加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 不毒不煙不蒲 <<是缺點吧!?
載入中 ...
中級會員

會員編號 164708
精華 0
積分 1136
帖子 476
威望 0 點
I-See幣 13978 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 15 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-16
註冊天數 6568
狀態 離線
  只顯示 344013587 的帖子
不毒不煙不蒲 <<是缺點吧!?

好想擺脫單身.... 我的命運 像中了魔咒
怎樣努力 用什麼方法 結果都只會是失敗 ~

SO 折墮~~~
----------------------------------
名 :: 丫恆
身 高 :: 170CM
年 齡 :: 21歲
相[有/冇] :: 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
生 日 :: 8月 31日
初 戀 係 幾 時 :: 唔唔
住 邊 :: 觀塘區
MSN/ICQ :: WINGHANG831@HOTMAIL.COM
Facebook :: WINGHANG831@HOTMAIL.COM
Xanga/Q00za ::  無喇
招 友 條 件 :: 招朋友 ( 只要 唔係MK 就得)
                    另招女朋友:1) 17歲 以上
                                   2) 從不會吸毒 及 不會吸煙
                                   3) 身型 瘦至 小肥 (高度不限)
得3大個條件 誠心誠意招女友一名.. 我已經努力左1年了      

電 話 台 :: 人仔( SMS 用)
               3台 (SMS + 電話用)
自 由 講 :: 本人 第 N次 招了... 上了 不少 壇 用左不少方法都找不到...
              希望這次 可以成功.
              本人 不煙 不蒲 不毒...專一 這些條件.. 感覺不會受女性歡迎
- 我 要 自 介 -

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
癲兔
中級會員

會員編號 476601
精華 0
積分 420
帖子 374
威望 0 點
I-See幣 8861 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2010-11-20
註冊天數 4919
來自 瘋癲星球
狀態 離線
  只顯示 癲兔 的帖子
齊齊過單身x'mas 吧:p

招友招友;D
msn:] v3v.0k@hotmail.com
任aDD.
pS:請話我知你係邊個
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
中級會員

會員編號 164708
精華 0
積分 1136
帖子 476
威望 0 點
GAME幣 133 個
MSN宣傳 15 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6568
狀態 離線
回復 #2 癲兔 的帖子

但 我一定唔ENJOY嫁= =

頂部
Kuuga-K
吹水學徒

會員編號 378784
精華 0
積分 2623
帖子 1139
威望 0 點
I-See幣 17221 錢
GAME幣 153 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6053
來自 宇宙一世 巴斯光年
狀態 離線
  只顯示 Kuuga-K 的帖子
包含呢種條件既女仔,就唔會係度出現啦~
至少唔蒲包括唔會亂上網,
不毒不煙都仲有可能既~
條件對而家既女仔有少少苛刻....
(純粹個人意見)

Xanga:http://xanga.com/kuuga_3k~Msn:kuuga_3k@hotmail.com~ICQ:275444654~QQ:539365889~Telephone:63452109~Yahoo:k_k_kuen@yahoo.com
頂部
中級會員

會員編號 164708
精華 0
積分 1136
帖子 476
威望 0 點
GAME幣 133 個
MSN宣傳 15 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6568
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 k-1988 於 2010-12-10 12:32 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
包含呢種條件既女仔,就唔會係度出現啦~
至少唔蒲包括唔會亂上網,
不毒不煙都仲有可能既~
條件對而家既女仔有少少苛刻....
(純粹個人意見)

唔蒲 即係唔出去BAR CLUB 個D- - 上網 上壇 IS OK呀- -

頂部
Kuuga-K
吹水學徒

會員編號 378784
精華 0
積分 2623
帖子 1139
威望 0 點
GAME幣 153 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6053
狀態 離線
回復 #5 344013587 的帖子

你估有冇類似既人會係度生存吖嗱?
不毒不煙不蒲(稀少性)
會上呢個論壇(機會率)
十七歲以上女性(稀有品種)

你覺得係稀有情況下搵珍品,係有可能架咩?
有既我都想見識吓,靚唔靚都唔緊要,佢會出現呢度就得啦!

Xanga:http://xanga.com/kuuga_3k~Msn:kuuga_3k@hotmail.com~ICQ:275444654~QQ:539365889~Telephone:63452109~Yahoo:k_k_kuen@yahoo.com
頂部
中級會員

會員編號 164708
精華 0
積分 1136
帖子 476
威望 0 點
GAME幣 133 個
MSN宣傳 15 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6568
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 k-1988 於 2010-12-10 01:13 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
你估有冇類似既人會係度生存吖嗱?
不毒不煙不蒲(稀少性)
會上呢個論壇(機會率)
十七歲以上女性(稀有品種)

你覺得係稀有情況下搵珍品,係有可能架咩?
有既我都想見識吓,靚唔靚都唔緊要, ...

下 我玩左 十個壇以上 搵人介紹既都無... 番工番學番義工都無= =
我緊係唔會咁豬onky 玩e個壇啦

所以 我搵既 只係 不毒煙煙+ 17歲好了

頂部
Kuuga-K
吹水學徒

會員編號 378784
精華 0
積分 2623
帖子 1139
威望 0 點
GAME幣 153 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6053
狀態 離線
回復 #7 344013587 的帖子

我自己唔會「明知不可為而為之」,
所以對於捉摸唔到既野,
就用捉摸唔到既方法,
隨緣啦~
唔鐘意勉強人地,
更唔想勉強自己,
追得耐搵得耐,
你同我都有體力架~大佬

頂部
中級會員

會員編號 164708
精華 0
積分 1136
帖子 476
威望 0 點
GAME幣 133 個
MSN宣傳 15 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6568
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 k-1988 於 2010-12-11 12:49 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我自己唔會「明知不可為而為之」,
所以對於捉摸唔到既野,
就用捉摸唔到既方法,
隨緣啦~
唔鐘意勉強人地,
更唔想勉強自己,
追得耐搵得耐,
你同我都有體力架~大佬

哈哈 我係咪好傻..不斷向1個 無終點晦既方向跑... 唔知幾時跑完..但自己 唔肯放棄... /.\

頂部
Kuuga-K
吹水學徒

會員編號 378784
精華 0
積分 2623
帖子 1139
威望 0 點
GAME幣 153 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6053
狀態 離線
回復 #9 344013587 的帖子

傻?個個都係!
你追個女朋友果時走一段,
溝到一齊又一段,
一個屈尾十起埋一齊玩二人三足既愛情長跑又黎一段,
唔好彩做埋老襯結埋婚又整夠佢三萬里歲月長跑,
你話你隻跑到online有冇終點啦?
最緊要係你享受所有過程同埋玩得盡興,
人就係咁跑架啦!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...