加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉貼 +[口語] 愛上了你這個壞男孩..*
載入中 ...
*寵幸=]
初生嬰兒

**kame龜 梨>大本命<

會員編號 109947
精華 0
積分 685
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 11148 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-27
註冊天數 6686
來自 *{(||媽 的 肚 XD!*|]]
狀態 離線
  只顯示 *寵幸=] 的帖子
仲有冇牙??
好想睇埋佢~!!
post啦~>3<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
I-See幣 12976 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-14
註冊天數 6791
狀態 離線
  只顯示 ~冰極~ 的帖子

QUOTE:
原帖由 *寵幸=] 於 2006-1-30 12:57 PM 發表
仲有冇牙??
好想睇埋佢~!!
post啦~>3<

梗係有喇~~而家post!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6791
狀態 離線
第5集`
"MISS LEE係到上緊堂`
MISS LEE:E家開始上堂`
俊:HIHI`你叫咩名牙?!
藍:頭先咪講左囉`聽吾到自己出去問MISS`吾好嘈住我上堂牙吾該*
俊:好囉* [ 俊舉手 ]
MISS:XX俊`你有咩問題想問?!
俊:呀MISS LEE LEE呀`我想問坐我格離呢位女仔叫咩名牙?!因為頭先我聽吾到`
MISS:XX藍`好喇`XX俊`你坐返低啦*
俊:O..吾該令女MISS"
MISS:[ 笑左一下 ]
藍:x你!!乜你真係去問GA*
俊:係呀`KA"
藍:超*
"藍係到聽緊讀`"俊係咁望住藍`
俊:你..你..真係好令呀*
藍:[ 笑左一下 ]
俊:其實呢...其實..我第1眼望你就鐘意左你喇`做我條女`得吾得?! [ 面紅 ]
藍:下?! """藍聽吾到"""
MISS:XX藍&XX俊`你地吾好在傾計喇*
藍:哦`知道*
藍:你頭先想同我講咩牙?!`
俊:唉"算喇`都係無野* [ 心諗:我一定要佢做我條女呀><" ]
藍:嗯*
----------------------------------------------------------------------------------------
樂:喂`我無帶筆呀`借黎啦*
柔:咩態度呀你!`吾借也*
樂:妖`快啦* [ 搶左丫柔既筆 ]
柔:拎返黎啦`*
MISS:XX柔&XX樂`你地發生咩事呀?!
樂:MISS`XX柔吾借筆俾我呀`我今日無帶到*
MISS:XX柔`做咩吾借比XX樂呀`
"樂見到柔想喊"
樂:呀MISS LEE`都係..係無野喇*
MISS:你吾洗用咩?!
樂:吾洗住`
MISS:咁得啦`坐返低"
樂無理到MISS"
樂:喂喂`呀!!吾係吾係`應該係丫柔`吾好喊啦*我最驚女仔喊GA"
柔:邊個叫你D態度咁差WO`
樂:係係係`係我差*係我錯`係我錯`吾好喊啦*一陣最多請你食野喇*
柔:[ 績刻吾喊 ]真係?!你話GA*KAKA"YEAH`
樂:係呀`[ 心諗:唉" ]
======================================
琪:HALO"
傑:HIHI`
琪:你..你叫XX傑可?! [ 琪一早都鐘意左丫傑" ]
傑:吾..
琪: [ 心諗:魚..乜佢咁COOL GA`講野吾多兩句既= =" ]
過左1陣`......
傑:係呢...
琪:[ 好開心 ] 係..咩事呀?!^^
傑:俾你ICQ&手提我`好無呀?!
琪:[ 心諗:你開口`緊係得啦 ] 得..緊係得啦*ICQ:3XX4XXXX8,,手提:6XXXXXXX`
傑:咁返去ADD你啦^^..
琪:好牙`
"話咁快到小息喇"
MISS:吾..夠鐘喇`一陣小息過後我會在係你地堂既*所以我會講D野*
MISS:GOOD BYE CLASS*
全班:GOOD BYE MISS LEE`

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6791
狀態 離線
第6集`
                             放小息...........*
傑:喂`落吾落去買野呀`?!
俊:洗乜姐`吾想買呀`吾落喇*
傑:是但*你地兩條友吾落`我落囉*
樂:快D去啦*丫俊呀..
俊:乜料?!
樂:你..你係咪鐘意左藍呀?!
俊:唉..咪話做兄弟吾講俾你知啦`係呀`我鐘意左藍呀*做咩先?!
樂:呀!!無..我見你同佢傾得好開心之MA* [ 心諗:自己兄弟鐘意`無理由搶自己兄弟條女GA MA`唉* ]
俊:KAKA*咁又係呀`同佢傾又真係幾開心既`不過*吾講吾知喎`條女好串GA喎*
樂:D女係咁GA啦`你吾好咁叫人啦`成日條女條女聲`人地有名俾你叫GA`藍呀*
俊:得啦`煩!
樂:唉`我去次所解解佢先*
俊:快D去啦你*
樂:洗你講呀!`
之後樂去左次所`俊見到藍藍返黎`*就走過去"
俊:藍藍豬` [ 玩野! ]
藍:受吾起你咁叫我喎`你都係叫返我做正名啦`一陣鐘意你既人又吾知點GA喇`
呢..果個XX雯呀`咁鐘意你`
俊:我吾鐘意佢GA`我只係會鐘意你1個*
"講完之後`俊咀左埋去藍藍到`咀左幾分鐘到*藍俾佢嚇俊左`吾識堆開俊"
俊:呵`原來我第1個KISS既女仔會係你*
藍:變態GA你` [ 心諗:死喇死喇`我既KISS就咁俾個死人頭拎左`嗚* ]
係丫俊同丫藍KISS果陣`其實雯係到睇曬*
雯: [ 心諗:XX藍`你睇住黎啦*我吾會俾你搶走俊俊GA" ]
"小息就完喇`藍去搵返柔&琪"
樂&傑都返左黎`*佢見到俊係到笑尾尾咁= ="..
傑:嘩`呀俊哥`何解你係咁笑呀?!好小可見你笑GA BOR*
俊:[ 講曬俾樂&傑聽 ]
傑:O..原來有愛情之潤*有愛情之潤既俊哥係吾同D喎`
俊:死仔`係咪仲玩我呀!*
傑:吾敢吾敢*KAKA..
樂:[ 心諗:唉..原來丫俊真係鐘意左丫藍* ]
俊:喂`丫樂`咪x成日係到發淫夢啦* [ 玩野! ]
樂:乜呀`你就發淫夢*打鐘喇`返埋位啦*
俊:[ 心諗:KAKA..條女都幾好玩GA BOR ]
========================================
                        羚羚羚......<<鐘聲*
MISS LEE入左黎`
MISS LEE:GOOD MORNING CLASS"
全班:GOOD MORNING MISS LEE*
MISS:好喇`我有D野想同你地講*LUNCH個陣舉辦左1個校花校草"  "舉`
要班上簡兩男兩女既去既*你地LUNCH個陣就去啦`
男同學A:嘩..仲洗講既`緊係簡藍藍同柔柔啦>V<"
女同學B:我簡硬俊俊同樂樂丫`
MISS:靜D呀`LUNCH後你地講夠佢啦`*E家上堂..
--------------------------------------------------------------------------------------
                  話咁快落堂`E家到左第2堂了*

頂部
*寵幸=]
初生嬰兒

會員編號 109947
精華 0
積分 685
帖子 20
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6686
狀態 離線
好睇牙∼!!
post  多D好唔好哇??
好睇牙!!>3<

頂部
敏YEE
初級會員

會員編號 101389
精華 0
積分 1419
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 12816 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-1-12
註冊天數 6701
狀態 離線
  只顯示 敏YEE 的帖子
巧巧睇口牙...""

繼續POST..""

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6791
狀態 離線
第7集`
                                第2堂..
呀SIR入左黎*
張SIR:各位同學你地好`我叫張SIR`!@#$%^&*&&^%$#@!..<<講1大論野=.="
俊:呀張SIR呀`你吾好UP咁多廢話啦`教你既書啦*`
張SIR:呢位同學`你咩態度呀`!!
俊:對你既態度囉`
全班拍手*****
俊:多謝多謝`^^
張SIR:你...你...
俊:我乜呀我`吾鋸呀?!
張SIR:你...算..."計俗"講書*
俊:[ 細聲講 ]超..呢個呀SIR都玩吾起既*
"俊見到藍藍成堂都吾出聲"
俊:喂`藍藍豬`做乜吾出聲呀?!嬲我頭先咁...[ 俊味講完俾藍講左 ]
藍:呀!!我吾想題起頭先D野牙`!
俊:OKOK"
藍:同埋吾好在叫我做藍藍豬呀吾該!
俊:OK"吾好嬲啦..藍藍..呀!!吾係吾係`應該係丫藍*
藍:吾嬲...........就假既*無啦啦俾1個吾識得既男仔咀喎*仲要俾左我第1個KISS俾你><"..
俊:[ 心諗:原來係咁既 ]唉"吾好嬲囉`SOR囉*
藍:囉囉聲`算點也?!1D客氣都無**
俊:[ 扮野 ]藍藍`係小俊俊吾岩><"吾好嬲我啦*同你講返句SOR啦*
藍:[ 係到笑`]無你收呀`成個低B仔咁`嘻*
俊:你笑起黎好SWEET呀>V<"..
俊:[ 心諗:佢笑起黎好SWEET呀..吾通我真係鐘意左佢?!吾係既係既`我玩下之MA*點會呀* ]
藍:吾..*
=========================================
                    羚羚羚.......下課了`到左LUNCH

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6791
狀態 離線
第8集`
                                放LUNCH...`
"中央咪宣佈野`中央咪既校長宣佈野"
校長:咳咳...我相信大家都知道學校舉辦左個校花校草"  "舉`
一陣各位同學食完飯就落黎投票`之後我地會公佈結果GA`宣佈完畢*
"LUNCH後......."
女同學B:喂`呀C`我地落去投票喇`好無呀?!
女同學C:OKOK"..
男同學G:呀G`你投左票喇?!
男同學A:等你咩`晨早都投左啦**喂`你投邊個呀?!
男同學G:柔柔囉`
男同學A:吾係丫MA?!緊係藍藍啦``*
男同學A:我落去投喇`88*
琪:藍藍`你好受歡迎WO,,KAKA`*
藍:我無所謂既>V<"邊個係校花咪邊個LOR"
傑:丫俊哥`今次1定又係你係校草啦`
俊:如果我同藍藍係校花同校草就好喇`*
傑:可能真係你同丫藍呢"`
俊:希望啦`
樂:嗯嗯..* [ 吾開心 ]
"過左1陣`中央咪又宣佈野喇"
校長:各位同學好`投票結果己經出左喇`校花係由XX藍當選`校草係由XX俊當選`"公"喜曬佢地兩位**宣佈完畢*
[ 作者:嘻`乜咁快宣佈完既?! ]
女同學A:都話係佢地GA啦`
女同學B:係囉係囉`愈睇愈覺佢地好登對牙*
女同學A:係也"
俊:藍藍牙`*
藍:吾...咩事?! [ 笑左下`可能丫藍吾在覺得丫俊煩 ]
俊:聽吾聽到其他同學講咩牙?!
藍:聽吾到WO` [ 其實丫藍聽到的`]
俊:真係聽吾到呀?!佢地..佢地話我地好登....[ 味講完又俾藍講左 ]
                       羚羚羚........LUNCH完了*
藍:呀!!LUNCH完喇`"計俗"上堂`吾好傾計喇*
俊:哦..* [ 吾開心= =" ]
"原來雯1直睇住佢地"
雯: [ 心諗:好x火呀`XX藍`我吾會比你好日子過!我要令到你同XX俊分開*]
========================================
                 叮噹叮噹叮噹叮噹......放學時間到*
丫藍&丫柔&丫琪1齊返屋企`*
丫俊&丫樂&丫傑都係行返屋企""
[[`不要走 大鐘即使敲響 你別放開手 <<柔柔既手提羚聲"
柔:SPEAKING....
柔:下...吾係呀嘩*唉"是但啦`OKOK"BYEBYE`>3<"
藍:咩事呀?!柔柔*邊個黎GA?!
柔:MY MOTHER*佢要我返屋企食餐飯呀..*
藍:咁你去啦`我同琪琪會攪掂自己果餐得GA喇"
柔:OKOK>3<"..
"因為柔柔好鍚佢MOTHER`但係佢MOTHER&佢FATHER又成日嗌交`所以去左藍屋企住"

頂部
*寵幸=]
初生嬰兒

會員編號 109947
精華 0
積分 685
帖子 20
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6686
狀態 離線
好睇~!!>3<pOST啦~~
我+卜你牙~!!

頂部
牙清*
初生嬰兒

會員編號 112524
精華 0
積分 424
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 11064 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-1
註冊天數 6681
狀態 離線
  只顯示 牙清* 的帖子
重有冇呀﹏=?=
快d post啦﹏

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...