加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:      - ★`壇慶活動 .. 「我的 I-SEE」分享會 : D
載入中 ...

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
I-See幣 161661 錢
GAME幣 665 個
MSN宣傳 1574 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-8
註冊天數 6746
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子
我黎喇我黎喇我黎喇我黎喇我黎喇 (k)

最初都冇諗過自己會玩forum嫁其實, 而且仲要係甘耐..
我仲記得係yahoo到research一d野, 跟住就搵到isee,
一上到isee就見到藍色熊仔, 真係好可愛好得意, 所以就註冊做會員 *V*
跟住就當然加左入"我的最愛", 但之後就已經冇再上過isee嚕

大約過左半年(?), 因為太悶既關係, 所以就上返isee, 想識下朋友; 吹下水 :D
果個時候既isee真係好多人, 回得慢d都會飛左一兩頁
個時我都係去開吹水同自貼區, 之後漸漸都識一班朋友

由自貼跟住出meeting, 大家真係好friend, friend到可以講秘密講心事
我真係好中意isee, 因為isee, 我識左好多朋友
雖然我地宜家身處係唔同既地方, 唔可以成日見,
但我地依然仲係朋友, 因為我地有isee, 我地可以係isee到傾計 <3
我仲記得我要走.. 好多人為我唔開心為我喊,
我知你地對我好好; 好愛我. 我都好愛你地 :(

但雖然多人係好, 但亦都有壞處..
多人既地方就一定會爭吵, 就係因為有爭吵, 所以就愈黎愈多人唔玩isee..
有d人唔想同人嘈而離開isee; 有d人唔想見到有人嘈而離開;
仲有好多原因既.. 就好似冇時間上isee
我覺得好假, 佢地話冇時間上isee; 要讀書, 我就唔信你地真係唔玩電腦,
唔通抽少少時間上isee, 真係甘難 ?_?-
我有時就算唔上msn, 都會上isee.. 但我真係唔知點解.. 好怪 xd.

anyway, 我知道isee既朋友其實係好易相處既,
真係好希望你地因為少少野就唔上isee, 抽少少時間上isee都好呀..
祝isee有更多既五年 ^_^

(我都唔知做乜會打後面個段野 xd.)

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-8 10:38 PM  I-See幣  +600   完全係! d 人就係因為嘈下交就唔見晒 : (
SAIW!NG`XD   2009-11-8 10:38 PM  代幣  +60   完全係! d 人就係因為嘈下交就唔見晒 : (
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5350
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
我最初都吾知有I-SEE呢個壇咖 ;;
不過見到我家姐玩 ;; 個藍色熊仔又得意
所以我就開始玩呢個壇啦~ `
雖然我吾係玩左I-SEE好耐 ;;只係得1 0r 2個月 ,,又吾係多朋友
所以冇咩點同人傾計 ;;都吾知點人叫咩名,,吾知可以點樣叫佢地...
不過睇小婉個小說 D人都成日回佢就知道D人好nice啦^v^
相反 ;; 我開果個小說就冇人入黎睇啦 ``
我見到之前果D人係到呢個p0st打果D野都好長 ;; 但係我就小得很了
所以吾好見怪唷^v^

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-9 10:19 PM  I-See幣  +200   
SAIW!NG`XD   2009-11-9 10:19 PM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
威風琳琳:D
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 38707
精華 0
積分 8531
帖子 5802
威望 0 點
I-See幣 28199 錢
GAME幣 1023 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 彤兒`
閱讀權限 100
註冊 2005-9-7
註冊天數 6777
狀態 離線
ava.我記得我岩岩玩isee個陣得唔知4定5年班a_a
係家姐推介我玩的<3.
個陣我打野白白痴痴咁-_-
但好多前輩都冇話我:)
仲好nice對我<3.
仲好記得個陣有成幾千人on a_a
係吹水自拍閎地方.
打字慢小小都會落後成幾頁ha.
之後有1年到.忘記了isee:(
之後再上番個陣.發覺小左好多人.
但可能大個左-_-v由唔識人變左識左好多人:)
感覺好close:)同埋好多趣事ha.
講真-_-我未試過玩一個壇會日日上.仲會玩咁耐.
因為依到氣氛好好:) 好小有鬧交講真.唔似某d人壇-_-
經常有人嘈xd
同埋依到d人留cm.唔似其他壇.無無聊聊留個cm就算-_-
反而會留好長既野.同你傾:)
如果唔開心又會開解你.:)
而且依到壇主又會同我依d會員仔吹下水xd
唔似其他壇d壇主-_-懶巴閉咁xd
最後我相信isee好快會回復番以前既人氣嫁!
加油<3!

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-11 11:44 PM  I-See幣  +500   
SAIW!NG`XD   2009-11-11 11:44 PM  代幣  +50   
頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5388
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子

QUOTE:
原帖由 琳琳;) 於 2009-11-11 07:34 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
ava.我記得我岩岩玩isee個陣得唔知4定5年班a_a
係家姐推介我玩的

講得岩*v*我地要為isee +油;)`

頂部
sa!Lau=]
中級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章

會員編號 21436
精華 0
積分 1480
帖子 429
威望 0 點
I-See幣 13914 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 181 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-7-25
註冊天數 6822
狀態 離線
  只顯示 sa!Lau=] 的帖子
[版主管理留言]
SAIW!NG`XD2009-11-13 01:58 AM:唔轉! 黃色一舊野引你地睇唔到係乜都照入唻 B-)

saiwing 標題轉轉色 黃色睇唔到~~

[u]life is a maze, love is a riddle. [/u]
頂部
sa!Lau=]
中級會員

榮譽勳章

會員編號 21436
精華 0
積分 1480
帖子 429
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 181 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6822
狀態 離線
到我到我

我個ac雖然註冊左4年幾, 不過都係幾個月前收到e-mail 同怡一樣啦 !!
當時真係好感動GA!! (後來聽apple仔講返好多人都有呢個e-mail .\/.
真係打晒折扣,,感動減分,不過..都係爆燈 =]

正式玩I SEE都可能係兩星期前既事,
I SEE俾我既感覺:
有時會覺得有點靜,不過靜得黎好舒服。
有時會覺得有點吵,不過吵得黎唔覺煩。
現在每日放工都會上黎 睇post玩post留下腳印
返緊工都會偷偷地上I SEE =]
如果唔係休息時間俾人抓到,過年可能無花紅>3<

不滿不滿 點解大部份人都係咁細個!!哈哈

要我打感受真係好有難度,,到此為止吧!
I SEE 係一個好好既交友平台=]

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-13 01:59 AM  I-See幣  +400   
SAIW!NG`XD   2009-11-13 01:59 AM  代幣  +40   

[u]life is a maze, love is a riddle. [/u]
頂部
細b`
吹水中手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 183261
精華 0
積分 6316
帖子 4290
威望 0 點
I-See幣 11691 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-6-30
註冊天數 6481
狀態 離線
  只顯示 細b` 的帖子
先看看 註冊天數 1232
W0W.. 都不是1個小數目
除1除.. 應該是差不多4年了`

嗯.. 幾年前岩岩接觸forum呢樣野..
果陣都真係冇諗過自己會玩1個forum咁耐`

係I-SEE的回憶*
自貼徵友識到好朋友=)
開post吹水的日子真的很快樂
*btw..多謝陪我共度過日子的朋友:)
仲有.. 係度學左好多整圖技巧
亦都好開心見到有咁多人支持H!P.支持M娘
好感動.. M娘經歷左咁多事`
仍然有大家不離不棄=)
*請繼續支持

QUOTE:
但我相信.
呢度總會有 d 野令大家願意定期番唻O既 : D

樓主說得對`
雖然依家的確係少左上黎`
但令我繼續上黎既原因..
係因為我覺得呢度好溫暖`
有著我好多的回憶=)

儘管依家記得我的人唔多,
儘管依家雖然有好多艾斯人唔識,
但係我都會對艾斯既任何1個人講聲:
謝謝你:)

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-14 01:10 AM  I-See幣  +500   
SAIW!NG`XD   2009-11-14 01:10 AM  代幣  +50   

頂部
jasz_77
初生嬰兒

會員編號 441183
精華 0
積分 176
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 8706 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-5-24
註冊天數 5422
狀態 離線
  只顯示 jasz_77 的帖子
[版主管理留言]
SAIW!NG`XD2009-11-16 01:00 AM:1. 論壇圖片可從右下方界面風格處更換; 2. 出賣朋友區的所謂受害者可以來函要求徹掉照片, 而那只是給會員訴苦機會.

我有點不太明白.
為何論壇的圖片是這張呢?
我還是第一次看見論壇會有一個「出賣朋友區」
頗有新意.
但我在想會否對「出賣朋友區」裡的「受害者」造成困擾呢?

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-16 12:58 AM  I-See幣  +200   
SAIW!NG`XD   2009-11-16 12:58 AM  代幣  +20   
頂部
kakayiyi
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 156778
精華 0
積分 1421
帖子 899
威望 1 點
I-See幣 17457 錢
GAME幣 107 個
MSN宣傳 11 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-25
註冊天數 6547
來自 地球v3v`
狀態 離線
  只顯示 kakayiyi 的帖子
- 我又講 `
真係唔記得點搵到I-SEE`
剩係記得個陣就係睇Po唔回Po :]`
之後又格左好耐好耐冇玩`,
跟住又唔記得係邊到見返呢個壇,
然後又玩返`.__.v
其實玩返刀唔係成日出現-_-`
I-SEE - 的人像每個刀很正 ,
曾經很愛ISEE`
也覺得ISEE同其他壇好鬼唔同`
好似0的人刀很親切
而且好易熟 ,
雖然對我泥講又好易遠離左v___v`
之前玩返0既時候,
開始多左野講 ,
好像有點人認識我 .
但最近又不常上了v__v ,
我刀唔知點解 ,
有時對ISEE好似好親切,
有時又好陌生感v__v`

就係感-__-,

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-16 01:01 AM  I-See幣  +300   
SAIW!NG`XD   2009-11-16 01:01 AM  代幣  +30   

-       ♥ 朋友 我當你一世朋友 v3v ♥
-
-                        `     低低能能-____-v
-
-
I`m人仔台 v_v`
頂部
sa!Lau=]
中級會員

榮譽勳章

會員編號 21436
精華 0
積分 1480
帖子 429
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 181 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6822
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kakayiyi 於 2009-11-14 10:36 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
- 我又講 `
真係唔記得點搵到I-SEE`
剩係記得個陣就係睇Po唔回Po :]`
之後又格左好耐好耐冇玩`,
跟住又唔記得係邊到見返呢個壇,
然後又玩返`.__.v
其實玩返刀唔係成日出現-_-`
I-SEE - 的人像每個刀很正 ...

同道中人

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...