加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題:   "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`  (單選) [參與投票的會員]
勁勁勁憎囉`   33 (53.23%)
勁 勁 憎 囉 `   8 (12.90%)
勁 憎 囉`   5 (8.06%)
憎 喇`   3 (4.84%)
一 般`   9 (14.52%)
少 少 憎`   2 (3.23%)
吾 憎`   2 (3.23%)

標題:   "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
刀吾知點解佢會甘咖,,,,
巧心佢想做個D野就自己創拉,,,,,,
又要跟風,,,,,,,唉,,,,
T中要系禾地既背後講大家既壞話,,,,
搞到禾地成日刀大家誤會大家,,,,,,,禾地有甘多交哎,,,,
吾多吾小刀可能系因為佢,,,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-18 09:14 PM 發表
我真系好想開個post黎話佢....不如1e整個論壇

刀巧喎,,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-18 09:18 PM 發表

系 囉-口-
之 前 我 地 班 女 仔 四 分 五 裂 都
係 因 為 佢 姐"*
佢 仲 係 度 屈 鳳 英 \/\/0*
好 賤 牙=口-

下,,,,佢屈鳳 英D乜牙,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-18 09:23 PM 發表
就系呢個''
幾日前個陣轉堂...我行過佢格黎諗住返位啦
同家寶傾緊計= =''    佢無神神寫野系我右手度
寫左個1字.....覺得佢好煩囉
想串佢個陣家寶又啤住我  頂佢個肺
真系唔明佢點解會有人鐘意佢同佢會有朋友 ...

其實梨講緊個個系米禾地講緊個個,,,,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-18 09:29 PM 發表

嗯 嗯-333333-
佢 依 家 都 冇 乜 Fd 喇**
得 一 個 肯 同 佢 一 齊!!
佢 依 家 系 女 仔 入 面 犯 眾 憎 !!
連 吾 識 憎 人 gE 曉 芳 姐 都 吾 妥 佢=口-
慘 慘 也-口-

講真個句...,梨知吾知佢系屋企會鬧牙馬,,,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 寶寶金水 於 2007-1-18 09:35 PM 發表
其實你地識佢果陣,係佢做主動定你地做主動?????佢=你地好憎果個人

佢自己痴埋黎的,,,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
禾地推開佢,,,1陣佢又喊,,,
佢T中有大把野系梨吾知姐,,,,
不過禾地女T子知晒,,,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 寶寶金水 於 2007-1-19 08:06 PM 發表
如果到時係咁,就等我出去幫佢.............xd=3=

真的馬,,,,刀時梨刀比人憎埋,,,,
甘就巧笑尼,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 布丁-w- 於 2007-1-19 09:28 PM 發表
唉,,,,
佢冇fd之後就走過來痴q住我la
到班bbq個陣
佢就好悶
冇fd同佢玩lu
不過仲有一個會同佢玩
就係仲意我地!e班某一個人個個la
同我同一行
佢發姣bo
好吾低得人地lo
人地識發姣
我地就吾識發姣
我連 ...

講得巧牙,,,有人同佢反個時又吾見佢理下梨,,,
T中系梨吾系到個時話梨,,,,甘多人憎佢,,,
刀吾抵可憐的,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 布丁-w- 於 2007-1-19 09:46 PM 發表

唉,,,,
佢?!
係你地後都同講你地la
好o"理"
!e既人就知o"理"咩意思

系咩,,,,點解禾吾知既.....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...