加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原`l0ve i&u-] 愛上你的微笑.. 1.10*
載入中 ...
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
I-See幣 8302 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-3-31
註冊天數 6296
來自 Choi Hung.___.
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #421 呀魚★ 的帖子

好!!`  我下次會作多d友情既句句`-w-
你要多d黎十卜ahh!!

回復 #422 ~紫欣~姐姐的帖子

-v- 有幾鍾意先?!
10入面有幾多fun ahh``!?
thx y0u十卜ahh''

回復 #423 superlovefd 的帖子

你話你唔介意定話我介唔介意sin`!?
我h0介意架!!''   講笑*V*
要多d黎十卜ahh''

回復 #424 faifai123 的帖子

嘰嘰``  你就衰豬-33-'''
肥豬要多d黎十卜ahh"
咬爆你ahh"   哈哈*V*

回復 #425 傻妍 的帖子

thx y0u sub ahh!!

AWS`♥.LTF..
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6296
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #427 琪=D 的帖子

@V@ SUB死我''?
我快死了>V<''   太多SUBSUB啦''
嘻嘻'  快把我壓死了>V<
但我鍾意*V* kaka'

回復 #428 ┌牙賢┘ 的帖子

真的嗎?! [ 用b0東瓜讀-v-]
thx y0u sub me 十卜ahh''
哈哈"  多D黎subb啦''*V*

回復 #429 [細路女]]  的帖子

h0h0!!*V*   我加加加 \ . /''
E+既目標係500句-V-''
你黎sub我`我都好happy ahh"
嘰嘰""   日日都期待你黎subb ahh^V^

回復 #430  {Ki淇}  的帖子

我有玩勁舞架*V*   你都有?!
一齊黎玩下啦-v-    我個勁舞名名ahh:  xRaInBoW♀布丁
kaka''   估唔到..   我都會有粉絲 [ T0T 感動流淚]
好happy ahh" [ 擦鼻 ]  嘻嘻!!
多D黎ahh''  仲要多D同我玩勁舞 *V*

回復 #431 ``Ka!--君=]]   的帖子

你借個句我h0鍾意架''
唔捨得'  <--扮唔捨得]  不過算啦*V* [ 扮大方的=3='' 消灑 ] XD
kaka''  多D黎上黎subb我同借多Dahh*V*
{ 自編自導自演 }

回復 #432 TOBY..S!U蛋B   的帖子

當然可以啦!!''   仲覺得你借得小tim''[ 我好貪心的* 嘰嘰 ]
借多d啦"
要多D黎十卜ahh*V*

回復 #433 琦BI  的帖子

*V* 唔係得你一個在戰鬥架`!
我都在戰鬥中''  大家一齊努力吧'' XD
thx y0u subb

回復 #434 ~四葉草~ 的帖子

真的好好嗎?!
我仲驚會俾人罵-3-''
kaka''  thx y0u subb ahh''

AWS`♥.LTF..
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6296
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #436 [細路女]] 的帖子

好ahh"`  我係勁舞迷一個!!
嘰嘰"   但好可惜''   屋企無得玩"
要去網吧玩*V*''   你平時去咩區架?!
等我得閒去撞下你先''  kaka

回復 #437 琪=D 的帖子

kaka"`  等你來sub屎我ahh*V*
我勁舞都好屎的..''    唔緊要*V*
我地一齊玩下laa"    可能你仲勁過我''-3-"
咩區玩架呢?!   講黎聽聽"  嘰嘰!!

回復 #438 永恆` 的帖子

當然唔介意laa'   等你借h0耐啦"
多D黎sub我牙*V*   等你ahh!!

回復 #439 ``Ka!--君=]] 的帖子

唔介意ahh"   你見到我既錯字"   好開心"
等我改下先*V*''    我中文語言差"  見唔到.. { 在地上畫圓圈 }
不過唔緊要+V+  有人提點我就得啦!!   哈哈哈...[ 瘋狂壯態 ]
嘰嘰!!

回復 #440 kolo12250 的帖子

真?!  唔好呃我w0"'
不過我鍾意聽"  kaka"   呃我都唔緊要"
呵呵""[ 沉醉 ]<---我是大白癡= ="

回復 #441 牙淇x) 的帖子

@V@  日績月累先咁多架"   (( 流淚'' __辛苦的說 ))
thx...y0u 十卜"   無人十卜我都唔知點算T0T <---又瘋啦-.-"

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6296
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #443 I’M__S!U癲` 的帖子

*V* 借左要回ahh" 睇左就更加要回"
kaka`! thx y0u subb!

回復 #444 臭胡`-0-! 的帖子

我都會永遠支持你架*`
我都好囍E句'''`
你幾時會再作番ahh"`?!
忘記過去"  再作吧*V*

回復 #445 臭胡`-0-! 的帖子

又黎laa"?!  55" h0 ahh"
你勁舞咩名ahh?!  係邊區玩的說*V*''
我MSN''   wingwingbb123123@yahoo.com.hk
我係h0me唔玩得"  要去網or fd h0me 先玩得ahh"
但唔緊要>V<  我會成日去網架啦'' kaka

回復 #446 最愛亞倫yi 的帖子

咁多美!?''  正唔正sin?"!
kaka"  我都覺你張相很美!
RaINNIE佢唱歌幾好聽*V*  可愛教主''  嘰嘰

回復 #447 ``Ka!--君=]] 的帖子

嘰嘰"  自從你上次捉到我既錯''
我就h0努力學語文 \ . /"  
kaka"'  捉唔到我啦掛!?
嘰嘰嘰!!
thxxxxx y0u subb ahh"
happy ar*V*

回復 #448 ┌牙賢┘ 的帖子

你又黎啦""
我認得你*V*   無借都黎subb 我"
thx y0u ahh'  你係好人一個' kaka''
多d黎subb ar" thx*V*

回復 #449 戀之.琪蹟﹏ 的帖子

睇晒!?''  辛苦嗎!?
你有無借ahh"?!
*V* thx y0u subb ahh''

回復 #450 [細路女]] 的帖子

我會上多D架laa \ . /!
我愛勁舞*V*
好正ahh>V<
我都想同你玩*V*  嘰嘰!!
勁舞要加油牙!"*V*

回復 #451 s!um0n?!` 的帖子

嘰嘰"  好靚既CM ahh"
俾多D我laa*V*
呵呵呵'  thx y0u subb*V*

回復 #452 露西亞人魚公主 的帖子

kaka"thx y0u subb ahh"
MSN名?!  選左邊句呢?!
多D黎subb 我ahh" thx *V*

回復 #453 琪=D 的帖子

好!!  我MSN係::  wingwingbb123123@yahoo.com.hk
記住"我MSN唔係用hotmail架*V*
嘰嘰""  但我要係網先玩到bor"
不如"  約定個時間黎玩啦"
哈哈哈!!*V*
正ahh>V<
記住ADD我ahh!

回復 #454 臭胡`-0-! 的帖子

@0@ 我作左laa'
雖然唔知岩唔岩你"  不過唔好咁唔開心ahh*0*
其實''  你作的也許比我還好"
也更合符你既心情* 所以\"  我個人認為..  其實我作E D 只係俾你參考"
也許唔岩你既心情*V*  所以..  若果你自己作的話"  會比其他人更好!
因為我從未經過E D事"  所以..  我都唔知個心情會係點"
( * 我都唔知自己up乜!!  呵呵 )
希望我作個D岩你laa*V*
Babeii * NOt TO UNHAPPY!  

回復 #456 櫻花雪影 的帖子

差D無回你個個"  漏網之魚*V*''
有幾好sin" 10 fun羅幾多?!
thx y0u subb ahh''

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6296
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #458 臭胡`-0-! 的帖子

@V@好" 一齊玩勁舞ahh"
嘰嘰"..

回復 #459 琪=D 的帖子

當然唔介意laa"
搵日玩勁舞!!哈哈哈*V*

回復 #460 臭胡`-0-! 的帖子

好勁*V*
仲勁過我既大大力"  嘰嘰""

回復 #461 愛不能假裝 的帖子

*V*真係好正?! TXH YOU SUBB牙*V*
黎多D ahh"

回復 #462 ╭戀雪╯ 的帖子

好就黎多D laa""
俾多D cm我ahh"
哈哈!!

回復 #463 呀魚★ 的帖子

只要你地黎支持我!"
我就唔會沉架啦"
thx you ahh*

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6296
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #465 琪`` 的帖子

*V*唔洗客氣  幫到你係我既榮慶`呢?!
嘰嘰*

回復 #466 臭胡`-0-! 的帖子

@0@哇*  好大枝香賓ahh`*
你作到幾多句先到我幫你慶祝呢?!*`
嘰嘰*

回復 #467 kkkx007 的帖子

E排D天氣真係h0熱*
好多人借j0r e句呢*

回復 #468 sity 的帖子

um...  咩叫103 207呢?!`
我蠢*  唔明-3-*
thx y0u subb*

回復 #469 ``Ka!--君=]] 的帖子

哈哈`  我自己睇都差d眼花睇j0r唔想再作*
不過發生j0r d事..都想唔再作*
嘻嘻* thx y0u subb ahh*

回復 #470 aug21 的帖子

thx*  唔勁唔勁*
你subb我"你最勁*  嘰嘰**

回復 #471 medy520 的帖子

520句"我見到都嚇一跳*V*
我無啦啦傻j0r"  哈哈

回復 #472 L214 的帖子

借j0r邊句先?!*嘰嘰"
thx y0u subb ahh*

回復 #473 yu` 的帖子

真的好多嗎?!*
我記得都有1個post一作就520*
我覺佢勁h0多=3=

回復 #474 wingyiu_chow 的帖子

唔洗謝謝*  我thx你先岩*
thx y0u subb 我ahh*

回復 #475 manman33 的帖子

係ahh*真係作得好苦架''
嗚嗚..  手都差D癱*
哈哈**

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6296
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #477 琪`` 的帖子

kaka*  但我都幫唔到D乜*V*
thx y0u subb!!

回復 #478 臭胡`-0-! 的帖子

thx y0u ahh*  e排個E post成日沉*
好慘的說>0<

回復 #479 love_shans 的帖子

加j0r luu*
有你sup卜*  我實加既*V*

回復 #480 ``Ka!--君=]] 的帖子

一估就中啦*V*  哈哈*!!
我岩左>333<  唔蠢架我..
嘻!!

回復 #481 kikili18 的帖子

係ahh*  e排我真係好灰ahh.."
唔知幾時先會開心番..."  唉..

回復 #482 S!u心 的帖子

無借都SUBB*  thx y0u ahh*

回復 #483 S!U傻芝 的帖子

唔洗客氣*V*  係w0"  你個名同我個fd子一樣*
哈哈.."  thx y0u subb

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6296
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #485 ``Ka!--君=]] 的帖子

遲J0R一日作>0<
希望仲可以幫到你啦"
唔知E D句句岩唔岩你呢?!"
唔岩請講>3< 我會盡我所能幫你的..*v*
THX Y0U SUBB*

回復 #486 琪`` 的帖子

唔會等到老既*v*
我唔會俾你老的說>3<
幫到你開心呢!*
THX Y0U SUBB AHH!

回復 #487 貞 的帖子

xd" 你鍾意就得呢*
多D黎借同SUBB呀!!

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6296
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #493 elisellt 的帖子

回復 #489 臭胡`-0-! 的帖子

英文很差的我*不太明*V*
但看得明SUBB呢*  kaa.."
thx ahh>V<

回復 #490 charco_yik 的帖子

由邊句開始唔好呢?!
等我參考參考.."  改進改進*V*

回復 #491 琪`` 的帖子

睇到啦!!  *V*
[-..!!` 家人* 到底能帶給我什麼溫暖..?!*)E句牙嘛*
醒唔醒先?!*  呵呵.,."
THX Y0U  SUBB ahh!!!

回復 #492 臭胡`-0-! 的帖子

香賓既威力好大呢@V@
一卜就頂了.."
同我個個大力力差唔多
嘰嘰.."

回復 #493 elisellt 的帖子

雖然不是分手..* 但也分了很多次呢*
同埋罵左好多次交呢!!
依家又一齊番luu.."
55* 有你支持"  我唔會傷心呢..*V*
我作左D較開心架啦..*
唔知E D叫唔叫開心既句句呢?!!*0*
睇左.." 師傅仔OR徒弟仔既句句..
真係好開心呢*  你個方法好掂牙*V*

AWS`♥.LTF..
頂部
Szev3v
認證會員

會員編號 297195
精華 0
積分 1930
帖子 859
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6296
狀態 離線
  閱讀全部

回復 #495 純-朱奶 的帖子

e2句我都好鍾意咖*  xd!!
好岩feel呢!!

回復 #496 ♂心☆儀♂ 的帖子

呢句都諗左h0耐的說*
thx y0u 十卜牙*v*

回復 #497 妹豬 的帖子

thx 牙*^v^

回復 #498 S!u〝雪 的帖子

但好小人留cm的說..
真的正嗎!?

回復 #499 臭胡`-0-! 的帖子

kaka..* 因為冇野做先作得咁快呢.."
真的牙!! 所以..
ahh胡我都好愛你呢!!xd

回復 #500 呀魚★ 的帖子

我會+油的說..* thx y0u 支持呢..

回復 #501 琪`` 的帖子

kaka..* 當然啦*v*
我聰明女的說ma..
幾時黎一場勁儛呢!?

回復 #502 -Sky`x] 的帖子

我thx你先真*v*
你肯借我的句...開心>v<

回復 #503 呠呠`! 的帖子

廖廖*!!  好感動...
我會努力做好e份工!!! xd*
你要多d黎subb我牙.."
同埋要同我勁舞呢>v<

回復 #504 屎忽鬼{儀}` 的帖子

thx y0u subb n 十卜牙!!!

回復 #505 華~ 的帖子

kaka...* thx y0u賞識呢*v*
多d黎唷!!!

回復 #506 siU`藍 的帖子

哈哈...好唔出名的一個神話呢*v*

回復 #507 CHUI_MON 的帖子

好多謝你借牙>v<

回復 #508 喪儀 的帖子

當然得啦.." 如果唔係我都唔會post出黎呢*v*

回復 #509 {Ki淇} 的帖子

得牙*v*
我等你黎add我呢.."
xd!!

AWS`♥.LTF..
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...