加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉貼} 完 愛上衰衰表哥*吾得T^T我吾可以中意佢嫁
載入中 ...
jimmy203
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
I-See幣 13848 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-31
註冊天數 6330
來自 m78星雲
狀態 離線
  只顯示 jimmy203 的帖子
SUP 你
快 D P0ST  ! @\/@

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Ling姐
初生嬰兒

會員編號 349918
精華 0
積分 208
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10992 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-23
註冊天數 6157
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 Ling姐 的帖子
+油呀!!
我支持你
D文一篇好short
你[友]比好小
唉~~~我唔知啦
你+油啦,唔好要我地等咁耐呀!!!
等你呀!!!

愛一個人比死更恐怖...
但係我始終愛你!!!
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
戀愛_fahrenheit
初生嬰兒

會員編號 322824
精華 0
積分 338
帖子 50
威望 0 點
I-See幣 11269 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-23
註冊天數 6218
狀態 離線
+油呀!!
我支持你
之後點??快D  po  La!!

頂部
mio101295
嬰兒上路

會員編號 301152
精華 0
積分 208
帖子 55
威望 0 點
I-See幣 10283 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-7
註冊天數 6264
狀態 離線
  只顯示 mio101295 的帖子
超正呀...
快D PO...
加油!!!
SUPP*

頂部
亞桂
初生嬰兒

會員編號 355468
精華 0
積分 253
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 11102 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-5
註冊天數 6144
狀態 離線
  只顯示 亞桂 的帖子
我仲好想睇bo..
個故仔好正呀..
永遠sup...

頂部
sukiyy8
初生嬰兒

會員編號 355193
精華 0
積分 249
帖子 47
威望 0 點
I-See幣 11171 錢
GAME幣 141 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-4
註冊天數 6145
狀態 離線
  只顯示 sukiyy8 的帖子
+油\,post多d啦,好睇喔@@"

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 13374 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-11
註冊天數 6595
來自 hk
狀態 離線

第44集>333<SIU糖愛上風?!

屋企個時得返我一個,,因牙哥未返..

我*點解,.,上天要咁對我?,,我冇左樂,,冇左文,,冇左表姐..仲想我點..!嗚嗚[喊]

之後..牙哥返黎見到我喊住咁樣..就行埋黎..

風*妹..做咩牙你..吾好喊喇..[超級溫柔]

我*哥..嗚嗚..*

風*吾好喊喇..再喊吾令GA喇..

我*哥...T3333T你快D落去搵表姐..[之後我講哂岩岩D野比牙哥聽]

風*咩話,..個XX峰咁衰..[激舫..]

我*你快D落去搵表姐先喇..

風*但系..

我*快D牙..T333T

風*咁..好喇..>333<我好快返[錫左我一淡*]

之後..風就搵佢..搵左好耐..終於系個公園到搵到佢..但系.佢見到有幾個飛仔系到..

飛仔A:@V@令女..做咩自己一個,,

飛仔B:系囉@V@"

SIU糖*你..你地想點牙..

飛仔A,B:HAHA..想點?!你話呢[摸SIU糖]

風*你地做咩牙!!![超惡]

SIU糖*..>33<風?

飛仔A,B:邊個牙..想阻止我地..打WIN我先喇..

風*好!

之後打打打..風3兩下就WIN左..

飛仔A,B:你..你好YA![走左]

SIU糖*>333<風..多謝你牙..如果吾系你..我都吾知點算..

風*其實系彤叫我黎搵你..

SIU糖*\_____/個個XX彤..系佢令峰峰吾要我嫁..

風*\_/你吾可以咁話彤彤..其實..唉..我話你聽喇..個個XX峰神早知道你系彤既表姐..其實之前..彤系同過佢一齊..但系彤吾中意佢..中意樂..所以佢就利用你..去令XX樂死心..彤彤都好慘GA..佢為左你..希望峰吾會傷害你..所以佢先答應同峰一齊..可惜...XX峰佢講大話!

SIU糖*原..原來系咁..咁我米怪錯左牙彤..[喊]

風*^^..我相信彤彤吾會嬲你GA..乖喇..吾好喊喇[超級溫柔]

SIU糖*恩..[面紅..SIU糖就系咁..開始愛上風了!``可惜..風愛的人..永遠只會系彤彤]

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 13374 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-11
註冊天數 6595
來自 hk
狀態 離線

第45集*I LOVE U!..

SIU糖*\_____/個個XX彤..系佢令峰峰吾要我嫁..

風*\_/你吾可以咁話彤彤..其實..唉..我話你聽喇..個個XX峰神早知道你系彤既表姐..其實之前..彤系同過佢一齊..但系彤吾中意佢..中意樂..所以佢就利用你..去令XX樂死心..彤彤都好慘GA..佢為左你..希望峰吾會傷害你..所以佢先答應同峰一齊..可惜...XX峰佢講大話!

SIU糖*原..原來系咁..咁我米怪錯左牙彤..[喊]

風*^^..我相信彤彤吾會嬲你GA..乖喇..吾好喊喇[超級溫柔]

SIU糖*恩..[面紅..SIU糖就系咁..開始愛上風了!``可惜..風愛的人..永遠只會系彤彤]

之後佢地上返黎.個時我喊緊..當我見到SIU糖..我好驚..我驚佢會嬲我..所以我諗住返房..點知..

SIU糖*表妹T^T對吾住..我誤會左你[喊]

我*下?[你知道左?]

佢過黎摟住我*

SIU糖*吾可嬲我牙>333<

我*^^..當然吾會>333<

就系咁..我同表姐好返>V<"

之後..講下牙樂個邊..

牙樂佢冇放棄..因為佢相信..彤愛既系佢..佢1定系被逼的!,,SO..樂追返彤!

返到學..我吾想見到樂..因為覺得我欠左佢....-333-*點知牙峰系到!

峰*老婆仔[\V/]

我*咩事牙你..!`煩住哂\^/

峰*咁串咀牙拿!..信吾信我HURT左SIU糖佢\V/

我*呵..SIU糖咩都知道哂喇..我吾洗再受你威脅...分手牙..死仆街!*

峰*你條木契..[想打我]

點知有個人1野打返..個個就系..牙樂^000^?

我*牙樂[DUM低頭..想走]

樂*吾好走..我愛你..我聽到哂!

我*樂..我..>333333<..對吾住[喊左出黎]

樂*吾好喊..我永遠都會LOVE UU*同返我1齊好MO?!``

我*恩..>33333<"!

頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 11265 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-23
註冊天數 6187
狀態 離線
  只顯示 Mrs.Rain 的帖子
冇na???"'

`-'   ¥原來寂寞沒有{你}的問候   °,任誰來平復也不夠?'*
www.xanga.com/super_rain1004''
頂部
jimmy203
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
I-See幣 13848 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-31
註冊天數 6330
來自 m78星雲
狀態 離線
  只顯示 jimmy203 的帖子
post 多d啦~supp

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...