加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: `轉]]★||世間只有你面容最美..世間只有我是最愛你]]*現已恢復..p0左喇!!
載入中 ...
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6495
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
快p0st吧-3-
再吾p0st我會死的-3-`xp
推推推-口-`!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
siuka-3-
初生嬰兒

- 小 嘉 愛 宥 嘉 x)

會員編號 338373
精華 0
積分 316
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 11224 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-26
註冊天數 6202
來自 *` 迷 幻 幫 xD
狀態 離線
  只顯示 siuka-3- 的帖子
唔俾沉`推推推!
幾時先到第6頁-v-"
好想知佢個bb點*v*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
maggie12
初生嬰兒

會員編號 325062
精華 0
積分 259
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 11109 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-28
註冊天數 6231
狀態 離線
  只顯示 maggie12 的帖子
佢唔會post,個故好似都冇結局..

頂部
屎婆__
嬰兒上路

會員編號 353410
精華 0
積分 367
帖子 59
威望 0 點
I-See幣 12738 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-31
註冊天數 6167
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 屎婆__ 的帖子
呀,,,十卜你呀,,,,
快d post呀,,,,  -3-

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6288
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

仲爭1個cM`就到第6頁nA﹏
想睇就快回喔..

頂部
戀愛黑星
初生嬰兒

會員編號 354491
精華 0
積分 213
帖子 8
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-2
註冊天數 6164
來自 澳門
狀態 離線
  只顯示 戀愛黑星 的帖子
快快po啦~好無呀?!~

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6288
狀態 離線

ok喇..
到左第6頁..
即p0喔..
第6頁..咁就6章na..

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6288
狀態 離線
26 *
1 起 身 ` * OMG =]
9:00 -0-" 睇 返 電 話 `
MAMI SD JOR 10 個 SMS 黎 `
死 LA ` MAMI 實 擔 心 死 `
[ 電 話 中 ... ]
我 :: MAMI `
MAMI :: CRYSTAL ` 你 系 邊 ?? 擔 心 死 MAMI LA `
我 :: SORI AR MAMI ` 琪 佢 失 戀 ,, 我 咪 陪 佢 ` FORGET JOR CALL 你 `
MAMI :: 咁 牙 ,, 你 陪 琪 LA ` 吾 好 返 學 LA `
我 :: THX ` I LOVE U AR `
MAMI :: 乖 LA ` 88 ...
軒 :: 你 同 邊 個 講 I LOVE U 牙 ?? ( 好 恐 佈 既 眼 神 =/\=")
我 :: MAMI 囉 ` 咦 ,, 你 好 返 LA ` ( 扯 開 話 題 中 ... )
軒 :: 系 牙 ` 今 日 去 反 LO =]
我 :: 好 牙 `
* 出 到 街 *
我 :: 好 肚 餓 牙 !! `
軒 :: 你 好 似 豬 ,, 日 又 食 ,, 夜 又 食 `
我 :: 哦 !! ` 你 話 我 系 豬 ,, HURT 爆 `!
軒 :: HAHA ` 不 過 我 好 少 見 到 豬 好 似 你 咁 令 `
我 :: 嘩 ,, 小 美 套 新 劇 牙 ` XDD
軒 :: 咩 小 美 牙 ` ,, 作 詞 架 -0-"
見 到 小 美 ,, 令 我 諗 返 傑 同 我 煲 碟 同 我 癲 =0-"
我 :: ( 指 住 小 綜 隻 碟 ) 似 吾 似 你 牙 `??
軒 :: 我 問 你 ,, 你 中 2 佢 ( 指 住 小 綜 ) 定 中 2 我 多 D ??
我 :: 我 地 去 食 野 LA ` ,, 去 M 記 丫 不 如 ` ( 扯 開 話 題 中 ... )
軒 :: 吾 好 扯 開 話 題 牙 下 ,, 答 我 `
我 :: 鄭 元 暢 ` 旦 系 我 愛 你 `
軒 :: 我 令 佢 咁 多 ` ,, BAD TASTE ( 系 咁 照 鏡 )
OMG ,, 自 戀 狂 ` 救 命 ____ `
佢 仲 系 到 不 停 GEL 佢 個 頭 `
我 都 未 見 過 D 人 咁 鬼 自 戀 =V="
吾 知 ,, 琪 琪 依 家 點 `??
唉 `
我 :: 陳 霆 軒 同 學 ,, 你 系 全 世 界 最 令 架 LA ` 走 得 未 AR ??
軒 :: 你 叫 我 咩 話 `
我 :: 陳 霆 軒 同 學 LO ` 再 企 系 到 ` 我 會 變 化 石 架 `
軒 拖 住 我 走 ` ,, 同 佢 1 齊 咁 奈 `
雖 然 攬 又 攬 過 ,, KISS 又 KISS 過 `
旦 系 從 來 都 未 拖 過 手 ,, 感 覺 好 吾 同 ` XDD
我 地 去 食 完 野 ,, 行 街 LU `
行 行 下 ` 竟 然 行 到 去 MAMI 間 公 司 既 分 店 `
軒 :: 入 去 LA `
我 :: 下 ,, E 間 系 `
我 未 講 完 ,, 佢 就 拖 左 我 入 去 `
軒 :: 你 中 2 D 咩 牙 ,, 我 送 俾 你 丫 `
救 命 牙 ,, E 間 鋪 頭 有 既 野 ,, 我 差 NG 多 全 部 都 睇 厭 哂 `
你 不 如 請 我 食 野 仲 好 ` =0="
SALES :: E ,, 你 系 咪 叫 CRYSTAL LEE `
死 LA ` 點 解 佢 知 我 叫 咩 名 `-0-"
軒 :: 你 又 知 `??
SALES :: 睇 隻 錶 就 知 LA ` CHRISTINA 出 左 4 隻 系 FOR 佢 全 家 架 MA `
軒 :: AGNES B DESIGNER ??
我 :: HEHE ` 我 想 同 你 講 ,, 我 全 家 D 產 品 都 系 AGNES B ,, SO 你 吾 使 ... `
軒 :: 早 講 ` !!

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6288
狀態 離線
27*
電 話 響 * …
[ 電 話 中 …* ]
我 :: 喂 ??
揚 :: 牙 琪 佢 想 自 殺 ` ( 講 得 超 快 )
我 :: 下 ` …. 自 殺 ?? 等 我 5 分 中 ` ,, 即 到 ` .
同 軒 搭 的 士 去 琪 HOME `’
冇 可 能 架 ,, 冇 可 能 架 ,,
琪 琪 冇 可 能 咁 做 架 ` 佢 系 咪 吾 想 要 個 BB `
所 以 自 殺 ??
軒 :: 諗 緊 咩 ?? 琪 冇 事 架 !! `
我 :: 冇 牙 ` ,, 琪 1 定 冇 事 既 !! `
去 到 琪 HOME ` ,,
見 到 琪 隻 手 流 左 好 多 血 `!!
揚 就 系 到 喊 `
我 :: 琪 ,, 點 解 你 要 咁 做 ??
琪 :: CRYSTAL 牙 ` !! 我 有 左 BB ,, 揚 就 會 夠 要 我 !! * ( 喊 )
揚 :: 琪 ,, 你 有 左 BB ` 我 會 負 責 任 架 ` 吾 好 咁 LA `
琪 :: 負 咩 責 任 姐 ` 個 BB 吾 系 你 架 * ( 喊 )
我 :: 琪 牙 ` 你 放 低 把 刀 SIN LA ` 好 危 險 架 `
琪 :: 我 好 想 死 ` E 個 世 界 冇 人 愛 我 架 LA ` ( 喊 )
我 :: 你 又 知 冇 人 愛 ` ,, 你 記 吾 記 得 你 2 年 前 同 我 講 過 D 咩 牙 ` ,, 當 年 既 吳 嘉 琪 同 我 講 ,, 你 自 己 都 吾 識 自 愛 ,, 人 地 點 去 愛 你 * 如 果 要 人 愛 自 己 既 ` 1 定 要 自 己 自 愛 牙 ,, 你 呢 ?? 你 自 己 做 到 咩 ` ,, 你 話 揚 吾 愛 你 `… 你 有 問 過 佢 介 吾 介 意 咩 ??
琪 :: 我 要 既 系 揚 既 愛 ,, 吾 系 佢 既 同 情 同 C 捨 牙 ` 我 今 年 F. 6 咋 ` ,, 我 要 讀 大 學 架 ,, BB 對 我 系 1 種 扶 累 牙 `( 喊 )
我 :: 咁 吾 代 表 你 可 以 厄 殺 佢 生 存 既 機 會 牙 ` !! 你 咁 樣 同 殺 人 兇 手 有 咩 分 別 ,, 佢 系 你 自 己 既 BB 黎 架 `
琪 佢 放 低 左 把 刀 `
琪 :: ( 摸 住 自 己 ,,) 對 吾 住 牙 ` BB … MAMI 吾 岩 `
望 住 琪 ` 我 諗 起 我 過 去 既 事 `
忽 然 ,, 我 覺 得 自 己 好 幼 稚 `
好 彩 有 琪 *
如 果 ` 我 果 日 死 左 既 ,, 我 就 會 1 世 懷 著 痛 恨 到 下 世 `
亦 識 吾 到 軒 … 如 果 人 能 勇 敢 生 存 ,, 生 命 還 會 那 麼 脆 弱 嗎??

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6288
狀態 離線
28`|||||
[ 禮 拜 6 ]
` 電 話 響 !
我 :: 喂 *
軒 :: 你 仲 未 起 身 呀 ??
我 :: 起 身 做 咩 ??
軒 :: 你 失 憶 呀 !! 我 約 左 你 BBQ `
我 :: 你 前 世 係 咪 惡 魔 黎 架 !!` 我 好 想 訓 教 !!`
軒 :: 你 咪 試 下 囉 !!` 同 你 講 ,, BBQ 裡 面 好 多 令 女 架 `
我 :: 咁 又 點 ` 我 好 肚 痛 !`
軒 :: 系 咩 ` 到 時 我 吾 要 你 吾 好 怪 我 `
我 :: 你 試 下 丫 ` 衰 人 !!`
軒 :: 總 之 ,, 你 今 日 吾 黎 我 就 1 定 溝 女 ! !
我 :: 我 最 憎 俾 人 威 脅 ` 88 !!`
[ 出 到 廳 ]
MAMI :: CRYSTAL LEE ` 今 日 FAMILY DAY 想 去 邊 !`
我 :: 去 BBQ AR `
哥 :: WA ` BBQ ??` 我 又 去 !`
我 :: 哦 `
MAMI :: 我 同 DADDY 都 去 !!
我 :: MAMI 牙 ,, 吾 好 玩 LA `
MAMI :: 咩 玩 牙 !` 1 陣 去 到 ,, 當 MAMI 系 家 姐 !
OH SHIT !` MAMI AR ``...
[ BBQ 既 沙 灘 ]
東 :: 你 咁 遲 既 ,, 有 人 等 左 你 好 耐 !
我 :: 吾 好 玩 LA ` [ 狂 打 眼 色 ]
哥 :: 你 D 吾 見 得 光 野 ` 好 快 爆 LU `
MAMI :: 樂 呢 ??
我 :: MAMI 牙 ` 1 早 散 左 LA`
見 到 軒 行 緊 過 黎 ,, 點 算 ?? `
我 :: MAMI ,,` 我 想 去 WASHROOM `
MAMI :: OK `
[ 廁所 ]
死 LA ` 點 解 個 厠 所 咁 恐 怖 `
十 足 十 鬼 故 D 背 景 `
之 後 後 面 就 有 隻 女 鬼 `
唉 也 ` 吾 諗 !! 冇 事 既 !`
有 人 拍 我 膊 頭 ;;
我 :: 對 吾 住 !! ` 吾 系 我 殺 你 !!`
軒 :: 你 冇 事 牙 !`
我 :: 嚇 死 人 LA ` 做 咩 你 會 入 到 女 厠 ??`
軒 :: F.6 LA ` 你 吾 識 字 架 !` 系 公 厠 吾 系 女 厠 ` ,, 你 做 咩 避 我 ??
我 :: 邊 有 `!
軒 :: 冇 ` ??
我 :: 唉 也 ` 你 吾 系 [蠁] 架 ` ... MAMI 系 出 面 `
軒 :: 哦 ... 做 乖 女 牙 ??`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...