加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 朋友們 ` 進來吧 ( 9 / 30 LOCK )
載入中 ...
CHING=D
版主
最愛銀♥

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 200366
精華 0
積分 26093
帖子 15914
威望 1 點
I-See幣 55707 錢
GAME幣 145 個
MSN宣傳 511 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2006-8-13
註冊天數 6527
狀態 離線
  只顯示 CHING=D 的帖子
朋友們 ` 進來吧 ( 9 / 30 LOCK )

新學期差唔多開始 lu
相信大家係開學後會少上 isee
所以就借這帖做個"暫時的道別"

能 買 S e l l   P o 的 人
屎忽們  咇咇爸爸  Charmaine  katebabe  wsyan  herher  kit  chailz  
koey  拉奇奇  婆婆  nibabe  momo  sherry  bebe  小盈盈  小琪琪
lilyandlily  mikoko  monicaca kira cherrie  rosababe  yanco  devil仔
kathy  miyaki  sze  婉婉   滴滴  FUFU 閃閃閃  DONDON  nganga

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
咇仔
贊助會員

會員編號 312489
精華 0
積分 32452
帖子 25036
威望 4 點
I-See幣 134543 錢
GAME幣 727 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 miko.
閱讀權限 220
註冊 2007-4-29
註冊天數 6268
來自 衫益咦死發狗Orz
狀態 離線
  只顯示 咇仔 的帖子
yurina呀
好可愛呀

囡囡..做到你dad我真係好開心架
有個禁乖既女女
雖然我地呢排少吹水
但係我都係禁愛你
我地係永遠既fd子
也是永遠的父女
不要忘記我呀
我地得閒就出街xD
add我msn=]

miriko.3.bi@gmail.com

麻醉XD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
wsyan.
吹水大王
byebye

會員編號 148768
精華 1
積分 29629
帖子 17046
威望 1 點
I-See幣 126124 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 蝶蝶蝶;3
閱讀權限 120
註冊 2006-4-6
註冊天數 6656
狀態 離線
  只顯示 wsyan. 的帖子
ching.
對你我又唔覺得你講野有咩問題 xd
你話"我講野你地答唔到落去 , 而你地講野我不懂回應"
我又唔覺.有時係同你deadair左.
不過呢樣野無咩問題呀.
你一句起兩句止姐xd
可能我同你中意d野差唔多.其實同你吹水幾正同開心.
係i-see其實同係出面同人相處唔同.
係度講野我會放d-v-
我覺得你係現實都係好似係i-see咁既話.
無咩問題xdd

講係對你既感覺先xdd
我覺得你好真.同熱情:)
唔串.又同我好似xd

下年要加油.希望遲d都可以見到你:)

Friends are forever.rumours are whatever.wsyan and rosanna:)
thank you !

每天看多一些,體會多點,得到的怎會比失去小
my best friend ever , ni:]
2006-4-9 03:00 PM  our first chat :)

thanks chailz:D

頂部
Tigris`翼仔:
灌水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 159473
精華 3
積分 51931
帖子 40285
威望 5 點
I-See幣 101296 錢
GAME幣 13394 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-5-2
註冊天數 6630
狀態 離線
  只顯示 Tigris`翼仔: 的帖子
認左~
謝呀:]

我對你既感覺好朦糊
點講好呢~
嗯~
先講下我自己先啦
因為我驚你睇左下面果D野之後會唔開心
我本人係果D唔容易同人親近既人黎
雖然會主動同人傾計
但點都會同對方保持一定既距離
真係要講好多野先會有種熟悉既感覺
所以我覺得我地雖然識左好耐
但又唔係好熟咁

你話知心友得一個
係嫁~
知心友從來都唔需要多嫁
好似我咁
我已經幾年冇知心友添啦
一樣係咁過

「和我吹水時 , 唔多唔少也 feel 到 , 我講野你地答唔到落去 , 而你地講野我不懂回應」
可能我地真係太少傾計啦
我又唔係好覺喔.__."
我只會憎果D自私既人
對於我黎講
憎一個普通人係好難的
所以
我沒有討厭過你
唔好諗太多啦:]
HEx]

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
I-See幣 77550 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-12-6
註冊天數 6777
狀態 離線
  只顯示 CHARMAINE晴 的帖子
澄澄 >VVVVVVV<

你用左我最鍾意GE圖泥整>V<

實在太開心

THX =]

對你的感覺:

其實我覺得你係一個幾樂觀GE人

我唔會討厭你..仲會掛住你

你會唔會唔番泥?? T^T

得閒GE話(長假期)番泥搵我吹水T^T

THX A LOT T^T

頂部
bobbycute (車厘龜加旋大迷)
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
I-See幣 119528 錢
GAME幣 1488 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-1-27
註冊天數 6725
來自 EarTH
狀態 離線
  只顯示 bobbycute 的帖子
um....
其實現實中的我反而沒有太多朋友
剛和網絡世界相反

知心好友得來不易
當你找到了
就要去好好珍惜
即使係hi-bye-friend都要珍惜
你要記得大家能夠相識係一種緣份

正如好似我地咁
從一個多大的網絡世界能夠相識、熟絡、交心
雖然我地將要分開
但我相信如果我地還有緣份
必會再見
我地亦都唔好忘記這段短時間
緣份為我們帶來的所有開心事
我會記得澄澄架>W<

不如我生日個日大家返黎吹水
同我慶祝生日好冇?
約定你架啦:)

ps.有時唔好諗太多
活在當下  努力讀書:)

maturity*                               正宗吉飯一名
多謝 織織 donald devil Kyami 的禮物>W<

thanks all:D

屎忽fdship 4 ever*:)

頂部
ying._.
吹水神手

會員編號 97632
精華 0
積分 10534
帖子 8130
威望 0 點
I-See幣 35358 錢
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-5
註冊天數 6747
狀態 離線
  只顯示 ying._. 的帖子
來認禮了`
岩岩整完果ban俾你`你就送野俾我=v=
係到俾埋你啦 xd
yurine mix 得不錯喔` thx x)
-
感覺-v- ` 其實1開始未有屎忽果陣*
我同你吹水仲多過屎忽成立後`
或者我同你都唔係d成日出現既人 -.-
對你了解`講真唔深
但識到你*係1件開心既事 =)
因為你識安慰人` 關心人 `
朋友lee d `1切 盡在不言中 =v=
我覺得isee班frd` 就係我既知心友`
我好多野都冇同平時見開d frd講*
反而* 同isee班人講得仲多`
冷場lee d野成日都會有*
冇經過冷場都唔會有今日既友誼 =)
我同isee友吹水我都好開心*
至少大家都係真心 x]
我永遠都唔會唔記得你地班isee友*
更加唔會唔記得你

code blue >v<

pat's forever ^_^

頂部
Carpi.
吹水哨兵
為你而生。

會員編號 21991
精華 1
積分 14954
帖子 11917
威望 1 點
I-See幣 55222 錢
GAME幣 710 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-7-26
註冊天數 6910
來自 Carpi'z Planet.
狀態 離線
  只顯示 Carpi. 的帖子
我來了~!  (係趕完功課的break)

哈哈 呢排i-see好多人要走
我都要A_A 哈哈.
初初識你個時係玩矛盾話識.
HAHA個時既我都幾開心
當然啦 識到屎忽都好開心
人地都唔信網上既友誼,
但係我10分相信.

對你既感覺係覺得你好好人
好健談HAHA 又係我的弟弟:)
有屎忽真係好開心
我地好似串燒屎忽兄弟;P haha

如果我地第時聯絡唔到
我都唔會忘記我呢段奇緣,
識左你地咁耐
咁就話要走..好似發左場夢咁
但係你地又係我身邊
真係好開心好開心.

個年小6好興寫埋D記念冊
有1句我好記得, 就係;
"My pen is blue,my friend is you"
即使幾忙都好 都要保持聯絡!

我講野你地答唔到落去 , 而你地講野我不懂回應
朋友唔需要咁架,只要大家明白對方既心中諗咩,
就已經係朋友. 朋友係唔使用言語去溝通
..唔知自己講左d咩A_A 姐係話好朋友唔係只係靠講野黎分辨
所以我不討厭澄 我是很愛澄的

ps;我覺得澄澄係個神秘又美麗的人/0 \哈哈.

頂部
:Kaikoey:
贊助會員
(啊?)

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 29
精華 8
積分 11412
帖子 5297
威望 59 點
I-See幣 30183 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙盈''
閱讀權限 220
註冊 2004-8-22
註冊天數 7249
來自 ^___^
狀態 離線
  只顯示 :Kaikoey: 的帖子
多謝CHINGCHING >W<
好開心你沒有忘記我呢
真的
很開心呀
還有多謝你美美的BAN呢 >W<

頂部
小霞.
VIP

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 17209
精華 4
積分 86234
帖子 51660
威望 7 點
I-See幣 122259 錢
GAME幣 43927 個
MSN宣傳 15 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2005-7-10
註冊天數 6926
狀態 離線
  只顯示 小霞. 的帖子
多謝澄..我的小春>v<
我洗完機岩岩
我裝根ps整番比你地

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...