加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: `轉]]★||世間只有你面容最美..世間只有我是最愛你]]*現已恢復..p0左喇!!
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-8-9 09:13 PM 發表
唔知個bb點呢...
>v<
sup..
gd哇....
繼續繼續...

想知就睇落去na..
ok*
宜家p0喇`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線
36`=]
琪home`=)
我` 小 琪 琪 ,` 我 黎 探 你 la !
琪` 唔 使 拍 拖 咩 ?! 你 個 honey 呢 `
我` .. 佢 .. um .. 俾 miss 留 堂 ` 咪 黎 睇 下 你 同 個 babe !
琪` 估 到 la `
我` -3-" 醫 生 話 大 肚 婆 唔 好 成 日 串 人 呀 !
琪` -v-"
揚` crystal ! 你 睇 下 `
我` 睇 乜 野 ?! ( 行 左 去 窗 到 ` )
我 見 到 珊 同 軒 `
揚` 乜 佢 地 識 架 ?!
我` 關 你 鬼 事 !
琪` 咩 事 ?!
我` 冇! 你 咪 咁 8 ` 如 果 唔 係 第 日 個 bb 會 變 8 婆 *
琪` 唔 好 成 日 咒 我 個 bb `
我` 得 la `mami ! .. 我 走 先 ` 你 地 慢 慢 sweet sweet la `
點 解 佢 地 會 1 齊 ?! 腦 中 浮 現 左 好 多 個 點 解 ..
不 過 諗 深 1 層 ` 都 已 經 唔 關 我 事 `..
但 係 人 都 有 好 奇 心 架 ` ! 點 好 呢 `
係 我 15 / 16 個 陣 ` 突 然 有 人 拍 左 我 一 下 !
x ` 喂 ! 望 咩 呀 ?!
我` 下 ?! um ... ( 個 人 好 熟 口 面 ` 邊 個 ?! )
x ` 乜 係 你 呀 `
我` ( 雖 然 唔 記 得 佢 係 邊 個 , 都 扮 住 先 la ) 係 呀 ` 咁 岩 `
x ` 你 黎 搵 軒 少 ?!
我` 路 過 咋 ` .. 岩 岩 醒 起 有 野 做 ` 走 先 ! 88
嚇 死 人 咩 ` -v- " 都 係 返 屋 企 訓 教 好 過 *v*"
行 行 下 個 陣 ` 又 見 到 軒 ` .. 有 冇 咁 邪 -0-"
軒` halo ` 咁 岩 呀 `
我` ( 少 少 都 唔 覺 `) 係 lo `
軒` 其 實 呢 .. 我 ..
我` 其 實 呢 .. 你 唔 使 講 其 實 ! 因 為 我 又 唔 係 你 邊 個 , 同 學 咋 ` 唔 使 同 我 講 咁 多 `
軒` 你 聽 下 我 講 得 唔 得 姐 ?!
我` 你 慳 d la ` 我 唔 係 你 d [ 令 ] , 唔 係 你 講 咩 我 都 要 聽 ` 唔 係 你 講 咩 我 都 要 信 架 `
軒` 你 俾 5 分 鐘 我 解 釋 la ,ok?
我` 你 個 d 解 釋 全 部 都 係 你 既 藉 口 咋 ! 我 覺 得 你 好 神 秘 呀 ! 我 地 拍 左 咁 耐 拖 ` 連 1 次 街 都 好 似 未 去 過 ! 同 你 1 齊 , 我 會 無 la la 俾 人 捉 ` 會 無 la la 喊 ` 好 似 1 個 傻 婆 呀 ` 諗 返 起 我 連 同 你 開 心 小 小 既 記 憶 都 冇 ` ( 走 左 ) !
軒` 乜 原 來 同 我 1 齊 係 咁 辛 苦 架 ?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6193
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
8婆BB...?!
哈哈...
X係邊個黎嫁..??
SUP....
繼續哇...>.<

頂部
siuka-3-
初生嬰兒

- 小 嘉 愛 宥 嘉 x)

會員編號 338373
精華 0
積分 316
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 11224 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-26
註冊天數 6210
來自 *` 迷 幻 幫 xD
狀態 離線
  只顯示 siuka-3- 的帖子
軒好似好慘咁-v-"
不過佢抵死咖!xd
快d p0st`傑傑-3-
sup.

頂部
[Mrs.Riki]
嬰兒上路

會員編號 215044
精華 0
積分 458
帖子 72
威望 0 點
I-See幣 11061 錢
GAME幣 250 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-9-28
註冊天數 6481
狀態 離線
  只顯示 [Mrs.Riki] 的帖子
快po 快po 快po''>v<!''
好心急牙*3*''
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推!!!

♥- Baby ! ♣ i l0ve y0u .3.
小桔 -1uv- 小愛 xD `
頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 11265 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-23
註冊天數 6213
狀態 離線
  只顯示 Mrs.Rain 的帖子
我要睇牙><!''''快d po'
等屎我了-33-'
推推推推推推

`-'   ¥原來寂寞沒有{你}的問候   °,任誰來平復也不夠?'*
www.xanga.com/super_rain1004''
頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 11265 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-23
註冊天數 6213
狀態 離線
  只顯示 Mrs.Rain 的帖子
嗚嗚'''仲未有得睇牙><*

`-'   ¥原來寂寞沒有{你}的問候   °,任誰來平復也不夠?'*
www.xanga.com/super_rain1004''
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-8-10 05:13 PM 發表
8婆BB...?!
哈哈...
X係邊個黎嫁..??
SUP....
繼續哇...>.<

想知就睇落去nA"
THzzz*
宜家p0喇`

QUOTE:
原帖由 siuka-3- 於 2007-8-10 07:38 PM 發表
軒好似好慘咁-v-"
不過佢抵死咖!xd
快d p0st`傑傑-3-
sup.

嗯..
ok*宜家p0喇`
THzzz*

QUOTE:
原帖由 [Mrs.Riki] 於 2007-8-11 12:01 PM 發表
快po 快po 快po''>v<!''
好心急牙*3*''
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推!!!

得喇`
宜家p0喇`
THzzz*

QUOTE:
原帖由 Mrs.Rain 於 2007-8-11 12:04 PM 發表
我要睇牙><!''''快d po'
等屎我了-33-'
推推推推推推

ok*宜家p0..
呵呵`
THzzz*

QUOTE:
原帖由 Mrs.Rain 於 2007-8-11 12:08 PM 發表
嗚嗚'''仲未有得睇牙><*

有喇`有喇`
宜家p0..

THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線

[[[特長版]]]

3 7 * =]
返 到 屋 企 ` 自 己 諗 下 , 其 實 頭 先 我 講 既 野 `
係 憎 佢 先 咁 講 定 係 真 ?! 自 己 都 唔 知 `
傻 傻 地 咁 .. 忽 然 搵 返 自 己 f . 2 本 日 記 睇 `
12 / 10 既 第 1 句 ` [ 縱 使 知 道 不 是 真 愛 , 也 很 想 嘗 試 談 戀 愛 ]
真 係 覺 得 好 幼 稚 ` ! 哈 哈 , 唔 通 4 年 我 都 冇 成 長 過 ?
當 日 為 左 拍 拖 可 以 放 棄 自 己 生 命 , 今 日 就 笑 自 己 幼 稚 !
我 真 係 成 長 左 ` 拍 拖 係 人 生 必 經 階 段 , 但 唔 係 全 部 人 生 `
咁 聽 日 應 該 會 有 1 個 全 新 既 crystal 出 現 架 la ` *v*
傑 ` 喂 !
我 ` 人 嚇 人 嚇 死 人 呀 , 你 死 左 去 邊 呀 ?
傑 ` 拎 機 票 呀 !
我 ` 你 走 la ?!
傑 ` 唔 通 陪 你 過 世 咩 ` 還 掂 d 人 都 唔 使 我 幫 lo ` [ 講 緊 軒 ]
我 ` 你 當 自 己 救 世 主 呀 ` 幫 幫 幫 ` 咁 再 見 la `
傑 ` 你 唔 係 咁 快 趕 我 走 呀 ?
我 ` 唔 係 ` 講 定 先 姐 `
傑 ` 車 , 入 去 執 野 呀 !
由 今 日 開 始 又 有 返 寫 日 記 既 習 慣 ` 可 能 想 老 個 陣 知 道 自 己 d 幼 稚 野 掛 -v-"
- { 依 賴 的 人 , 明 天 走 了 ! 明 天 我 又 會 再 想 他 出 現 我 眼 前 `
給 我 依 靠 嗎 ?! 我 想 還 是 不 要 的 較 好 *v* 讓 我 學 會 獨 立 ` }

第 2 日 `
我 ` mami , 早 !
mami ` 早 , 你 就 真 係 早 la `
我 ` -v-"
mami ` 係 ! 傑 留 左 張 紙 係 你 張 台 到 ` 叫 你 睇 `
我 ` 哦 !
入 到 去 ` 傑 用 左 支 紅 筆 寫 低 `
[ 大 白 痴 ` 走 la ! 雖 然 唔 知 你 同 佢 好 返 未 ,
不 過 希 望 你 聽 下 佢 解 釋 , 或 者 你 會 原 諒 佢 !
記 住 ; 呃 到 人 呃 唔 到 你 自 己 個 心 ! ]
咁 講 姐 係 咩 意 思 ! 講 到 好 似 我 冇 左 件 野 唔 得 咁 `
哼 -3-" 1 定 係 個 賤 人 同 佢 唔 知 up 過 d 咩 la =3="
我 ` mami 出 街 呀 [ 行 左 出 去 ]
mami ` 去 邊 ? ..[ 無 奈 ]
心 諗 : * 死 賤 人 ` 講 到 我 咁 冇 用 ` 我 唔 搵 你 算 帳 就 跟 你 姓 .v."
[ 軒 home ` ]
我 ` [ 叮 噹 ` ]
軒 ` [ 開 門 - 個 樣 好 頹 ] 你 呀 ..
我 ` 你 咩 你 ` 警 告 你 呀 ` 死 彿 彿 ! 我 上 次 咪 同 你 講 左 , 我 唔 中 2 你 呀 !
冇 呃 自 己 都 冇 呃 人 ` 唔 好 周 圍 亂 咁 up ` -3-"
軒 ` 小 姐 ... 我 咁 既 樣 點 同 人 up ....
我 ` 你 死 都 唔 關 我 事 .v." [ 走 ]
哈 ` 成 個 人 爽 晒 xd 但 係 咁 樣 好 似 好 不 負 責 任 左 d ...
都 係 上 返 去 好 似 好 d `..
我 ` [ 叮 噹 ` ]
軒 ` [ 開 門 - 暈 埋 ]
我 ` 冇 事 呀 ` 點 解 我 上 親 黎 你 都 病 架 -0-"
我 好 似 拖 屍 咁 拖 佢 入 房 `
好 累 呀 ! 媽 媽 .. 唔 係 仲 要 整 野 俾 佢 食 呀 `
但 我 唔 識 整 野 食 架 喎 ` 1 淨 食 死 佢 咪 死 ` .. 算 唔 算 謀 殺 架 ?! -0-
都 係 出 去 買 , 不 過 我 冇 鎖 匙 喎 `
當 我 搵 到 佢 條 鎖 匙 個 陣 .. 聽 到 有 人 開 門 `
當 然 即 刻 哩 落 床 底 `
姍 ` 算 你 la ` 佢 都 好 似 ok 傷 既 ` 仲 要 死 頂 !
女 ` 梗 係 `
姍 ` 細 佬 ` !
心 諗 ` 我 屎 忽 有 死 頂 .v."
女 ` 個 度 呀 !
姍 ` 你 條 女 黎 la ` 醒 la !
女 ` 走 la ` 肯 定 失 戀 失 到 痴 左 !
姍 ` 冇 鬼 用 ! [ 走 ]
我 就 真 係 冇 鬼 用 ` 唔 係 ! 都 係 整 醒 佢 先 ` 唔 係 用 屎 食 呀 -3-"
有 計 ! [ 去 washroom 裝 左 1 大 盤 水 , 倒 落 軒 到 ]
軒 ` [ 乞 痴 ` ]
1 盤 水 就 乞 痴 ` 黎 多 盤 會 唔 會 work d ` =]
又 裝 左 1 大 盤 水 , 倒 落 軒 到 ..
軒 ` [ 醒 左 ` ] 好 凍 `
我 ` yeah ! 成 功 la !..
軒 ` 好 凍 !
我 ` 你 唔 係 唔 知 我 唔 識 整 野 食 .. 頂 多 出 去 買 俾 你 ` 不 過 hold 住 咁 樣 2 分 中 先 [ 冇 聽 過 軒 講 咩 ]
買 咩 好 ` -0-" ..
買 完 之 後 `
我 ` 嘩 ` 你 hold 到 5 分 中 喎 !
軒 ` 點 解 我 張 床 咁 濕 既 ?
我 ` 你 瀨 尿 ` 野 又 幫 你 買 埋 , 應 該 都 唔 算 謀 殺 la ` 咁 bye bye `
軒 ` 算 呀 ! 你 知 唔 知 點 解 我 咁 死 下 死 下 ` 都 係 因 為 你 咋 !
又 話 咩 同 我 開 心 小 小 既 記 憶 都 冇 ` 我 要 補 償 呀 !
我 ` 又 關 我 事 !
軒 ` 總 知 都 係 因 為 你 !
我 ` 痴 線 [ 走 ]
軒 ` 喂 .. [ 成 個 人 仆 落 地 ]
我 ` 有 冇 事 呀 ? [ 行 過 去 ]
軒 ` 有 你 就 冇 事 架 la `
我 ` 冇 事 就 走 la ` [ 走 ]
個 心 真 係 15/16 ` .. 點 算 好 ?!

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6291
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子

小明,,
快d po啦-3-
好想睇呀,,
sup,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...