加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我和你的*戀!※ 100%原創~*cm *唔該~!!
載入中 ...
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
I-See幣 11840 錢
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-30
註冊天數 6278
來自 戀愛村
狀態 離線
我和你的*戀!※ 100%原創~*cm *唔該~!!

櫻雪書院:一間band3既中學
~~~~~~~~~~~~~~~~
開學既時侯,走廊有一片嘈吵聲,,,
晞:喂!你撞到我牙!(張亦晞:型仔一個~15碎~校草~成積平平,好有$,牙爸係黑社會大佬)
艾嘉:對,,,對唔住牙~,,,(黎艾嘉:校花~15碎~超勁靚~成積ok好,好有$,有時好可愛天真)
俊:一句對唔住大晒牙~!!!(文子俊:靚仔~15碎~晞既朋友~成積,,,算把啦,,,)
艾嘉:嗚,,,,,,,嗚,,,,,,嗚!!!!!(喊住咁跑走左)
俊:我,,,,,,係咪好惡牙???(扮傻仔)
晞:幾啦~,,,,岩岩個女仔都幾靚丫~唔知佢叫咩名呢?
俊:你唔係又諗住溝佢下話,,,,,
晞:有靚女唔溝果個都低低地既~
俊:但係,,,你有女朋友嫁喇wor~
晞:超~女人如衣服,飛左佢咪得囉~
儀:你話飛左邊個牙~?(高嘉儀:牙晞既女朋友~ok靚女~成積平平,有$,)
晞:哈哈 @v@'''冇牙,,,,,
儀:下話~,,,我話你知牙,如果比我知你出面有條女既你就死!!!
晞:55一定唔會~""心諗:一定唔會比你知~""
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
咁多位~唔該留下你可貴既cm比我牙~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6278
來自 戀愛村
狀態 離線
上堂鐘聲響喇
個個都去睇下分班名單
再行入自己既個班
牙晞,牙俊同埋艾嘉就係同一班,3e
而牙晞既女朋友就係讀3c
3e班班主任miss chan:咁多位同學早晨牙,而家我地點點名先~,,,,,,,,
晞心諗:唉,,,都唔知咩班黎既,,,一個靚女都冇
就喺呢個時侯,艾嘉就入左黎,搵左個位坐
miss chan:同學,,,請問你叫咩名牙?
艾嘉:我叫黎艾嘉
牙晞見到艾嘉,就同miss chan講:miss chan!我想調位
miss chan:咁,,,你想坐邊牙?
晞:我想坐喺果度~(指住艾嘉側邊個位)
miss chan都未應成,佢就跑左過去喇~
坐低左冇耐
晞就同艾嘉講野喇
晞:hello~
艾嘉冇應佢
晞:咁cool既你~岩岩,,,sorry囉~
艾嘉笑左一笑:都唔係你錯
晞:所以你唔嬲我???
艾嘉:我嬲既唔係你,,,而係佢(佢指住牙俊)
晞:哦哦,,,
當牙俊見到艾嘉同牙晞望住佢果陣,佢就好百痴咁揮手
晞:其實佢都幾可愛既,,,
**幸好,你嬲的
                         不是我**

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
寶寶:)
版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 402771
精華 0
積分 16671
帖子 13209
威望 0 點
I-See幣 6081 錢
GAME幣 628 個
MSN宣傳 148 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-1-24
註冊天數 5978
來自 他鄉
狀態 離線
  只顯示 寶寶:) 的帖子
ok 喎
真人真事嗎
之後仲有冇嫁??

頂部
[[..惠惠..]]
初生嬰兒

會員編號 404544
精華 0
積分 271
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 10641 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-8
註冊天數 5963
來自 啊Pooh屋
狀態 離線
  只顯示 [[..惠惠..]] 的帖子
好好睇呀!!]]
繼續Post呀!!]]
+油唷..]]
支持你..]]

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
"我愛黑澀會"  "我愛棒棒堂"

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6278
來自 戀愛村
狀態 離線
艾嘉:係呢~你叫咩名牙?
晞:我叫張亦晞,叫我牙晞得嫁喇,,,你呢?
艾嘉:哦,,,牙晞,,,我叫黎艾嘉,你可以叫我艾嘉或者嘉嘉都得
晞:55
艾嘉:係呢~佢叫咩名牙?
晞:喔!佢叫牙俊,文子俊,,,,,,你唔好嬲佢啦~~
艾嘉:其實我唔係嬲佢,,,我只係驚左佢,,,
晞:哦哦,,,
小息時,,,,,,,,,,,,,
晞:牙俊!
俊:係係,咩事?
晞:拿!而家我想追佢,追唔追到就睇你喇,
俊:下,,,我咁大責任?!咁,,,係咩事?
晞:同佢講番句sorry
俊: 咁魚,,,,,,
晞:咁你講定唔講牙,,,?!(舉起拳頭)
俊:我講,,,我講
就係咁,牙俊就行過去艾嘉度
俊:今朝,,,好對唔住,,,
艾嘉:今朝既事,,,唔記得晒lu~,,,不如,,,做個朋友丫~
俊:好牙(心諗:咁可愛既女仔我都係第一次見咋,,,)
**我地既距離,,,會否拉近了??*//

頂部
大食貓
初生嬰兒

會員編號 289267
精華 0
積分 417
帖子 34
威望 0 點
I-See幣 11516 錢
GAME幣 10072 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-14
註冊天數 6294
來自 *夢幻國度"~
狀態 離線
  只顯示 大食貓 的帖子
繼續繼續.]]
支持你....

頂部
呀癲
初生嬰兒

會員編號 404550
精華 0
積分 236
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 10565 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-8
註冊天數 5963
狀態 離線
  只顯示 呀癲 的帖子
好睇呀..比心機呀..
呀晞同艾嘉會唔會拍拖架
呀俊係咪中2左艾嘉呀..?

頂部
[[..惠惠..]]
初生嬰兒

會員編號 404544
精華 0
積分 271
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 10641 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-8
註冊天數 5963
來自 啊Pooh屋
狀態 離線
  只顯示 [[..惠惠..]] 的帖子
好睇..]]
好睇..]]
+油唷..]]
支持你..]]

"我愛黑澀會"  "我愛棒棒堂"

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6071
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
+油呀,
post多d,
十卜你~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
I-See幣 10164 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-20
註冊天數 5982
狀態 離線
  只顯示 cinza1888 的帖子
快d po na  等死人咩

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...