加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ♥ ~ MERRY X'MAS ~ ♥
載入中 ...
TWING (wingyi)
頭像師父
Mr.TW

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵  

會員編號 48220
精華 2
積分 23447
帖子 12105
威望 41 點
I-See幣 382270 錢
GAME幣 631 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-2
註冊天數 6782
狀態 離線
  只顯示 TWING 的帖子
♥ ~ MERRY X'MAS ~ ♥

早十幾日講
MERRY X'MAS to
MY FRIENDS MY BABY

我要送 x'mas gift XD

你當我係朋友既朋友仔XD
( 其實講過一兩句野既我就當你朋友仔GA LA 哈哈 )

留圖留名啦 圖有幾多留幾多就最好啦XD

由於未有時間整野 ... 所以遲少少少.. 先整到 .. 不過留住圖先啦 .. 一定係聖誕前送到GA 呵呵 ..

DONALDDONALDDONALD
聖誕快樂 ... 等得耐囉 呵呵 ... e 排冇乜時間整野 ...
你就勁啦.. 做左頭C .. 仲日日都有PO 開XD 勁喎 ..
估唔到認識一年間可以識整圖 仲做埋頭c .. 太快啦 實在 哈哈 ..
我真係做唔到 ... 哈哈 ... 唔講咁多廢話lu
整左d .. XD 都係shige 既 .. 真係唔好意思 ... E+對整港星真係冇乜興趣
又唔想整小手喎 呵呵 . 因為整左會自己想要多D 哈哈 ..
所以都係整 shige 啦 ... 用自己圖唔介意吧 呵呵 ...
[attach]353026[/attach][attach]353027[/attach][attach]353028[/attach][attach]353029[/attach][attach]353030[/attach]
e 個好恐怖 . 我玩下ga 咋 哈哈 .
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

KATHY
扮朋友仔既你 XD 做乜唔留你個名呀 ... 好彩我老人痴呆冇發作記得你名 XD
廢話講完..你今年會考? 努力呀XD 唔係會考都努力啦 XD
整幾樣好求其既野
[attach]353322[/attach][attach]353321[/attach][attach]353323[/attach]

REDHAT
終於整好啦 XD 奇怪既banner 哈哈 .
第一次咁整法 ... 好空呀 ....

KI
好耐冇見啦 kiki XD
得閒多d 上黎啦 哈哈 ..
聖誕快樂呀
[attach]353523[/attach][attach]353524[/attach][attach]353525[/attach]

霞霞 哈哈
唔洗同我客氣ga XD
聖誕快樂啦 ...

鼠鼠
好耐冇吹水啦 XD
得閒去下吹水啦 哈哈 ...
MERRY X'MAS

DEVIL
激死我啦 .. d 圖好難整呀-x-
d 圖雖然好靚 哈哈 ...
就咁整個簡簡單單既 呵呵 ...
happy new year 呀 ......

露莎小朋友XD
話送好耐都未有行動 所以整左先 哈哈 唔係既有排都唔會整LU
HAPPY NEW YEAR 會考要努力呀
超簡單既BANNER 送上

BLUE
新年就黎泥吉XD 多謝晒先喎 呵呵
其實由你留圖個一刻開始我就已經等緊你既回禮GA LA XD
係就快啦 . 我唔等得GA XD ...
ANYWAY HAPPY NEW YEAR XD
好似係第一次送野俾你 哈哈 ... 樣衰衰既幾樣野 ...
因為你D圖太難整 . 所以用申區個D 哈哈 ..
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
WATERRR
灌水高手
We Will Be Back

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 233485
精華 0
積分 66245
帖子 40479
威望 0 點
I-See幣 224895 錢
GAME幣 1835 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-11-20
註冊天數 6368
來自 ㊣o㊣
狀態 離線
  只顯示 WATERRR 的帖子
聖誕快樂xd,都唔係等得好耐ja
我都幾有耐性架,妳覺唔覺得呢xd(其實係沒有,可無視xd)

講真呀,我都覺得太快(係快過龍xd)
完全沒唸過咁快做到頭C,但係做左頭C
其實都係有好多野唔識,我唸妳初初做個陣已經熟晒
宜家既我做到宜家都好一頭無水,仲係好驚做錯呀XD@@
有咩做得不好,要妳多點提醒我,我會好感激妳教導XD

其實我都估到沒有整港星-V-
可能實在太難整吧,但D圖實在好中意XD
下次等有機會先再黎過XD,今年收SHIGE好呀好呀XD
今年收SHIGE D圖已經好開心,妳整E幾輯相D圖我沒有原圖
也覺得這幾輯相也拍得好令,當然比妳整出黎都令更多啦

太令我收下呢份聖誕大禮物啦XD
上年收親愛的雙生兒,今年收親愛的SHIGE,下年聖誕會收到邊個呢?
已經好想快點到下一年聖誕妳又送D咩XD,(唔洗唸得咁快掛)XD

今次閃打咁多字都係第一次見XD
但我勁到打左篇文章出黎,真係覺得自己打得越黎越多字呀XD
今年呢篇野打得仲多個上一年既字TIM呀

ANYWAY THX閃

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6760
狀態 離線
  只顯示 Kathy.. 的帖子
咦我同你講野仲少上面位朋友XD
咁我扮係你朋友仔先XD~~

原來係我老人痴呆發作唔留名添Orz
多謝閃既禮物先:p
整得好靚呀*v*
banner我很喜歡~~
係呀我今年會考orz
不過見我咁hea都知我係未溫書果d人xddd
我會努力傢啦xd

thanks again<3

頂部
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 6978
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
哈哈哈哈, , ,,,很不同的banner. .我很愛呢. . .
merry x'mas 喔. ..
仲未糾到你比賽作品呀. ..=v=""
你會join架可XD

頂部
AR琪
吹水中手
thank wingyi

會員編號 25112
精華 0
積分 9687
帖子 4027
威望 0 點
I-See幣 44606 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-8-4
註冊天數 6841
狀態 離線
  只顯示 AR琪 的帖子
hi 其實係我最少 - ,-
我唔知幾耐冇開過POST 冇整過圖 冇比過cms 真係omg
點都好啦 留左圖先
整唔整係另一回事 haha  
多謝閃 ,wimgyi
merry x'mas

wingyi 聖誕過左 就講 新年快樂
祝你2009 開開心心 心想事成
我有時都會上泥嫁 睇下有咩人開post
得個睇 冇回到post
點都好 thanks your gift

頂部
小霞.
VIP

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 17209
精華 4
積分 86234
帖子 51660
威望 7 點
I-See幣 122259 錢
GAME幣 43927 個
MSN宣傳 15 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2005-7-10
註冊天數 6866
狀態 離線
  只顯示 小霞. 的帖子
呵呵; 閃閃XD
你送的我當然不客氣啊.
小兔這個BANNER 你弄得好美.簡單來又很棒xd
你把小兔的俊氣都表現了; 真的很感謝你啊.

聖誕快樂啊;

頂部
鼠;
吹水之帝

會員編號 157789
精華 0
積分 32930
帖子 23583
威望 0 點
I-See幣 17623 錢
GAME幣 2281 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2006-4-28
註冊天數 6574
狀態 離線
  只顯示 鼠; 的帖子
係啊 -3- 好耐冇吹啦
最近也不見你 好掛住你啊xd
banner我很喜歡 很好的聖誕禮物 xd 用了
最後merry christmas 聖誕快樂啊

頂部

吹水高手
BAGA DEVIL*

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 56183
精華 4
積分 10863
帖子 4993
威望 0 點
I-See幣 129979 錢
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-17
註冊天數 6767
來自 naughty club
狀態 離線
  只顯示 戎 的帖子
WA.
唔知我係咪WINGYI D FD.XD
陣間比WINGYI打回頭真係幾樣衰..HA

MIKA NAKASHIMA
DEVIL

MERRY CHRISTMAS WINGYI=)
THANK YOU^^

YAHO..
等我LATER比D我唔識整GE圖WINGYI..XD

HEHE..
好想WINGYI整依個LINK的圖XD
(LATER UP D圖上黎^^)

=================================
唔係呀..好鬼靚XD
好鬼鍾意MIKA呢本寫真..
可惜而家冇得買-3-唉 ..
MIX得好正..
HAPPi NEW YEAR*

有心的製作就是美的製品
THANK ALL:-)
頂部
Ka.cathy
吹水新手

會員編號 120675
精華 0
積分 5612
帖子 2715
威望 1 點
I-See幣 157091 錢
GAME幣 955 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-2-13
註冊天數 6648
狀態 離線
  只顯示 Ka.cathy 的帖子
我遲左 dddd tim :p
閃閃會當我係 fd 架呵 xD

cathy . ashley / ken / tienyou
整邊個都 okay 架 xD

thanks 閃 <3
THANKS KATY <3
頂部
wsyan.
吹水大王
byebye

會員編號 148768
精華 1
積分 29629
帖子 17046
威望 1 點
I-See幣 126124 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 蝶蝶蝶;3
閱讀權限 120
註冊 2006-4-6
註冊天數 6596
狀態 離線
  只顯示 wsyan. 的帖子
好耐無見:)
最近好嘛? 哈
thank you & merry christmas!
[attach]352594[/attach][attach]352596[/attach][attach]352592[/attach][attach]352597[/attach][attach]352595[/attach][attach]352593[/attach]

Friends are forever.rumours are whatever.wsyan and rosanna:)
thank you !

每天看多一些,體會多點,得到的怎會比失去小
my best friend ever , ni:]
2006-4-9 03:00 PM  our first chat :)

thanks chailz:D

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...