加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]♥*109集*♥
載入中 ...
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 12804 錢
GAME幣 6047 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-19
註冊天數 6005
來自 媽媽的肚肚@v@"
狀態 離線
  只顯示 shan14twins 的帖子
●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]♥*109集*♥

♥人物介紹♥

♀**************女主角**************♀

**☆{珊}★**

♥ok靚女+ok索...有小小可愛...ok有錢...屋企對佢好嚴...♥
**◆{婷}◇**

♥靚女+ok索...有時好惡...好有錢...屋企對佢好嚴...♥
**□{欣}■**

♥好靚女+索...好有料...有錢...屋企對佢唔嚴...♥
**▼{兒}▽**

♥好靚女+小小索...有小小溫柔...對fd好好...屋企對佢唔嚴...♥

♂**************男主角**************♂

**★{軒}☆**

♥ok靚仔+型...有時會有小小可愛...有錢...有料...屋企對佢唔嚴...♥
**◇{森}◆**

♥靚仔+可愛...有料...有錢...屋企對佢唔嚴...♥
**■{基}□**

♥好靚仔+型...有料...有錢...對唔識既人好cool...識左之後好好笑...屋企對佢唔嚴...♥
**▽{富}▼**

♥靚仔...有料...有錢...屋企對佢唔嚴...♥

**♥以上有料既打架都好叻...♥**

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-2-12 09:00 PM  代幣  +8   原創內容...個200 cm

●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]
我第一次作嫁...希望大家支持下...^.<''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6005
狀態 離線
第一集
今日係開學既日子...
[[我數123木頭人
在不行動就要被扣分]]
     我既電話響
我:喂...
xx:喂...傻瓜...起身啦!!
我:宜到冇傻瓜牙...死人兒...你搵邊個牙??係唔係打錯電話牙??我都知你係...BIBI啦...
兒:唔玩啦...死臭珊...起身啦...
我:起身??點解牙??唔係放緊暑假咩??呠呠...唔好玩啦...
兒:=.="放緊暑假...好難啦...今日係九月一號牙...唉...話你係傻瓜嫁啦...唔好講啦...快d起身啦...番學啦...一陣間你OK左打電話比我啦...OK??
我:OK啦...你好煩牙...就來好似我阿媽嫁啦...唉...你老啦...嘻嘻...^^(cut左)
  十分鐘之後我就OK左啦^^打電話比兒...
兒:喂...
我:兒...我OK啦!!
兒:好啦...係M記等啦...88
我:OK...BIBI
  十五分鐘之後我到左啦...哈哈...兒佢係到等我牙...好似個傻婆牙...好好笑...
我:呀!!!對唔住牙>.<"唔同你講啦...88(唔小心撞倒人牙...唉...)
xx:(心諗:個女仔好可愛牙)
行左去兒到...兒佢係到奸笑...我就好無奈
我:你係唔係傻左牙??係到奸笑...唔洗食啦...=.="
兒:唔係牙...你...(奸笑中)
我:你咩牙你...我要2號牙...飯焦啦^^
兒:=.="...我去買牙??
我:係牙...^^
兒:=.="哦...
      十幾分鐘之後....
兒:傻婆...有得食啦...^^
我:嘩...好似好好食牙...^^飯焦牙...^^
      過左一陣之後....
我:好飽飽牙...好味牙...^^番學啦...^^
兒:好牙...^^
   嘩...番到學校啦^^好似冇見啦...哈哈
我:好耐冇見啦^^...哈哈哈哈哈...(傻笑中)
xx:嘩...臭珊...你係唔係傻左牙...
兒:唔係牙...(未講完)
我:係囉...唔係牙...
兒:我都未講完...我係話...你唔係傻左...係傻左同kai左牙!!
欣:哦...我都覺牙^^
我:你地先傻牙...呠呠...>W<"唔理你地牙...哼...我去搵婷(走左)
兒同欣:下...=.="(無奈中)
                  珊會唔會真係唔理佢地呢??

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-7-7 12:49 PM  代幣  +4   +小左
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6005
狀態 離線
第2集
[珊:講下笑姐....我搵婷牙...bibi
搵婷...
我:hi...婷...好耐冇見啦...^^
婷:55...好耐冇見啦^^
我:^^係啦...宜個暑假...你搵到你既真愛未牙??(玩野)
婷:唉...唔好講啦...>W<"
我:哦...0.0...sor牙...(本來以為她搵到牙)
婷:唔洗啦...一陣一齊食Lunch好唔好牙??
我:好牙!!同兒同欣好唔好牙??
婷:唔好啦...我有d野同你講牙!!
我:OK...冇問題!!^^
我:兒...欣...我今日唔同你地去Lunch啦
兒+欣:點解牙??
我:因為我唔理你地...哼...
   叮叮叮叮叮叮叮叮叮叮....要上堂啦...唉
Miss:各位同學早晨
我地:Miss早晨
Miss:今日我地有4位新同學牙!!
D姣婆:係唔係令仔先??
男仔:一定唔係...係令女牙...
我同婷佢地都冇講過野...因為都唔係好想有新同學...
Miss:好啦...唔好講啦...4位同學入來啦...
基:大家好...我叫xx基...大家可以叫我做基...
森:大家好...我叫xx森...大家可以叫我做森...
軒:大家好...我叫xx軒...大家可以叫我做軒...
言:大家好...我叫xx富...大家可以叫我做富...
D姣婆:嘩...好令仔牙...
男仔:車....
Miss:好啦...xx軒你同xx珊坐...xx森你同xx婷坐...xx言你同xx兒坐...xx基你同xx欣坐...
D姣婆:嘩...唔好啦...軒佢地要同我坐嫁...
D男仔:係囉...珊佢地要同我地坐嫁...
Miss:其他野又唔見你地禁齊=.=
     男女   男女   男女   男女
     女男   軒我   欣基   女男
     男女   富兒   森婷   女女
     男男   男女   男女   男男
  我同軒...
軒:hi
我:hi
軒:你係唔係今日係M記個女仔牙??
我:下...M記(望左望佢...面紅)係牙...嘻^^
軒:(心諗:佢真係好可愛牙)你好可愛牙...^^
我:唔係牙...嘻嘻
軒:係啦...
我:??
軒:可唔可以做個fd牙??
我:可以^^
軒:一陣間一齊食Lunch...好唔好牙??
我:唔啦...我同我d  fd食牙!!
軒:哦
  欣同希...
基:hi
欣:5
基:麥你咁cool嫁
欣:唔係牙
基:咁可唔可以做個fd牙??
欣:可以^^...你叫我做欣牙^^...
基:一陣間一齊食Lunch...好唔好牙??
欣:好牙...可唔可以同我d   fd牙??
基:好牙^^
  富同兒
富:hi
兒:hi
富:做個fd牙??
兒:5
富:你都好cool下喎...
兒:你都係啦...
富:哈哈...
兒:你哈咩牙??
富:冇牙...想笑囉...
兒:哦...0.0
富:一陣間一齊食Lunch...好唔好牙??
兒:好牙...可我d  fd一齊好唔好牙??
富:是但啦...
  森同婷
森:hi...婷
婷:hi...森
森:都有成個月冇見啦...
婷:係牙...你同淇點牙??
森:唉...我都分左手啦...
婷:下...點解牙??
森:冇牙...佢話想...麥分囉...唉...
婷:你唔想??
森:唔係牙...都ok想嫁!!
婷:點解??
森:冇牙...佢出面有好多仔...
婷:下...-0-睇佢個樣都唔覺佢會=.=
森:一陣間一齊食Lunch好唔好牙??
婷:唔啦...我同個FD去食牙...
森:哦...55
              你地估下婷會同珊講咩...

頂部
arszeXD
初生嬰兒

會員編號 364482
精華 0
積分 202
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10979 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-30
註冊天數 6086
狀態 離線
  只顯示 arszeXD 的帖子
......
幾好笑呀!!繼續啦!!
加油呀!!!+卜你呀!!!

頂部
婷婷豬=]]
初生嬰兒

會員編號 388604
精華 0
積分 207
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11011 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-26
註冊天數 5998
狀態 離線
  只顯示 婷婷豬=]] 的帖子
十卜!!
我會等你再post!!
不過快點牙
如果唔係就唔彩你

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6005
狀態 離線
回復 #4 arszeXD 的帖子

Thx牙...我d   fd都話好笑牙...

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6005
狀態 離線
回復 #5 婷婷豬=]] 的帖子

你唔留cm我都唔彩你

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6005
狀態 離線
第三集
之後我就同軒係到傾...傾....傾...
  叮叮叮叮叮叮叮...好快就到左Lunch啦...
婷:珊...去食Lunch囉...
珊:好牙...88啦(同軒講)
軒:88
軒就同森,富,兒,欣,基一齊食Lunch...
   我同婷...
我:婷...你想講咩牙??
婷:其實我係暑期鐘意左一個男仔...(未講完)
我:下...你鐘意左個男仔牙??...係邊個牙...我識唔識嫁??
婷:-0-我都未講完...個男仔係今日既轉校生...
我:今日既轉校生...今日既轉校生有軒...m...唔記得左...嘻嘻
婷:唔知你又講=.="你唔好再係我講緊野既時候講野牙...如何唔係我唔講比你知...
我:我都冇話要知...(好細聲甘講)
婷:你話咩話(個樣好惡牙)
我:冇牙!!(有dd驚)
婷:好啦...我講啦(個樣唔惡啦...^^)我鐘意既男仔係森...
我:森牙??邊個??
婷:坐我隔離嫁...
我:哦...我唔知...
婷:=3=冇你甘好氣牙...
   欣同兒佢地...
基:欣...你食咩牙??
欣:1號牙...thx...
富:兒...你要咩牙??
兒:同欣一樣牙...thx...^^
軒:森森牙...你食咩牙??
森:見到你就得啦...唔洗食啦...
All:(個個0曬...呆望軒同森)
軒:望咩望牙...去買野食牙...
森:係囉係囉...
基+富:哦...行囉
兒:富都幾好牙...
欣:哦...我知啦...你鐘意人啦...
兒:你唔係咩...咩咩基牙...(講笑同笑)
欣:係囉係囉...大家甘話...(笑)
軒,森,富,基佢地番來話:你地講咩牙??
兒同欣:講你地壞話牙...
All:唔知下話...=.=
兒同欣:你牙...呵
   三十分鐘之後...
兒:好飽啦...你地快d啦...
欣:我ok啦...
軒,森,富,基:ok啦...
欣:我地番學囉^^
   我同婷
我:食飽飽啦...番學啦...
婷:=.=走啦...你比牙...你甘衰...
我:屈得就屈...哼...我比囉...
婷:呵
   學校...見到欣佢地...
我:欣...好耐冇見啦...頭先牙...個死人婷要我請佢食飯牙...你聽日要請番我食牙...
欣:冇問題...頭先我有人請食飯牙...有人要請人食飯牙...底死...
我:哼...邊個死人頭請佢食飯牙...正一你死衰人...
基:係我...
我:??你係邊個牙??
基:我係今日既新生...基...
我:下...你基嫁...好啦...我地做姐妹啦...
All:哈哈哈×100
我:你地笑咩牙??
欣:笑你囉...佢唔係基...係佢叫xx基...
我:哦...你又唔講明d...唔緊要...我地可以做朋友...
基:唔洗啦...我唔係好想同你做朋友...
我:點解牙...(想喊想喊)我好衰啦...唔同我做朋友...
基:唔係牙...做囉...
我:好Yeah...又多一個朋友啦...^^
   叮叮叮叮叮...要上堂啦...我見到軒好似唔係好開心...
我:喂...你做咩野牙??
軒:冇牙...
我:哦(但係我都係覺得佢有d野...)
   之後個幾堂都係無無聊聊...好悶...因為軒佢唔同我講野...我覺得係有D唔知咩野...就係有D野啦...叮叮叮叮叮...好YEAH...放學啦...
軒:珊
我:??
軒:冇野啦...(同唔同佢講好呢??)
                  軒想同珊講咩呢...

頂部
婷婷豬=]]
初生嬰兒

會員編號 388604
精華 0
積分 207
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11011 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-26
註冊天數 5998
狀態 離線
  只顯示 婷婷豬=]] 的帖子
嘻嘻
你做咩唔post多點落去牙
不過點都好啦
我都會十卜你嫁

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6005
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 婷婷豬=]] 於 2007-11-28 07:46 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
嘻嘻
你做咩唔post多點落去牙
不過點都好啦
我都會十卜你嫁

thx你牙...呵呵^^

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-8-1 11:15 AM  代幣  -2   字數不足,,,扣少左
tsz-魁.   2007-12-21 03:46 PM  代幣  -3   字數不足
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...