加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [情報] Hello! Project Egg 武藤水華 卒業
載入中 ...
Joyce*Tsz
吹水學徒
Joyce♥

會員編號 209261
精華 0
積分 5041
帖子 2005
威望 0 點
I-See幣 18764 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-9-7
註冊天數 6442
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Joyce*Tsz 的帖子
Hello! Project Egg 武藤水華 卒業

ハロプロエッグ 武藤水華についてのお知らせ

日頃からハロー!プロジェクトへの応援ありがとうございます。

本日は皆様にハロプロエッグ武藤水華に関してのご報告です。

この度、武藤水華本人及びご両親より、現在所属しております
「音楽ガッタス」、「Gatas Brilhantes H.P.」 、「ハロプロエッグ」の活動を終了し
普通の高校生としての生活に戻りたい、という申し入れがありました。
事務所としましては、これらの申し入れを承諾し、4月30日をもって、
全ての活動から卒業するということになりました。

今までご声援頂き、ありがとうございました。

2008年4月28日 ハロー!

中文翻譯:

關於Hello! Project Egg 武藤水華的通知

從平時開始hello!對項目的支援謝謝。

本日大家是有關Hello! Project  Egg 武藤水華的報告。

這次,武藤水華本人及自父母,現在從屬於的「音樂gatas」,「Gatas Brilhantes H.P.」、「Hello! Proje
ct Egg」有所說的想結束, 所有活動迴轉到作為普通的高中生的生活的,提議。

作為事務所,同意這些的提議,從4月30日,從全部的活動就是畢業。

到現在承蒙聲援,謝謝。

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

平時不是太留意她,不過對她卒業有一點可惜..

音樂gatas得番8個人,加油吧xd

♥♥♥♥♥大家要多多支持Download Station♥♥♥♥♥
最愛::田中♥熊井♥小舞

All For One&One For All
現在的比以前的差,少了太多人吧![Maki快點回來吧]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 6965
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
係GATAS裡面我最鐘意既蛋蛋就係武藤同澤田啦 @V@
大家真係走得快啦 ∼
要努力哦武藤*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Joyce*Tsz
吹水學徒
Joyce♥

會員編號 209261
精華 0
積分 5041
帖子 2005
威望 0 點
I-See幣 18764 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-9-7
註冊天數 6442
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Joyce*Tsz 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2008-4-29 01:49 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
大家真係走得快啦 ∼
要努力哦武藤*

澤田很可愛xd
兩粒酒窩令我十分注意到她@@
武藤好有讀書feel xd
加油吧~~

♥♥♥♥♥大家要多多支持Download Station♥♥♥♥♥
最愛::田中♥熊井♥小舞

All For One&One For All
現在的比以前的差,少了太多人吧![Maki快點回來吧]

頂部
bobbycute (車厘龜加旋大迷)
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
I-See幣 119528 錢
GAME幣 1488 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-1-27
註冊天數 6665
來自 EarTH
狀態 離線
  只顯示 bobbycute 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2008-4-29 01:49 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
大家真係走得快啦 ∼
要努力哦武藤*

我都係唷T^T

QUOTE:
原帖由 Joyce*Tsz 於 2008-4-29 09:03 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

澤田很可愛xd
兩粒酒窩令我十分注意到她@@
武藤好有讀書feel xd
加油吧~~

對唷
武藤要加油努力讀書唷^V^

maturity*                               正宗吉飯一名
多謝 織織 donald devil Kyami 的禮物>W<

thanks all:D

屎忽fdship 4 ever*:)

頂部
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6760
狀態 離線
  只顯示 Kathy.. 的帖子

QUOTE:
大家真係走得快啦 ∼
要努力哦武藤*

EGG裡面我都係最鍾意武藤(淚)

不過GATAS武藤都好少有鏡頭咁…

希望佢做回普通高中生都要快快樂樂

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 6965
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
大家同我眼光一樣
大家都對武藤情有獨鐘呀 @V@"
講真我其實鐘意澤田多D ..  haa 真係因為佢個酒窩夠可愛 XD

唉兩位其實都唔太有人注意啦 ..
注意一係既本身有人氣一係既都卒左業 ( 喂 )

頂部
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6760
狀態 離線
  只顯示 Kathy.. 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2008-4-29 11:16 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
大家同我眼光一樣
大家都對武藤情有獨鐘呀 @V@"
講真我其實鐘意澤田多D ..  haa 真係因為佢個酒窩夠可愛 XD

唉兩位其實都唔太有人注意啦 ..
注意一係既本身有人氣一係既都卒左業 ( 喂 )

不過係GATAS裡面澤田同仙石都有唔少SOLO句
係僅次於真野同能登~

武藤鏡頭都唔多個,更加冇SOLO句"
次有是永都係xddd""

egg裡面應該細個d較受歡迎(?)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...