加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [生活分享]朋友以上 戀人未滿
載入中 ...
高利
分區版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See分區版主章
勳章介紹:分區版主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
I-See幣 66180 錢
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2006-5-31
註冊天數 6541
狀態 離線
  只顯示 高利 的帖子

QUOTE:
原帖由 KathyLoveF 於 2010-7-7 12:17 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

真係我諗多左?
哈哈哈
放心我唔會傷害自己
或者咁講…傷害左都唔會見到傷痕
精神上既傷害冇人知道
我諗既野就已經好傷
佢帶比我既傷害已經入心拿

其實係咪妳將佢無限放大左?

就連傷害都放大埋呢

根本佢都不過一個人 試問街外人

會唔會令人受到傷害

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
I-See幣 59156 錢
GAME幣 1039 個
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊 2005-12-10
註冊天數 6713
狀態 離線
  只顯示 Kathy.F 的帖子

QUOTE:
原帖由 ~想 於 2010-7-7 12:16 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

講真果句  唔好玩命 到時只會令好多人傷心   你加油吧
希望下次上來見到你開心返啦
十萬個加油   想喊就喊  雨天過後又係晴天既一日

放心啦…我係其他po打d野我正常嫁
我相信我控制到我自己
我唔係咁蠹…我心上面既傷害冇人睇到(如果我唔講)
我眼淚在心裹流
我係其他人心目中永遠都好開心…哈哈

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~想
初級會員

會員編號 468087
精華 0
積分 262
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8230 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2010-6-27
註冊天數 5052
狀態 離線
  只顯示 ~想 的帖子

QUOTE:
原帖由 KathyLoveF 於 2010-7-7 12:20 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我相信我控制到我自己
我眼淚在心裹流

咁先得人驚 咩都收收埋埋   解放自己  把唔開心既野 喊出來

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See分區版主章

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 6541
狀態 離線
  只顯示 高利 的帖子

QUOTE:
原帖由 KathyLoveF 於 2010-7-7 12:20 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我相信我控制到我自己
我眼淚在心裹流

SORRY 我登妳可憐 亦都登妳父母朋友可憐

咁樣做好偉大? 請問 其他人既用途係咪幫妳一齊掩飾?

佢地都係妳忠心既演員? 點解大家唔一齊分擔 怕煩到人?

如果怕煩到人 做咩識佢地? 做咩唔一個住? 佢地既意義好重要

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6713
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 高利 於 2010-7-7 12:19 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

其實係咪妳將佢無限放大左?

就連傷害都放大埋呢

根本佢都不過一個人 試問街外人

會唔會令人受到傷害

我同依個人有回憶…有開心過
唔係我一相情願…佢話鐘意過我嫁
所以帶來既係無限既傷害
佢係我心目中係有地位嫁
就係有過開心既回憶我先會去追
就算明明知道去唔返以前
我都會靠著我既回憶去生活
因為我真係唔想忘記…係我唔小心咁鐘意左佢
係我既錯…一切都係…愛情遊戲…我玩唔起

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 6541
狀態 離線
  只顯示 高利 的帖子

QUOTE:
原帖由 KathyLoveF 於 2010-7-7 12:25 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我同依個人有回憶…有開心過
唔係我一相情願…佢話鐘意過我嫁
所以帶來既係無限既傷害
佢係我心目中係有地位嫁
就係有過開心既回憶我先會去追
就算明明知道去唔返以前
我都會靠著我既回憶去生活
因為我 ...

舊記憶 磨得幾耐..

不過沒野既 呢種病人 好返機會率99.9%

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6713
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ~想 於 2010-7-7 12:23 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

咁先得人驚 咩都收收埋埋   解放自己  把唔開心既野 喊出來

我會…但我唔想屋企人擔心呀

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6713
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 高利 於 2010-7-7 12:24 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

SORRY 我登妳可憐 亦都登妳父母朋友可憐

咁樣做好偉大? 請問 其他人既用途係咪幫妳一齊掩飾?

佢地都係妳忠心既演員? 點解大家唔一齊分擔 怕煩到人?

如果怕煩到人 做咩識佢地? 做咩唔一個住? 佢地既意 ...

我點解要煩到屋企人呀?
我有同朋友講…我唔想我屋企人擔心呀
佢地好辛苦嫁拿
我唔想搞d咁既野令佢地煩到呀

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6713
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 高利 於 2010-7-7 12:28 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

舊記憶 磨得幾耐..

不過沒野既 呢種病人 好返機會率99.9%

希望

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 6541
狀態 離線
  只顯示 高利 的帖子

QUOTE:
原帖由 KathyLoveF 於 2010-7-7 12:30 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我點解要煩到屋企人呀?
我有同朋友講…我唔想我屋企人擔心呀
佢地好辛苦嫁拿
我唔想搞d咁既野令佢地煩到呀

我以為自己係一隻牛 點知依家仲有一隻勁過我

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...