加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [批發&團訂] 有相...**夏天到了..**想要白白滑滑就快入..'"!(20蚊去暗瘡印)
載入中 ...
j67130
初級會員

會員編號 22096
精華 0
積分 594
帖子 108
威望 0 點
I-See幣 10510 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-7-27
註冊天數 6875
狀態 離線
  只顯示 j67130 的帖子
有相...**夏天到了..**想要白白滑滑就快入..'"!(20蚊去暗瘡印)

夏天到了..**
想白白滑滑一d都唔難..!!~

我賣的是美容院內的美白cream..!!**(不是大陸貨...而是美國貨..)
就算夏天搽一d都唔""lum""痴痴..!

相信大家都知道...要去暗瘡印..
除了要用去印的產品外..!~
同時使用美白產品的效果更佳..**
就算只係使用我呢隻美白產品..都可以一星期內變白..**
當然大家唔可以寄望黑人變白人...**
但係一白遮三醜嘛...價錢唔係貴..!~
所以大家不妨試一試..**

再者..
如果一搽就白的話...大家都會覺得用水洗後就無左...並不是長久.."
我呢隻產品係..
白左就係白左..**係你的就係係你的...點洗都係白..**!

用法::
大家洗面後...抹乾水...就可以咁搽少少係面上...記住..搽少少就夠了...因為佢係精華..!!*

(鼓勵買埋蘆薈o者o哩一齊使用,美白cream可於晚上用,蘆薈o者o哩則出門口時,可以用!!化妝的朋友,也於在上base前搽一搽,上妝都會易好多)

蘆薈資料如下::
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

最最最重要的係:::
大家唔駛等貨...**
我是有現貨的..'"!

20蚊..10ml..**
25蚊..15ml..**
35蚊..30ml...**

10ml組合  (美白加蘆薈  各10ml)   35蚊
15ml組合  (美白加蘆薈  各15ml)   42蚊
30ml組合  (美白加蘆薈  各30ml)   58蚊

(貨錢已包郵...10ml可用到2星期左右..30ml用到個半月..)

一口價...講價者blacklist...**!!

有意請add::::sell_joyce@hotmail.com
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

圖為15ml..'**
我不能說出產品的品牌..'
因為咁對間美容院不利..'"!-0-
真的十分抱歉..!
但此產品任何人士都可以使用..**包括敏感皮膚..

***********我係訂單111*************
id ]]].
msn ]]].
買咩產品呢 ]]]  ( 美白  /  蘆薈o者o哩  /  組合 )
買幾多ml ]]].
共幾多錢 ]]].

***********我係訂單111*************
大家可以係山景輕鐡站、頌富輕鐵站、天慈輕鐵站及屯門西鐵交收。

詩;]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
j67130
初級會員

會員編號 22096
精華 0
積分 594
帖子 108
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6875
狀態 離線
留位......

詩;]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
j67130
初級會員

會員編號 22096
精華 0
積分 594
帖子 108
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6875
狀態 離線
留位......

詩;]

頂部
j67130
初級會員

會員編號 22096
精華 0
積分 594
帖子 108
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6875
狀態 離線
推   推   推   推   推   推   推   推   推   推   推   推   推   推   推   推

詩;]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...