加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: `不要再抵毀牙嬌 !*))
載入中 ...
S.
吹水神手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 16234
精華 0
積分 9436
帖子 8153
威望 0 點
I-See幣 13686 錢
GAME幣 292 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 beryl..
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6905
來自 your heart.
狀態 離線
  閱讀全部
水土6儀好耶XD
我之前想講好耐.

琴晚無線個節目又會有170宗投訴L0冇野牙`
喂喂喂`
吾該D人做野用下個腦好冇牙.
牙嬌都系出尼搵食姐.
想點牙.
你老豆老母吾系甘搞你出尼架.
影相有咩問題先?
我覺得冇問題L0`
如果話佢地呢D行為變態GE話好多人都變態L0`
你敢單保你屋企人一定冇做過呢D野 ?
如果佢地有.
你系咪吾會認佢地先?
藝人都系人.
有自己GE私生活好應該`
有問題果個吾系佢地L0`
系偷`睇`P0果D人L0`
佢地做呢D野關你地咩事先?
某落選港姐超好笑L0`
話D女藝人濫交.
你又知佢地系?
好FD架?
人地冇踩親你條尾你嘈咩姐?
駁出位牙 ?
仲有L0`
D家長話咩以為佢地好好仲比D小朋友當佢地系榜樣`
E+佢地布咩可岩先?
你D仔女點尼架?
E+佢地系受害者喎.
你以為佢地特登影出尼比你地睇架?

吾該D人`
佢地已經好慘.
大事化小`
小事化無咪仲好.

[align=center][size=7][color=red]Lily Allen♥[/color][/size][/align]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S.
吹水神手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 16234
精華 0
積分 9436
帖子 8153
威望 0 點
GAME幣 292 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 beryl..
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6905
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 彤兒` 於 2008-2-18 11:24 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
咁我就覺得佢吾應該做呢d野囉.
不過佢發生呢件事果陣都係岩岩出道左右[?]
可能未知娛樂圈既黑暗-,-

點解吾應該-v-
甘人地有自由家嘛`
其實d女仔影系佢地蠢`
同埋最錯我覺得系偷相果條友.
都吾怪得唒edison xd

[align=center][size=7][color=red]Lily Allen♥[/color][/size][/align]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S.
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 16234
精華 0
積分 9436
帖子 8153
威望 0 點
GAME幣 292 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 beryl..
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6905
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 我` 於 2008-2-18 03:59 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

你好好人牙*v*`
好多謝你A_A'

下-口-'
如果佢有心理準備就吾會系到逃避啦t__t'
你講D野好深`我吾明牙@_@'
系我太蠢?___?'

嗯..
普通人既話`人地識佢老鼠咩A_A?
明星都系人姐t__t'
好正常牙- ...

仲狂比人串扮純情-v-
其實903 ge晴朗一早講左.
系娛樂圈格硬素造一個玉女型像出尼-v-
吾通做d甘ge野就會變左盪婦咩-v-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...