加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]♥*109集*♥
載入中 ...
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 12804 錢
GAME幣 6047 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-19
註冊天數 6006
來自 媽媽的肚肚@v@"
狀態 離線
  只顯示 shan14twins 的帖子
第11集
我:但係...我都係唔可以同你一齊
軒:下...點解牙...(個樣好down)
我:m...因為...因為...因為我以前有個男朋友...佢係黑社會...佢唔知做咩話要同我分手...重話唔比我拍拖...之前...之前我同一個男仔休一齊...佢攪到個男仔就死...我同個男仔分手...佢就冇事啦...我怕你有事牙...
軒:佢係邊個牙...
我:佢係...佢係...我話比你知...你都唔識啦...
軒:你又知我唔識...唔比我同佢係兄弟...
我:佢叫xx朗...
軒:哦...xx朗...珊...你唔洗怕...
我:下...點解牙??
軒:唔好問啦...m...我想問...你鐘唔鐘意d人係黑社會牙??
我:m...睇下係邊個啦...你...你係牙...??
軒:m...嘿嘿...係牙...
我:[o曬嘴...但個樣好可愛]
軒:做咩牙...你唔鐘意牙??[有d驚珊話係]
我:下...唔係牙...
軒:下...真係??
我:嗯嗯...嘿嘿-v-"
軒:你...m...你...可唔可以做我女朋友姐??
我:嗯嗯...
軒:嗶...yeah...yeah...yeah...老婆...
我:咩牙...[面紅]
軒:你快d食啦...
我:下...我唔想食啦...我想訓覺覺啦...
軒:好啦...但係...嘿嘿...但係[好奸]
我:但係咩牙...??[唔知咩事]
軒:嘿嘿...但係你要同我一齊訓...嘿嘿
我:下...唔好啦...
軒:下...好啦[攬住左珊]
我:m...好啦...嘿嘿-v-"
軒:嘩...yes...
我:傻瓜...快d訓啦...放開我...
軒:唔得...我今晚都要攬住你嫁啦...
我:但係你唔放開我...我點訓牙...
軒:m...有方法...[抱住我上張床到]甘麥得囉...
我:嘿嘿...傻瓜...
軒:唔係傻瓜...係老公...
我:唔叫...嘿嘿...
軒:係唔係唔叫牙...
我:係牙...
軒:嘿嘿[好奸]
              軒會做咩呢??估下估下啦...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
R_winG
初生嬰兒

會員編號 395348
精華 0
積分 225
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 11071 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-21
註冊天數 5974
狀態 離線
  只顯示 R_winG 的帖子
好睇丫"..suP*
軒會唔會想同珊做埋D18+ GE野牙"?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6033
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀~
快DPOST啦,
thx你呀~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6006
狀態 離線
第12集
我:你想做咩牙...[有d怕怕]
軒:嘿嘿-v-"你叫唔叫牙...
我:唔叫牙...
軒:係咩...比多次機會你...
我:唔牙唔牙...
軒:嘿嘿[好奸奸](佢係到"支"珊)
我:哈哈...唔好牙...哈哈...我..我叫啦...哈哈....哈哈哈...(冇"支"啦...但唔知點解係到笑...可能笑到kai左...)死衰人
軒:早d叫麥好囉...唔洗我"支"你...嘿嘿
我:哼...死人頭...
軒:你叫唔叫...嘿嘿...3...2...
我:我叫啦我叫啦...死人頭...老公[面紅](老公叫得好細聲)
軒:嘿嘿...
我:死傻佬...嘿嘿...
軒:我係死傻佬...你係唔係傻婆牙??
我:唔係喎...
軒:唔係??...嘿嘿...[奸奸奸]
我:牙...係啦係啦...
軒:嘿嘿...快d訓啦...傻婆...
我:我唔想做傻婆牙[豬咀]
軒:嘿...[錫左洗珊到]
我:嗯...嗯...你做咩牙...[有d想喊]
軒:你頭先好可愛牙...你做咩牙...唔好喊牙...
我:我...我...><"嗚...
軒:你做咩牙...
我:我媽媽話kiss會有bb嫁...嗚...我唔要牙...
軒:下...(嘿...佢o左嘴)你之前冇同你d男朋友kiss過??
我:嗯嗯...我唔比佢地...宜家點好牙...我唔想有bb牙...
軒:嘿嘿...唔怕啦...(玩野中)
       軒佢好衰牙....我覺得...^^估下...下集會講咩....^^

頂部
kiu翹
初生嬰兒

會員編號 394325
精華 0
積分 208
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-16
註冊天數 5979
狀態 離線
  只顯示 kiu翹 的帖子
十卜你呀...好好睇
要+油呀>w<''

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6006
狀態 離線
Thx...kiu翹牙....
我要cmcmcm牙
請大家十卜十卜我
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
第13集
我:點會唔怕牙...><"
軒:都有左啦...不如錫多一陣啦...
我:下...唔好啦...(嗚嗚...我個初吻牙...><")
軒:冇得唔好啦...嘿嘿
我:唔好...嗯...嗯...
   kiss左一陣...我就冇氣啦...
我:咳咳...[面紅中]
軒:做咩牙...冇氣啦...嘿嘿
我:咳咳...你做咩甘多氣嫁...成日同人kiss??
軒:係嫁啦...鬼叫我靚仔咩[自戀中]
我:係咩...唔多覺...
軒:係囉...我唔靚仔...但係唔知邊個鐘意呢...
我:我...我點知牙...
軒:嘿嘿...係咩...
我:嗯嗯...我好眼訓牙...-v-"
軒:好啦...比你訓啦...
我:嗯嗯
(過左一陣...嘿嘿...我就訓左啦...軒...軒佢就未訓...佢係到做咩呢...佢就係到see住珊訓個樣...因為...因為珊佢訓個樣好可愛...嘿嘿...)
軒:珊...你知唔知你好可愛牙...今我好想一口食左你...(軒佢講下講下...都攬住珊訓左啦)
------------------------------------------------------------------------好快又一天了------------------------------------------------------------------------------------
[[我數123木頭人
在不行動就要被扣分]]
     我既電話響
軒:喂...
兒:喂...你係邊個...
軒:下...我係軒...
兒:下...珊呢...
軒:下...m...等等...珊...珊...起身啦...
我:m...幾點牙...??
軒:電話...
我:喂...
兒:恭喜恭喜...
我:下...恭喜咩...??
兒:嘿嘿...有d人去左人地屋企囉...有冇咩咩牙??嘿嘿嘿....
我:咩...咩咩牙...你都傻既...點會呢...
兒:係囉...我諗有d人都唔會同我番嫁啦...我自己番...嘿嘿...88
我:嗯嗯...bibi(cut左)
軒:邊個牙...
我:下...兒囉...
軒:哦...快d啦...我地都要番學啦...
我:嗯嗯...
                 佢地係一齊番學校會有d野發生...會係d咩呢...估下啦...嘿嘿...^^

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6006
狀態 離線
今日係聖誕節...^^
同大家講聲聖誕快樂...^^

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6006
狀態 離線
第14集
過左一陣
軒:得未牙....
我:得啦...嘿嘿-v-"
軒:行啦...(拖住我)
    我地番到學校....
我:軒...
軒:咩??
我:不如唔好拖手...好唔好...
軒:點解??
我:學校唔比人拍拖...
軒:唔得...我要比人地知道你係我老婆...
我:點解牙...
軒:因為你係我老婆囉...
我:嘿嘿...好啦...
  有個係門口既miss...
miss:你地做咩拖手仔牙...
軒:miss...我地拍緊拖緊係拖手仔啦...唔通拖你咩...
miss:....
軒:珊...走啦...
珊:嗯
上到課室...
婷+兒+欣:嘩...
我:嘩咩牙...
婷:冇...嘩d人係到拖手仔姐...又唔係話你...
我:哼...你宜家姐係話我姐...呠呠
欣:唔好玩佢啦婷....
婷:我都冇話佢...係佢自認炸...
我:係囉係囉...(係婷耳仔到講)你同森呢...
婷:[面紅]冇野牙...會有咩姐...哈哈
我:嘿嘿-v-"
兒:你地講咩牙...
婷:冇牙...會有咩姐...
兒:冇...??
我:係牙係牙...
欣:係喎...今日好似有個新生牙...
我:車...我都唔識嫁啦...
欣:又係喎...
           個新生會係邊個呢??估下啦...嘿嘿

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6020
來自 `hi
狀態 離線
係咪個個xx朗牙@@?快d   pO啦^~!~^

開估啦,,,咁奈嫁...,,,十卜十卜

頂部
戀愛妄想症×]`
吹水學徒
綜 合 傻 婆 症

會員編號 378899
精華 0
積分 3599
帖子 2083
威望 0 點
I-See幣 18742 錢
GAME幣 618 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6043
狀態 離線
好好睇丫
快D p0st!
我覺得係朗囉``
suP''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...