加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ._.
載入中 ...
璃`
吹水神手
張大枝`

會員編號 205785
精華 0
積分 8546
帖子 7993
威望 0 點
I-See幣 8981 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-8-27
註冊天數 6604
狀態 離線
  只顯示 璃` 的帖子

QUOTE:
原帖由 小殷子 於 2007-5-8 11:57 PM 發表

我考埋聽日

依家唔開始溫..我會入唔到文科

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
月若灕
吹水哨兵

會員編號 305137
精華 0
積分 12029
帖子 11204
威望 0 點
I-See幣 92889 錢
GAME幣 1204 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 田中君
閱讀權限 100
註冊 2007-4-14
註冊天數 6374
來自 亂亂一族
狀態 離線
  只顯示 月若灕 的帖子

QUOTE:
原帖由 小殷子 於 2007-5-8 11:58 PM 發表

嘩./..有咁大影響力

係....因為佢非禮我.....上埋庭~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
狂妄症發動.3.
VIP

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 271503
精華 0
積分 181576
帖子 123346
威望 0 點
I-See幣 325636 錢
GAME幣 2122 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 狂野巨火雞
閱讀權限 170
註冊 2007-2-5
註冊天數 6443
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 於 2007-5-8 11:59 PM 發表

哈哈哈哈哈

其實有冇青山醫院架??

頂部
月若灕
吹水哨兵

會員編號 305137
精華 0
積分 12029
帖子 11204
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 田中君
閱讀權限 100
註冊天數 6374
來自 亂亂一族
狀態 離線
  只顯示 月若灕 的帖子

QUOTE:
原帖由 於 2007-5-8 11:59 PM 發表

我成日番屋企都見到佢..
佢可以係條路到不斷來回咁行..扮行錯路..
日日如是..

下.....咁你小心d~~

頂部
狂妄症發動.3.
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 271503
精華 0
積分 181576
帖子 123346
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 狂野巨火雞
閱讀權限 170
註冊 2007-2-5
註冊天數 6443
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 於 2007-5-9 12:00 AM 發表

依家唔開始溫..我會入唔到文科

你選定了文??

頂部
月若灕
吹水哨兵

會員編號 305137
精華 0
積分 12029
帖子 11204
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 田中君
閱讀權限 100
註冊天數 6374
來自 亂亂一族
狀態 離線
  只顯示 月若灕 的帖子

QUOTE:
原帖由 小殷子 於 2007-5-9 12:01 AM 發表

其實有冇青山醫院架??

有~~

頂部
狂妄症發動.3.
VIP

榮譽勳章

會員編號 271503
精華 0
積分 181576
帖子 123346
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 狂野巨火雞
閱讀權限 170
註冊 2007-2-5
註冊天數 6443
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 可愛公主~~小若 於 2007-5-9 12:00 AM 發表

係....因為佢非禮我.....上埋庭~~

搞埋上庭...真係掂啵

頂部
璃`
吹水神手
張大枝`

會員編號 205785
精華 0
積分 8546
帖子 7993
威望 0 點
I-See幣 8981 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-8-27
註冊天數 6604
狀態 離線
  只顯示 璃` 的帖子

QUOTE:
原帖由 小殷子 於 2007-5-9 12:00 AM 發表

嘩...好危險啵><"

行過都要避開..好驚佢唔知會唔會拎把刀出黎..

頂部
狂妄症發動.3.
VIP

榮譽勳章

會員編號 271503
精華 0
積分 181576
帖子 123346
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 狂野巨火雞
閱讀權限 170
註冊 2007-2-5
註冊天數 6443
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 可愛公主~~小若 於 2007-5-9 12:01 AM 發表

有~~

但係入青山...係唔係好嚴重果隻先入呀??

頂部
way. (we can!we can!)
吹水神手

會員編號 305743
精華 0
積分 9024
帖子 8041
威望 0 點
I-See幣 25476 錢
GAME幣 99 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 純愛
閱讀權限 100
註冊 2007-4-15
註冊天數 6373
狀態 離線
  只顯示 way. 的帖子

QUOTE:
棄 嬰 少 女 否 認 濫 交 :
男 人 自 私 , 只 顧 自 己 開 心
【 本 報 訊 】 「 我 覺 得 男 人 好 自 私 , 淨 係 顧 住 自 己 開 心 , 唔 肯 戴 套 」 , 上 周 六 遺 棄 初 生 嬰 兒 的 少 女 阿 詩 , 被 揭 發 曾 多 次 懷 孕 及 產 子 , 但 她 否 認 濫 交 , 聲 言 每 次 與 男 友 交 往 , 都 付 出 真 愛 , 無 奈 遇 人 不 淑 , 而 且 男 友 非 常 自 私 , 做 愛 拒 絕 戴 安 全 套 , 讓 她 一 次 又 一 次 懷 孕 。  

17 及 19 歲 兩 次 小 產

身 材 瘦 小 的 阿 詩 ( 25 歲 ) , 產 後 顯 得 虛 弱 及 蒼 白 , 昨 日 仍 在 醫 院 留 醫 。 中 五 畢 業 的 阿 詩 , 平 日 以 補 習 維 生 , 她 聲 言 : 「 我 唔 係 wet 妹 , 唔 煙 唔 酒 , 唔 去 網 吧 唔 落 D ( 的 士 高 ) , 更 唔 會 隨 便 同 男 人 發 生 關 係 , 我 仲 係 基 督 徒 , 對 咁 多 次 未 婚 懷 孕 , 都 覺 得 好 後 悔 。 」
阿 詩 自 幼 生 長 在 破 碎 家 庭 , 父 母 離 異 , 兩 名 胞 弟 跟 隨 媽 媽 , 她 則 由 父 親 及 祖 母 照 顧 , 住 在 屯 門 泥 圍 。 她 在 17 歲 及 19 歲 時 , 先 後 兩 次 懷 孕 小 產 。 阿 詩 說 , 兩 個 「 經 手 人 」 男 友 , 她 都 曾 經 愛 過 , 並 非 盲 目 與 對 方 發 生 關 係 , 但 最 後 因 為 性 格 不 合 分 手 。
到 20 歲 認 識 新 男 友 , 不 久 又 再 次 懷 孕 , 可 惜 男 友 捨 她 而 去 , 在 徬 徨 無 助 之 際 , 另 一 個 男 子 給 她 慰 藉 , 她 說 : 「 佢 唔 介 意 我 大 肚 , 仲 話 照 顧 我 , 不 過 佢 話 個 BB 唔 係 佢  , 生 出  佢 唔 會 要 」 , 她 與 男 友 有 共 識 , 產 後 會 將 BB 交 給 社 署 , 放 棄 撫 養 權 。
將 近 臨 盆 之 時 , 她 與 男 友 到 金 鐘 環 球 嘉 年 華 玩 樂 , 結 果 穿 羊 水 急 送 屯 門 醫 院 , 誕 下 一 名 女 嬰 , 數 月 後 , 社 署 通 知 女 嬰 已 由 美 國 家 庭 領 養 。 她 認 為 女 兒 有 好 歸 宿 , 總 好 過 跟  她 生 活 , 但 她 與 男 友 的 感 情 卻 無 疾 而 終 , 「 我 呢 次 傷 得 好 重 , 所 以 帶 眼 識 人 , 有 幾 年 都 冇 交 男 友 」 。
直 至 去 年 , 她 認 識 新 男 友 「 阿 文 」 , 認 為 他 可 以 付 託 終 生 , 在 交 往 幾 個 月 後 , 雙 方 才 發 生 關 係 , 三 個 月 後 發 覺 懷 孕 , 阿 文 聲 言 負 責 任 及 結 婚 , 但 稍 後 又 稱 家 人 不 同 意 婚 事 , 並 且 失 蹤 , 至 今 阿 詩 仍 無 法 聯 絡 他 。  

奉 勸 少 女 帶 眼 識 人

阿 詩 說 , 這 次 懷 孕 及 阿 文 棄 她 而 去 , 令 她 深 受 打 擊 , 「 就 算 生 出  都 交 畀 社 署 。 」 到 今 個 月 她 只 懷 孕 七 個 月 , 上 周 六 凌 晨 突 然 作 動 , 約 半 小 時 後 誕 下 一 名 男 嬰 。 她 聲 言 並 非 存 心 棄 嬰 , 因 不 想 家 人 知 道 , 才 暫 時 將 兒 子 置 於 紙 箱 及 放 在 屋 外 。 男 嬰 稍 後 將 由 社 署 照 顧 。
對 於 四 次 懷 孕 , 包 括 兩 次 小 產 及 誕 下 兩 名 子 女 , 她 將 責 任 全 推 到 男 友 身 上 , 「 我 覺 得 男 人 好 自 私 , 淨 係 顧 住 自 己 開 心 , 唔 肯 戴 套 」 , 她 表 示 本 身 體 弱 , 打 針 及 食 避 孕 藥 都 有 不 良 反 應 , 而 男 友 卻 不 肯 戴 避 孕 套 。 她 奉 勸 少 女 們 , 要 帶 眼 識 人 , 「 唔 好 俾 男 人 呃 」 。

睇完依編野覺得自己之前好似好衰 = =

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...