加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [批發&團訂] [第6團]PG美人袋[一口價+$20=你比既$]30/8 8:00p.m cut 18/8 PG有新袋
載入中 ...
蘭殘音
初生嬰兒

會員編號 449763
精華 0
積分 152
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 8486 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-8-23
註冊天數 5386
狀態 離線
  只顯示 蘭殘音 的帖子
[第6團]PG美人袋[一口價+$20=你比既$]30/8 8:00p.m cut 18/8 PG有新袋

PG美人袋[一口價+$20=你比既$]19/8 8:00p.m cut,一CUT即訂,4-5日內到貨

請交訂單後數日內盡快入數

如果不知東亞邊間分行最近你,就pm或者msn我啦~

如果要我的恆生ac請於本人add閣下msn時,告訴我,我自然會雙手奉上
不過希望大家盡量使用東亞,因為小女的家離恆生很遠
所以用恆生將會收取$0.5服務費

註:如果匯豐過恆生是不需手續費
因為恆生是匯豐集團成員

所有一口價$19的,只收$28 @1
(只限特價促銷內的)
按下圖入PG美人網遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

買2個會減$1
買3個會減$2
買4個會減$3
買5個會減$5

付款方法:於銀行入全數
我承諾一定唔會收左$,唔俾貨,
如果我咁做大家可以投訴我,但如果你棄單我真係投訴無門,如有不便之處,請見諒。
*請注意可郵寄,郵費自付

◎PG美人袋第6團訂單◎
id:
要咩?[請貼d website比我]:
數量:
顏色:
面交地點:
將會幾號入數:
msn:
◎不要做棄單的人呀◎

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...