(<<扮嬲)咁耐無見仲係咁細路...

*串左一陣...佢地就開始SET頭...SET左一陣...小步同冰冰黎左@@...佢地第一眼見到晴...覺得佢好令...就算佢地係女仔都覺得佢好正...

樂:老婆豬...黎左喇...

冰冰:係呀...呢個係邊個來呀???(指住晴)

晴:HI*我叫晴...係佢地今次個SHOW既MODEL

冰冰:哦!!!

小J:咁我黎同你介紹...

晴:好!!!

小J:(指住冰冰)呢個係樂既女友...而呢個(攬住小步)佢就係我最愛既老婆仔!!!

晴:喔...你地好!!!〔〔(細細聲講...原來佢有左女友)(心有點唔開心,原來自個次BBQ後佢一直都仲好鍾意小J...但小J唔知)〕〕

*小步見小J咁認真...佢覺得好吸引...就一直望住佢!!!佢認真左幾耐佢就望幾耐...

冰冰:步姐))))望完未-口-"?(小步仲未聽到!!!)步姐))))))))”

小步:咁大聲...嚇死人咩???岩岩我好細聲叫你...你聽唔到!!!

冰冰:不如我地出去買D野比佢地食囉...

小步:都好!!!

*當晴見到小步走左後...個心定哂...但晴個人雖然令...但佢好奸...心地不好!!!佢心諗...我就要係呢個SHOW入面...搞散小步同小J...之後要小J係自己身邊!!!

♥♥♥♥♥大家要多多支持Download Station♥♥♥♥♥
最愛::田中♥熊井♥小舞

All For One&One For All
現在的比以前的差,少了太多人吧![Maki快點回來吧]

頂部
Yorich
嬰兒上路
最愛龍龍

會員編號 52789
精華 0
積分 683
帖子 99
威望 0 點
I-See幣 12627 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-12
註冊天數 6774
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 Yorich 的帖子
晴好衰呀
快D  POST   
THZ

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6274
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
嘩~個牙晴咁衰嫁~
十卜十卜~
好好睇牙~
快d post 啦~

頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6268
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
e..
乜佢咁衰架!~
激氣呀!~

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...