加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: (轉貼) 尋日同男朋友去釣魚,佢問我係咪玩野喎??
載入中 ...
樹熊佬佬
初生嬰兒

會員編號 464214
精華 0
積分 15
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 7051 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊 2010-4-9
註冊天數 5132
狀態 離線
  只顯示 樹熊佬佬 的帖子
(轉貼) 尋日同男朋友去釣魚,佢問我係咪玩野喎??

呢牌心情真係好差呀,冇計啦,年尾流流,俾人請我食鼓椒炒魷真係好慘架...上次咪話過個死佬連買隻狗
俾我都唔肯GE,咁我嬲左佢都成兩三日啦...到尋日先肯同我認低威,先肯認自己衰..唉,呢D咩男朋友黎架,
成日都要人畫公仔畫出腸,你話係咪抵打呀???
        咁尋日佢同我講,話成日見我屈係屋企咁悶,不如咁啦,話帶我去釣魚咁話喎...咦???我咁大個女都未玩過喎,
咁咪應承左佢囉,點知咁就出事啦.唉.......
       話說尋朝早見係一個風和日麗GE週未,朝早一早同佢去左食早餐,見佢孭到一袋二袋咁,咦,幾得意喎....
咁我諗住攞黎睇下啦..點知佢即刻好大反應咁話我,叫我小心D睇,仲話呢D係佢GE心肝寶貝咁話喎..車,有咩咁
巴之閉 喎,D死人爛鬼魚杆,值幾Q多錢喎???跟住仲俾我睇左一包 .........咦???嘩,郁郁下GE????有冇核突D呀???
佢話係沙虫,係要黎釣魚架喎,吓???唔係卦????咁核突同樣衰,仲話到時俾我玩下喎 .........咦.......有冇搞錯呀???
唔係想叫我拎D咁核突GE野黎玩呀????都係唔理佢,到時去到先算啦....
       咁去到左果個沙灘之後,只見佢同個阿叔講左一大輪之後,見到佢俾左錢人地....哦,原來佢話面前果隻艇仔就
係租返黎俾我地出海玩架喎...咦,又好似幾得意喎.....我咁大個女都未玩過,又好似幾過引咁喎.....不過D太陽真係好勁,
晒到我又熱又慶......咁先睇到原來隻手甩緊皮.....嘩,我當堂咩MOOD都冇哂........咦,好衰架,又唔同人地講話會咁晒,
黎到人地先知,搞錯呀...你地知啦,咁樣哂一哂法,之後有牌都白唔返架嘛.......咁我點玩喎,咪同佢講話都係唔玩啦 ,
不如走啦...點知佢聽我講完之後當堂面色都變哂....仲問我咩事????吓??搞錯呀,你係咪我男朋友黎架??咩事都唔知???
你明知你女朋友我最緊要靚架嘛...陣間一個唔覺意哂黑左咁點算呀???睇見佢咁樣,我都己經忍住度氣同佢講架啦..
點知佢聽我講完之後冇氹返我不特止,仲問我係咪玩野喎???點解唔早D同佢講喎????我聽後,真係火都黎埋,搞錯呀,
咁樣打橫黎講都有GE??而家係佢事前唔同我講清楚,而家仲走黎怪我......呢D咩男朋友黎架,咁都得GE.....我決定唔再忍佢
啦,成日都係咁....點做人男朋友呀.....終於我就忍唔住同佢講話我自己走啦,你自己一個慢慢釣啦.......
       就係咁...尋晚佢就成晚都冇再打過電話俾我氹返我啦,你地話佢係咪正一衰人黎架??講真,同佢拍左拖成兩年,
佢都成日揾D野黎激嬲我,你地叫我點做好喎???唉............

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
I-See幣 59156 錢
GAME幣 1039 個
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊 2005-12-10
註冊天數 6713
狀態 離線
  只顯示 Kathy.F 的帖子
......我覺得係你唔岩喎
咁係晒嫁啦
你咩都唔講點知姐…唉

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shan;}
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 276903
精華 0
積分 4164
帖子 2863
威望 0 點
I-See幣 10716 錢
GAME幣 596 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-2-16
註冊天數 6280
狀態 離線
  只顯示 shan;} 的帖子
係na`吾好忍 分手拉`!!!
真係吾好忍 分手拉`!!!
反正你都忍吾到佢^____^
睇完我都忍吾到`
接受吾到有甘既伴侶!!!
快d決絕d分手`
拍拖兩年 你連就都吾識就`
收得拉^________^

分手拉*
吾好話係男忍吾到;女都忍吾到囉!
有你d甘既女朋友真係三生冇幸.:D!

:):
頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6713
狀態 離線
回復 #3 shan;} 的帖子

我睇你個cm笑左

頂部
Hydro;)
贊助會員

會員編號 714
精華 2
積分 24901
帖子 4846
威望 10 點
I-See幣 55263 錢
GAME幣 1008 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 Kate;)
閱讀權限 220
註冊 2004-11-10
註冊天數 7108
來自 Computer Science Department
狀態 離線
  只顯示 Hydro;) 的帖子
一睇就知得啖笑..

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6713
狀態 離線
回復 #5 Hydro;) 的帖子

你幫個男既or樓主?

頂部
Hydro;)
贊助會員

會員編號 714
精華 2
積分 24901
帖子 4846
威望 10 點
I-See幣 55263 錢
GAME幣 1008 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 Kate;)
閱讀權限 220
註冊 2004-11-10
註冊天數 7108
來自 Computer Science Department
狀態 離線
  只顯示 Hydro;) 的帖子

QUOTE:
原帖由 `K`First` 於 2010-7-28 03:56 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
你幫個男既or樓主?

兩個都唔幫...
因為根本篇文好可能係男仔作出黎..

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6713
狀態 離線
回復 #7 Hydro;) 的帖子

咁就唔知了

頂部
kevin787
初級會員

會員編號 468066
精華 0
積分 136
帖子 127
威望 0 點
I-See幣 7631 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2010-6-27
註冊天數 5053
狀態 離線
  只顯示 kevin787 的帖子
我幫女既

頂部
SECRET``
總版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:猜猜畫畫第1名
勳章介紹:猜猜畫畫第1名  

會員編號 111177
精華 1
積分 13534
帖子 6226
威望 1 點
I-See幣 83293 錢
GAME幣 1011 個
MSN宣傳 501 次
性別  女
配偶 山卡啦baby`3`
閱讀權限 250
註冊 2006-1-30
註冊天數 6662
狀態 離線
  只顯示 SECRET`` 的帖子

QUOTE:
原帖由 `K`First` 於 2010-7-28 03:56 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
你幫個男既or樓主?

其實kathy你知唔知尼個係轉貼=0=

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...