加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:  {{ I WANT TO KNOW WHO ARE YOU }} *0*```
載入中 ...
XDYU
初生嬰兒

會員編號 165808
精華 0
積分 1694
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 20797 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-19
註冊天數 6553
狀態 離線
  只顯示 XDYU 的帖子
我系系系系系"周瑜 "  個個都系甘叫..
       有興趣可以ADD ME MSN哇`` WELCOME哩..>V<"
                 LUVYU310@HOTMAIL.COM

本帖最近評分記錄
:Kaikoey:   2006-6-9 06:18 PM  代幣  +5   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S|U揚`
初生嬰兒

會員編號 66027
精華 0
積分 3178
帖子 33
威望 0 點
I-See幣 26703 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-3
註冊天數 6750
狀態 離線
  只顯示 S|U揚` 的帖子
我叫小揚啦..
16歲..
好低B..係甘多,.,

本帖最近評分記錄
:Kaikoey:   2006-6-9 06:18 PM  代幣  +5   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
..Self`renda
初生嬰兒

LOVE HAS IT ALL

會員編號 133926
精華 0
積分 4660
帖子 25
威望 0 點
I-See幣 24204 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 phoebe;)`
閱讀權限 90
註冊 2006-3-10
註冊天數 6623
來自 ◆-love u . SO WT !?=)
狀態 離線

我叫RENDA, 但係我幾鍾意得閒換一換網上既英文名,

例如之前改左做WASHABI, 但我發現原來I-SEE有人用左個差不多既,

所以我諗住遲D儲夠錢再換過既叫TSUBI, 呵=3=,

我對日本既明星唔係好認識, 我唯有識既而家鍾意既只有幾個,

就係中島美嘉, AYUMI, NAMIE, 同埋K,

而另外我既至愛就係t.A.T.u. =3='

我真係好鍾意佢地=V=, 不過佢地好少先會出一次碟, 所以每次佢地出碟我都當係寶咁=3= ,

香港我就鍾意FIONA, KAY, MAGGIE, 王苑之, 同埋JADE, 呀仲有HOCC*=3=,

呀EASON我都幾鍾意,

唯一一個公司既人我係永遠都唔會鍾意既就係英皇,

鍾意呢個公司既人吾好意思, 我實在十分討厭呢個公司, 同埋入面既人=.='

嗯.. 仲要講D咩TIM架!?

以下就係我本人既相喇=.=, 由於太樣衰喇, 若果有唔舒服話我知, 我唔會俾返錢你睇醫生既, 呵=3=

本帖最近評分記錄

頂部
SiU`..MaN
吹水學徒
點解要用框框住我隻野t3t ...

會員編號 4755
精華 1
積分 15421
帖子 1252
威望 0 點
I-See幣 18522 錢
GAME幣 148 個
MSN宣傳 75 次
性別  女
配偶 〝T^T〞
閱讀權限 110
註冊 2005-5-2
註冊天數 6935
狀態 離線
  只顯示 SiU`..MaN 的帖子

QUOTE:
原帖由 `素素素=) 於 2006-6-9 03:53 PM 發表

我叫RENDA, 但係我幾鍾意得閒換一換網上既英文名,

例如之前改左做WASHABI, 但我發現原來I-SEE有人用左個差不多既,

所以我諗住遲D儲夠錢再換過既叫TSUBI, 呵=3=,

我對日本既明星唔係 ...

素素很SeXy的說@@

頂部
Phoebe:]
吹水神手
--唯愛巴斯`

會員編號 79177
精華 2
積分 17269
帖子 7055
威望 2 點
I-See幣 22398 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ..Self`renda
閱讀權限 110
註冊 2005-11-28
註冊天數 6725
狀態 離線
  只顯示 Phoebe:] 的帖子

QUOTE:
原帖由 癲娃兒x敏 於 2006-6-9 08:26 PM 發表

素素很SeXy的說@@

你吾講都吾覺得佢著緊吊帶- -"`

回帖是一種美德 如果所有人看了帖以後都不回帖
試問還會有人願意發帖嗎
請不要令有發帖者使用SELL PO
各位看帖不回 什致買帖不回者反省一下吧
如果大家認同我以上所的話  請把此話貼在你的簽名吧

頂部
SAIW!NG`XD (AVA)
總版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:總版主的象徵    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
I-See幣 157817 錢
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊 2005-11-9
註冊天數 6744
狀態 離線
  只顯示 SAIW!NG`XD 的帖子

嘩 *V*`我又唻..

我叫細 W!NG`就唻 17 歲`

出去玩要叫埋我去 *3*

ISEE 好多人刀識我.. SO 唔講咁多了`XP

本帖最近評分記錄
冰:BinG`   2006-6-16 11:07 PM  代幣  +5   .

想講 骨氣; 最先 必須有 1 儲備.

頂部
KayiBobo
中級會員
LOVE U BBBBBB*

會員編號 1796
精華 0
積分 3195
帖子 381
威望 0 點
I-See幣 21418 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-1-29
註冊天數 7029
來自 BBBBBBBBBBB*
狀態 離線
  只顯示 KayiBobo 的帖子
我叫KAYI呀>333333<"

14歲"10月就15=P

XG=BOBOKAYI

MSN唔好問了...

本帖最近評分記錄
冰:BinG`   2006-6-16 11:08 PM  代幣  +5   ,
頂部
巾巾;D
吹水之臣

會員編號 152024
精華 0
積分 7525
帖子 12276
威望 0 點
I-See幣 9245 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ni:)
閱讀權限 90
註冊 2006-4-13
註冊天數 6589
狀態 離線
  只顯示 巾巾;D 的帖子
大家巧`
                  我係EMILY,,                                       個個都係咁叫我`
        今年12碎JAR..                       23/10破蛋的..
                           中2 JANICE,JUSTIN,JILL,RAINIE,FIONA
         紫色,,,藍色,,                           愛食CHEESE CAKE
                   中2飲凍野...    女仔一個
相...

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

MSN:emilyheihei@hotmail.com

本帖最近評分記錄
冰:BinG`   2006-6-16 11:08 PM  代幣  +5   .
頂部
小戀x
吹水學徒
*"♥ 愛 關 智 斌..}

會員編號 25357
精華 2
積分 8237
帖子 1321
威望 10 點
I-See幣 33149 錢
GAME幣 380 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小滴x
閱讀權限 100
註冊 2005-8-1
註冊天數 6845
來自 關生屋企` xP!
狀態 離線
  只顯示 小戀x 的帖子
我叫戀戀Ya=]
英文名叫KIKi-*
最中意既名星係H!P既::REINa,,KONNo,,ERi,,RISAKo
                  同埋香港既::TWINs,,JANICe,,KENNy
我既MSn::  kikilau_1@hotmail.com
ICq ?! 唔玩既喎XPP-

無咩好講啦...歡迎ADd我MSn Ha...-

本帖最近評分記錄
冰:BinG`   2006-6-16 11:08 PM  代幣  +5   .

ME ♥ 珍 寶 v3v
                                                            ♣ MR. funG  =]`
頂部
lingl0k-3-
認證會員

會員編號 23555
精華 0
積分 11429
帖子 803
威望 0 點
I-See幣 50035 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-7-31
註冊天數 6845
狀態 離線
  只顯示 lingl0k-3- 的帖子

我係大檸樂AR!
XD"
而家13,,
8月10就14 LA,,,XDDDDDD
唔知仲有冇好介紹呢,,XDDDDD"'

本帖最近評分記錄
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...