加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原`l0ve i&u-] 愛上你的微笑.. 1.10*
載入中 ...
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
I-See幣 8302 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-3-31
註冊天數 6389
來自 Choi Hung.___.
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 MIABABE 於 2007-6-28 12:18 AM 發表
你新加果度係咪真有其事@@???
如果係,,,吾好吾開心拉*3*
s u p - * ! !

係牙-0-
我無唔開心架啦...
我好樂觀架嘛..嘰嘰...
thx you 十卜牙..=v=

AWS`♥.LTF..
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #362 ah胡`xd 的帖子
kaka..番左黎啦-v-
玩完一大輪..搞掂晒..X)

回復 #363   琪=D  的帖子
=v= thx y0u sub ahh!!
多謝你咁愛我d句句牙-v-    佢地都感動落淚..  xp

回復 #364   永恆`   的帖子
真係講中你既心聲!?
kaka...咁我無作錯了...  嘰嘰..xd
thx y0u 十卜-v-

AWS`♥.LTF..
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #366 ah胡`xd 的帖子

唔洗急..  慢慢黎..  最緊要快..<---講j0r等於無講= =''
我up緊廢話..唔洗理我..-3-''
加油 x 100000..     你h0快就會有靈感架啦>v<

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #368 ah胡`xd 的帖子

h0 ahh..  我會開香賓同你慶祝既 =V=

回復 #369 ﹢°..呀思..]]  的帖子

Halo... 第一次黎十卜我b0r..

我個名都係叫ah思牙=V=

Kaka...

回復 #370 天使@新  的帖子

你要多多黎十卜哦=V=

回復 #371 charco_yik   的帖子

借左幾時還?!

講笑=V=    thx y0u 十卜

回復 #372   大孖﹏    的帖子

我會繼續努力架啦..

你都要多D黎十卜我牙!!

回復 #373   星之蜜月     的帖子

作左好多架啦...哈哈..

我會+U架啦...=v=

thx y0u 十卜!!

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #376 琪=D 的帖子

=V= thx y0u十卜我ahh...
我會繼續努力的說 -v-''

回復 #377   [穎]]  的帖子

Ng洗s0rry...  你依家都有黎laa..-V-
借到手軟@0@''   h0 thx y0u 十卜我D句ahh..

回復 #378   →傻樂←  的帖子

借左7句?!  咁勁=V=
用係邊度先?! Ng 洗多謝...
我會繼續努力架啦...!!

回復 #379  ah胡`xd   的帖子

你實追到既...  有心人鐵柱都磨得成針-v-
+油ahh..   十卜你..

回復 #380  king726 的帖子

今次加j0r d友誼既句子luu..
唔知岩唔岩你用呢?!=3=''

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #382 king726 的帖子

E句我都好鍾意架...^0^

回復 #383Ying`的帖子

Thx y0u 十卜..
我都覺E句好岩我既feel!

回復 #384 charco_yik  的帖子

E句係我小學同學寫紀念冊個陣寫架..
好鍾意>W<

回復 #385 小願  的帖子

當然好Laa..
借多D..  多D黎十卜laa..-v-

回復 #386 琪=D 的帖子

你E家係咩心情呢?!
多謝你成日SUB我ahh..
happy ar-v-

回復 #387儀女!![]] 的帖子

我會加油架laa..!!
你都要多D黎俾CM我woo!!!

回復 #388 囍!-3- 的帖子

=V=thx y0u CM!

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #390 靚靚B女^W^ 的帖子

-V-鍾意就要黎多D luu...
我會加油架啦...  嘰嘰*-v-

回復 #391 fish``` 的帖子

你借左d句句定符號先?!!''
特別就要多d黎luu..
多d留CM ahh..>v<

回復 #392 琪=D  的帖子

係ahh...  差唔多日日都加的說=v=''
kaka..  thx y0u 成日sub我ahh''
happy的說'" -v-
好..  要多d黎睇下.. 多d黎老笠ahh..-v-

回復 #393 [細路女]] 的帖子

''  因為無聊先作到咁多 ''>︹<
好岩你`?! 就要多d黎laa..-v-
黎完記得留個CM ahh..
我都啜爆你ahhh!!!  >33< 啜卜~~

回復 #394 sabrina_ 的帖子

kaka...  要多d黎ahh!!''
thx y0u sub ahh!!

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #396 琪=D 的帖子

-v-  多D老笠丫...''   
多d黎十卜我ahh..;)
kaka..   你要繼續十卜我ahh`*!!!

回復 #397  fish``` 的帖子

係W0!!!!   thx y0u 提醒-v-

回復 #398  牙炘 的帖子

@v@  e個我都好鍾意架..  kaka..
唔好只係借左先俾cm我牙...
入黎都要架-v-

回復 #399  冰雪` 的帖子

真的嗎/!的係好正?!
thx y0u 十卜-v-

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #401 aki]LoVe 的帖子

真係好正?!''  但點解成日m0人回t0t''
好thx你subb我''     happy*

回復 #402 琪=D  的帖子

嗚嗚'''    感動t0t
成日黎subb`我''   我會努力架啦''
thx y0u..      啜!!!!!*33*

回復 #403 medy520 的帖子

真係h0咩?!!**   但點解無人既''?!
嗚嗚''   留完可以再留CM俾我架嘛...''
點解無人肯留`t0t!?

回復 #404 臭胡`-0-!  的帖子

-0-''  應該係你係我師父w0!!
做乜掉亂j0r-3-''
見師父仔叫我加''  我加加加*v*
你實追到我的說-v-

回復 #405 A_Mi   的帖子

若是h0''   點解無人回>0<
唔洗呃我laa''   慣j0r..*0*
咁苦加都m0人回'''
thx y0u 回!!!

回復 #406 kitty~nana    的帖子

咁d句句h0 ng h0 ahh!??
-v- thx y0u sub ahh!!**

回復 #407 M-bAbiii`; 的帖子

你都俾d衰蚊咬ahh!?'''
衰蚊**  打打打  xp''
thx y0u sub 我ahh!!**
kaka..^0^

回復 #408 siuwanting 的帖子

我thx y0u 回先岩..''
*V* h0多謝你回我ahh''
happyhappyhappy*-v-

回復 #409 [細路女]] 的帖子

你終於黎sub我laa''
等你h0耐啦^V^
我加左laa''  快d黎sub啦-V-

回復 #410 琪=D  的帖子

-v- 2日都黎sub 我''` happy*V*
kaka``  第2次回你個cm-v-
唔會少左樣樂趣既``!
我師父仔d句句正到爆-v-'
thx y0u sub mei!!!*V*

回復 #411 suki_360 的帖子

你回>V< 好開心..''
你回我實會加既''  -V-
thx y0u 十卜ahh``

回復 #412 ﹏。琳。﹏ 的帖子

個CM真係好靚靚ahh!!!
thx y0u ahh!!
搞到我心情都靚晒-V-*

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #414 fish``` 的帖子

又黎laa?!!   歡迎歡迎``
多謝你成日俾cm我ahh''  happy''
kaka''  錫晒你*3*

回復 #415 棍仔糖 的帖子

thx y0u 十卜''
同埋 thx y0u 肯借我d句句'''
證明我作D句句係有用架@V@

回復 #416 {Ki淇} 的帖子

h0耐m0見你laa''
掛念T0T
''係ahh''  鬼馬j0r少少''
因為見D人好似鍾意d鬼馬既句句*V*
所以...-V-
thx y0u 記得我*V*

回復 #417 喪晴._. (鍾樂海=]) 的帖子

唔洗唔該''   我唔該你先真''
你肯借我D句句''   happy-v-
感動*V*

回復 #418 琪=D 的帖子

thxxxxx y0u 十卜我地2師徒''
kaka''   thx thx thx thx 琪琪姐-V-

回復 #419 臭胡`-0-! 的帖子

我很乖ahh''  聽師傅仔話''  kaka''
400句..<--無聊中創出-0-''
+油牙師傅仔>口<

AWS`♥.LTF..
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...