加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 有話想說,有興趣就睇睇
載入中 ...
8boy
初級會員

會員編號 72149
精華 0
積分 1843
帖子 219
威望 0 點
I-See幣 13970 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-15
註冊天數 6753
來自 生人勿近
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 東邪 於 2007-1-5 06:49 AM 發表
我不是幫新先或gmxx講說話但大家要明白現在在你門眼前只有事情要解決不是要追究責任的時候,說什麼也沒用,你門眼前只有選擇

1.解決欠伺服寄存公司pccw4個月租問題.
或2.唔關我事有得玩就玩,執粒由得佢.

你試 ...

問題好簡單..約gm出黎傾..就知佢想點?
夾錢或揾1人或大司公頂都唔係問題...
問題係點樣令隻game唔洩,繼續經營...
夾錢的話..比意見方向,係令隻game搵錢,
唔係令自己增加馬具,馬匹實力或增力自己金卡..等等.....
呢d全部都係自私問題,提出者都白痴..(叫佢退股吧!!)
以上係我個人意見(最終都要gm肯出黎見人,先有得傾)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
8boy
初級會員

會員編號 72149
精華 0
積分 1843
帖子 219
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6753
來自 生人勿近
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 GMXX 於 2007-1-5 03:00 PM 發表
多謝東邪分析得好清楚,一直唔交租始終唔係辦法,我叫你地交租係想爭取時間去諗下一步,否則諗得黎都可能已經cut左,不過我相信PCCW有錢都可以開得番既,至於經營,一定要有新先授權先至做得,但老細一定永遠搵唔倒,所以 ...

gm..夾得錢..你1定要做野,亦都要加野改野..如果做唔到亦唔使傾..
當然..叫得你做野..就1定有糧出比你,我地亦都唔會無條件要你做野...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
8boy
初級會員

會員編號 72149
精華 0
積分 1843
帖子 219
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6753
來自 生人勿近
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 GMXX 於 2007-1-6 12:11 AM 發表
做唔做野可以下一步再傾,起碼如果真係有人出錢交租,甘我會覺得有誠意同有可能,否則都係空講

誠意我地比晒..係你冇姐..錢我地除時可夾出黎..
但你1定要出黎..同有責任幫我地改野同管理..可計返糧比你(唔使你白做)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...