加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]♥*109集*♥
載入中 ...
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 12804 錢
GAME幣 6047 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-19
註冊天數 6038
來自 媽媽的肚肚@v@"
狀態 離線
  閱讀全部
比d  cmcmcmcmcm我啦!!!!
好慘呀!!!冇人留cmcmcmcm比我呀!!!!
都冇咩心情作啦!!!!唉......心淡曬啦!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6038
狀態 離線
  閱讀全部
對唔住....因為d事冇心情作....可能這幾天都唔作...對唔住

本帖最近評分記錄
tsz-魁.   2007-12-21 03:46 PM  代幣  -4   吾好連續在此貼上回覆;`
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6038
狀態 離線
  閱讀全部
第7集
我地過左一陣就食完野...我同婷都係冇講野...
我就一直係到諗係到諗...唔知點解...今日既時間好似過得好慢又好悶...但係又呆左成日...都係唔知點做好...到左放學既時間...我去左欣到...
我:欣...今日有冇時間牙...我想同你一齊放學牙...
欣:好牙...你今日點解好似好唔開心牙...係唔係有人蝦你牙...我同你打佢...^^
我:唔係牙...行啦...
欣:哦...等唔等兒...
我:唔等啦...我有d野同你講牙...
欣:走啦..(行左)
我:(一齊行)
欣:你有咩想同我講牙??
我:我...我...我...
欣:你我完未牙...
我:我..我...想問你一個問題先...
欣:問啦...
我:我...我想問呢...我想問呢...
欣:妖...問咩姐...
我:我...我想問你係唔係鐘意軒牙??
欣:有小小啦...做咩??
我:欣...我...我...(有d想喊)
欣:喂...傻豬你做咩牙??(超溫柔)
我:欣...嗚嗚...(以經喊左...)
欣:傻豬牙...做咩姐...係唔係有人蝦你牙...我打死佢牙...
我:我...嗚...唔係牙...嗚
欣:...(好似知道d野)係唔係你鐘意左軒牙...??
我:嗚...嗯...嗚...
欣:喂...死傻豬...唔好喊啦...我同你講啦...我唔係好鐘意軒炸...我鐘意基多d嫁...唔好喊啦...知道嗎??
我:嗚...哦哦...嗚...咳咳咳...(作者:就係甘...佢冇喊啦...可以話...變得好快...珊:你話咩話??[好恐怖甘笑左笑...因為佢後面有刀]...作者:冇牙...我有講野咩...冇牙...嘻嘻...88(閃左人)
欣:冇喊就好啦...(個心好痛...其實佢好鐘意軒...)係啦...你唔怕朗啦...
加新角色:朗...好有錢...好有料(比欣有料...但軒比佢有料...珊佢唔知...所以怕怕)超級靚仔...好鐘意珊...但有小小誤會...做左d珊唔可以原諒佢既事
我:怕係怕...但係...但係(又想喊)
欣:有我係到...唔怕既...
我:點會呢...你都....唉...
                珊佢真係好怕既...所以佢....

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6038
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #19 [[放棄]]你 的帖子

^^....我都話左嫁啦...

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6038
狀態 離線
  閱讀全部
第8集
欣:我唔會有事既...嘻嘻
我:係啦係啦(心諗:唉...你都唔係佢既對手...)
欣:係囉係囉...^^(個心重係好痛)
我:行啦...死傻婆...^^(我同欣住得好近)
欣:喂...你話邊個係傻婆牙...(我地係朋友...唔可以因為d男仔...冇左我地既友情...)
我:唔知呢...你話呢??
欣:你囉...傻傻婆...
我:係咩=.="
欣:嗯嗯...
我:...死啦...4點啦...
欣:下...唔係牙...你快d走啦...
我:嗯嗯...bibi啦...(走左)
欣:唉...個死傻妹...(笑笑中)我唔可以比珊有事嫁...佢係我最好既朋友...係我既朋友都唔可以有事...個個都係...用我條命都得...
我:嘩...阿...阿爸...阿...阿媽...
爸:你去左邊牙...(勁惡...)
我:阿爸...我...我...冇去邊牙...我只係...(未講完)
爸:你冇去邊會宜家先番...[勁惡]
(作者:嘩...唔係人來嫁...人地解釋既機會都冇...爸:係牙...係唔係唔比...[勁惡]作者:唔係[又走左啦])
我:唔係牙...我...只係...只係[只要玩佢一驚就會有口吃]
爸:喂...唔好只係啦...話我知...你係唔係去左玩...[惡]
我:唔係牙...我...我只係行慢左...行慢左炸...[勁驚...有d想喊]
爸:係咩...你唔好講大話牙...今晚唔比食飯...[勁驚]
媽:囡牙...唔好講大話啦...乖啦...
我:媽咪牙...我冇...我冇...講大話牙...[以經喊左]
媽:喂...你真係要講大話係唔係牙[惡]
我:媽...媽...咪...嗚...我冇...我冇...嗚...講...講大話牙...嗚...[喊InG]
                 珊佢好唔開心...做左D佢以前冇做過既野...

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6038
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #24 [[放棄]]你 的帖子

??...唔係好明牙....???

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6038
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #25 婷婷豬=]] 的帖子

....一様....都係唔明...係我苯嗎??
希望你地可以留多d  cm比我啦....
    t h x . . .

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6038
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #28 【Oo色鼠oO】 的帖子

好的...Thx牙...

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6038
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #30 §嵐嵐§ 的帖子

Thx...Thx牙....

本帖最近評分記錄
tsz-魁.   2007-12-21 03:49 PM  代幣  -3   字數不足
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6038
狀態 離線
  閱讀全部
第9集
媽+爸:你今晚唔比食飯...[超惡]
我:你地...嗚...你地都...嗚...唔信我...我...嗚...我...憎死你地牙...[跑走左]
媽+爸:=0="我地係唔係做錯左...[電話響]
媽:喂...
欣:喂...伯母...我係欣牙...
媽:哦...做咩牙??
欣:我想搵珊...
媽:佢唔係到...
欣:哦...係啦...伯母...頭先我同珊番屋企既時侯行慢左...對唔住...我地下次唔會啦...希望你唔好罰珊...
媽:下...-0-"好牙...冇野就88啦...
欣:好牙...88[[88左啦]]
媽:老公...我地真係錯左牙...
爸:下...m...我地快d去搵珊啦...
媽:好牙...快d啦...
    [珊佢....]
我:點解佢地唔信我牙...嗚嗚...我都會唔呃人...嗚...點解牙點解牙...嗚嗚嗚...
(係宜個時候...軒同佢d fd行過...佢見到珊佢係到喊...唔係點解佢個心好痛...)
軒:你地去先啦...(同某幾個人講)
軒:珊...你做咩牙...[溫柔]
我:(聽錯嫁...唔會有人關心我牙...)
軒:珊...(攬住珊...)
我:嘩...嗚...咳咳...嗚...做咩牙...
軒:珊...唔好喊啦...
我:嗚嗚...軒牙...[攬住左軒...係到喊]
   [過左唔知幾多個鐘]
軒:珊...珊...
我:....[訓左覺啦]
軒:唉...死傻妹...下...死啦...個傻妹住邊牙...唉...算...去我屋企...
             軒佢對珊好好牙....下一集....軒會同珊講佢既心想做d咩....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...