加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]**髮型屋戀人|||>>[完佐la..]
載入中 ...
Joyce*Tsz
吹水學徒
Joyce♥

會員編號 209261
精華 0
積分 5041
帖子 2005
威望 0 點
I-See幣 18764 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-9-7
註冊天數 6443
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Joyce*Tsz 的帖子
另一方面...明先拎左CHOLE MSN後...日日在等...但CHOLE一次都無ON過!!!終於有一日...CHOLE ON左...

小明*:HI...仲認得我嗎???

CHOLE:認得...你個次幫過我...

小明*:幾驚你唔認得!!!

CHOLE:點會???

小明*:係呢...你仲有冇唔開心???

CHOLE:無LU*...諗通左D野(其實仲未,,,但佢知道樂有左冰...都無咩可能鍾意佢,,,佢想試下放手)

小明*:係就好...係呢...你今個星期6得唔得閒???

CHOLE:做咩?

小明*:無呀...想約你出黎去沙灘玩!!

CHOLE:我同你??

小明*:唔係...你可以叫埋你D FD既...我也有很多FD去!!!

CHOLE:OK!

小明*:咁星期6...2點係XX到等...

CHOLE:哦!!!
_______________________________________________________________________________________________
*SALON到...小J同晴SET緊頭...突然間...有一個急電打比奇奇...原來佢個FD食野無帶銀包要佢幫手...之後樂佢又出左去買D所剩無幾既材料...間SALON得返小J同晴...

晴:(而家得返我同小J...我一定要用我美色佢搶返小J黎我呢邊)哎也也...好熱呀...

小J:你好熱?我開大少少個冷氣比你...

*小J去左整大D個冷氣時...呀晴佢已經將佢D衫...一件一件除去...得返件背心...呢件已經係最後一件...無得可除...當小J佢整完冷氣後...打算轉返個頭去再幫晴SET頭時...點知晴佢已經行到過去小J第後...當小J打算行時...晴佢係後面攬住小J...

小J:晴...你做咩???

晴:我好鍾意你...你知架???

小J:我唔知-V-"何況我有左女友!!!

晴:咁又點???我令佢咁多...佢用咩同我比???

小J:鍾意一個人唔係講令唔令...我愛佢!!!我愛佢個人...

*當時晴唔知可以再用咩同佢駁時...佢推左小J埋一張沙發到...之後兩個人訓左係到咀...小J不停係到反抗...但晴佢禁住佢-口-"""佢反抗唔成功...佢只好比晴咀一陣...佢心入面只希望唔好比人見到就可以...但呢個時候...其實晴佢係D玻璃窗到見到小步同冰冰返緊黎...佢明知沙發一入門口就會見到...但佢扮咩都見唔到...佢心入面只諗...如果小步見到我同小J咁...佢一定嬲...之後一定認為小J對佢不忠...之後同佢分手...諗左一陣...小步佢地已經行到入門口LU*小步同冰冰見到小J同晴佢地...

小步:你...你地係到做咩???(手上拎住D野食跌左係地)

小J:小步...你聽我解釋...我...(佢捉住小步隻手...但小步一把打埋去...)

*同時間...奇奇同樂咁岩都返埋黎...知道左成件事...佢地信小J...但無可奈可...佢地SET個髮型只同晴既面型襯D...<<到左晚上...

冰冰:小步...唔好咁喇你(小步已經喊左幾個鐘)

小步:點解佢要咁對我???我做錯D咩???

*CHOLE由冰冰講返成件事後都知...

CHOLE:根本就唔係你既錯...唔好唔開心喇...今個星期...我有FD約我出去沙灘玩...你都一齊...散下心!!!

冰冰,小步:哦...(小步其實唔想去...但佢唔想比小J知道佢唔開心係因為佢)

星與月何時何地變幻化...不變真的愛他...........................<<小步手提響...

*小步連來電都未睇...就CUT左線...仲關埋電話...

*另一方面...小J就同奇奇行下行下去左明間BAR飲野...飲飲下時...小J已經好唔開心...但佢令仔既樣...吸引左唔少既女仔埋黎...而同時間...晴又黎左...晴見到小J變成咁...仲估佢一定會散...之後就借住今日同小J咀完...就行埋去...

♥♥♥♥♥大家要多多支持Download Station♥♥♥♥♥
最愛::田中♥熊井♥小舞

All For One&One For All
現在的比以前的差,少了太多人吧![Maki快點回來吧]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6268
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
嘩..
佢真係好賤呀~~

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Yorich
嬰兒上路
最愛龍龍

會員編號 52789
精華 0
積分 683
帖子 99
威望 0 點
I-See幣 12627 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-12
註冊天數 6773
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 Yorich 的帖子
點呀點呀好想知呀

本帖最近評分記錄
tsz-魁.   2007-11-23 06:18 PM  代幣  -2   惡意灌水
頂部
屎婆__
嬰兒上路

會員編號 353410
精華 0
積分 367
帖子 59
威望 0 點
I-See幣 12738 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-31
註冊天數 6117
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 屎婆__ 的帖子
十卜你,,,快d post呀,,,

頂部
-★`癲小詠×°
吹水高手
不得不愛。

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 290059
精華 0
積分 642
帖子 5436
威望 0 點
I-See幣 9828 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-16
註冊天數 6253
來自 外太空XD
狀態 離線
快po呀xddd

頂部
tung10131994
初級會員

會員編號 348119
精華 0
積分 542
帖子 107
威望 0 點
I-See幣 12827 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-18
註冊天數 6129
來自 宇宙
狀態 離線
  只顯示 tung10131994 的帖子
好睇哦,,十卜,,
加油,,

頂部
Joyce*Tsz
吹水學徒
Joyce♥

會員編號 209261
精華 0
積分 5041
帖子 2005
威望 0 點
I-See幣 18764 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-9-7
註冊天數 6443
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Joyce*Tsz 的帖子
女A:令仔...請我飲杯酒呀(對住小J講)

小J:唔請呀\ ./"走呀走呀...

女A:唔好啦...(捉住小J隻手)

奇奇:小姐...你咁想有人請飲酒...不如我請你...

女A:細路仔...未夠歲數就返屋企飲氣水啦...

奇奇:你又知我未夠??

女A:睇你個樣就知...成個小朋友咁...(之後奇奇無理佢...佢借D衣拉走左個女A...嚇下佢...叫佢唔好再搞小J...奇奇以為行開一陣無事...點知...呀晴行緊埋黎)

晴:老公B...(對住小J講)

小J:(開始出現幻覺...以為見到小步)老婆...(之後仲攬住佢唔肯放...不停叫小步小步...晴之後就將計就將...扮小步)

晴:我地返屋企...(晴帶左小J返佢屋企...)

小J:好...不步你唔好離開我...我同晴無野架(<<仲亂講緊野)

*而奇奇佢嚇完女A之後...見唔到小J...就好急咁打比小J...佢打比小J手提...點知佢手提已經比晴關左...之後奇奇就打比樂...樂佢到左後...就同奇奇一齊係D BAR附近搵小J...可惜搵唔到...因為...因為晴已經將小J帶左返屋企)

晴:老公B...返到屋企喇...

*小J唔應佢...因為佢已經訓左...當時晴心諗...KAKA(<<好奸)我除左你D衫...之後再除自己D衫....之後訓係你隔離...聽日你醒左見到後...以為我地有過一晚...你想唔要我都唔得...)叮叮叮叮叮...鬧鐘響...

小J:老...(<<佢真係仲估尋日既幻覺係真~佢老婆小步訓係佢隔離...點知佢想叫老婆時...見到晴係佢隔離...之後就停左口...之後佢再望一望自己同晴...大家都無著衫...就仲估佢尋晚同晴發生左關係...[[其實根本咩都無倣過-口-"]])

晴:醒左喇...老公B

小J:我地尋晚做過D咩??(<<好驚)

晴:我地...我...你...(扮面紅同怕羞)唔講喇...你知架!!!

小J:下...

*另一方面...小步被迫被CHOLE同冰冰拉左去沙灘玩...

CHOLE:喂...明呀?你地係邊呀???

明:我地行緊黎...到左...

CHOLE:喔!!!

明:人齊喇...行喇...

*見到好多男仔...佢地都有點怕羞...突然有一個男仔行埋去主動同小步傾計...好似有點想溝小步咁...個男仔叫做呀風

風:HI*你叫咩名呀???我叫呀風!!!你識呀明架???

小步:HI*我叫小步呀...呀明???我唔識佢架...不過我D FD傾佢所以跟佢出黎...

風:咦...你唔開心呀???眼紅紅既...

小步:無...無呀...熱得濟姐!!!

風:你熱呀???我有傘,FUN仔...借比你用

小步:唔洗喇...(小步心諗...其實呢個男仔都幾好呀...起碼比小J細心...但係...我只會鍾意小J一個...)

*之後風就同小步係到傾計...呀明,冰冰,CHOLE就同其他FD係到玩...風同小步傾左一陣...之後風就問小步拎MSN...小步比左佢後...再傾左一陣...都晚上LU*佢地係時候返屋企...

*而另一方面...晴佢照返SALON比人做MODEL...但奇奇同樂覺得晴對小J既關係親切左好多...但小J對晴就一日比一日冷淡...幾乎唔多想理晴悿...但因為晴係佢髮型SHOW既MODEL...所以唔可以唔理佢...原來...小J今年如果髮型SHOW贏左架話...佢就會可以正式成為師傅...如果唔係有比賽...佢就要等多2個月先可以升做師傅...

♥♥♥♥♥大家要多多支持Download Station♥♥♥♥♥
最愛::田中♥熊井♥小舞

All For One&One For All
現在的比以前的差,少了太多人吧![Maki快點回來吧]

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6594
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
好賤格牙..晴
好睇牙

我叫Dong : ]
MsN:SkY_MhT@hotmail.com
♥可以做個朋友嗎?
頂部
tung10131994
初級會員

會員編號 348119
精華 0
積分 542
帖子 107
威望 0 點
I-See幣 12827 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-18
註冊天數 6129
來自 宇宙
狀態 離線
  只顯示 tung10131994 的帖子
好睇哦,,十卜,,
加油,,

頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6268
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
嘩~~~賤到佢咁都得嘅?!
咩人嚟架?!

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...