加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]♥*109集*♥
載入中 ...
NaTaLiE_TaNg
嬰兒上路

會員編號 394942
精華 0
積分 383
帖子 54
威望 0 點
I-See幣 12565 錢
GAME幣 556 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-19
註冊天數 5992
狀態 離線
  只顯示 NaTaLiE_TaNg 的帖子
+油!!快D寫,,我sup你

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★傻寶☆啜啜卜
嬰兒上路

會員編號 398326
精華 0
積分 333
帖子 83
威望 0 點
I-See幣 12576 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-3
註冊天數 5976
來自 香港
狀態 離線
我sup你

本帖最近評分記錄
ffu;)   2008-1-28 08:18 PM  代幣  -2   字數不足

不是說好了,要永遠忘記他嗎?
我、我還以為..
只要不再見他,感覺便會慢慢消失,一切也會漸漸淡忘。
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
╴|~丫瑤~|╴
初級會員

會員編號 395969
精華 0
積分 319
帖子 106
威望 0 點
I-See幣 10604 錢
GAME幣 99 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-23
註冊天數 5987
狀態 離線
快d post啦!!十卜你呀!~!!

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6016
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
我都supp嫁..
suppp

建議下次回覆更多字數,謝謝  版主示

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 12804 錢
GAME幣 6047 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-19
註冊天數 6021
來自 媽媽的肚肚@v@"
狀態 離線
  只顯示 shan14twins 的帖子
Thx曬你地牙...
錫曬你地...^^啜啜...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
第21集(上)
軒:...=.="甘88...
我:55...bibi[cut左]
兒:你睇下佢...佢幾關心你牙...
我:嘻...唔知呢...^^
兒:唉...
我:做咩??
兒:唉...你就好啦...有個甘既男朋友...>.<"
我:咩喎...你都得嫁...
兒:唉...我點得喎...
我:下...m...上次新生有好似有幾個人...m...有基啦...富啦...m...森啦...唔係喎...森你唔鐘意得嫁...
兒:下...m...[面紅]
我:下...你唔好同我講係森牙...
兒:唔係牙...白痴...
我:m...甘係唔係富牙??
兒:嗯嗯...m...今日好似有個新生牙...
我:下...又有...- -"
兒:係喎...希望唔好又係我地識嫁啦...
我:係囉...又係識就唔好玩啦...
兒:又係喎...如果係既話...我一定打死佢牙...
我:都唔知係唔係嫁...
兒:係嫁啦...
我:無言中...
兒:行快d啦...死笨蛋
我:係啦係啦...唔係喎...我唔係笨蛋牙...-33-"
   唉...post小小...^^

●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]
我第一次作嫁...希望大家支持下...^.<''

頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6617
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
我係第一個睇的人,,,,,,

Infinite shop <3
- 團訂令令衫 超平=)
- 團訂令令鞋 超平=)
- 團訂脫毛膏 又平又好用=)
- 即影即有自拍鏡頭 都係$45一個
- 有意訂購可inbox=)
https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Infinite-Shop/359221717481564
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6021
狀態 離線
To daisy124
嗚嗚...你係第一個睇...但係只得你一個睇...沒人看了...嗚嗚

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
第21集(下)
兒:...快d啦
   番到學校啦....^^
我:嘩...今日天氣真係好牙...
兒:日日天氣都甘好嫁啦...
我:唔係喎...有時會落雨嫁...
兒:= ="你番左學甘耐...有冇落過雨...
我:m..好似冇喎...
兒:就係囉...
我:車...唔同你講...
兒:....無言中...
軒:喂...
我:係係...
軒:你今焦做咩唔同我講係你牙...
我:- -"想你估下囉...
軒:sor..你下一次要同我講你係邊個牙...
我:點解牙...我同d fd都係甘嫁啦...
軒:我...我...唉...算...
我:算咩算牙...甘唔鐘意唔好算囉...
軒:我...我...唔係牙...我..唉...唔好嘈...好唔好...??
我:[未講野]
   叮叮叮叮叮叮叮叮叮叮....上堂啦...
沒了...下次post過...好像"月"post"月"小了...sorry

●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]

頂部
sandy327
初生嬰兒

會員編號 389334
精華 0
積分 169
帖子 48
威望 0 點
I-See幣 9626 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-30
註冊天數 6010
來自 長洲
狀態 離線
  只顯示 sandy327 的帖子
快d po啦!!!!
我好想睇呀!!!!!!^.^

頂部
yiko-.-
初生嬰兒

會員編號 402471
精華 0
積分 204
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-22
註冊天數 5957
狀態 離線
  只顯示 yiko-.- 的帖子
加油呀''
   好好睇呀!
        好想睇呀

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6021
狀態 離線
第22集
我:唔知你...
軒:(我要忍...忍忍忍...)
我:哼(心諗:我諗兒佢講得好對牙..我小器左..)
軒:唔好嬲啦...
我:(冇出聲)
軒:唔好嬲啦..唔好嬲啦...
我:(都係冇出聲...但已經好想笑..^^)
軒:唔好嬲嬲啦...不如哥哥鍚鍚好唔好??(作者:哥哥- -"好想嘔牙...軒:咩喎...又係你作ge...作者:係我作姐...但係你講我就好想嘔...嘔心...[走了...因為怕比人打])
我:(都係冇講野)
軒:好啦...等哥哥鍚鍚啦...^^
我:喂...你行開...
軒:唔得...你嬲牙...唔鍚鍚點得呢...
我:喂牙...唔嬲啦唔嬲啦...死kai子...^^
軒:都唔得喎...
我:下...點解牙...
軒:嘿嘿...因為我想鍚鍚囉
我:-口-"甘我嬲唔嬲..你都會鍚我嫁啦...??
軒:係牙...真係聰明牙...^^
我:唔得...(走左...)
軒:嘿嘿-v-"你走唔到嫁...
(作者:唉...你地話啦...女仔又點會比男仔跑得快呢...唉...珊...你真係唔好彩牙...)
我:ar...你行開牙...
軒:嘿嘿-v-"唔得喎...
我:唔好啦...哥哥...唔係...老公...放過我啦..
軒:嘿...好.....難啦...
我:><"
軒:好啦...我鍚啦...^^
我:唔好住...我媽媽話kiss會有bb嫁...唔可以鍚鍚牙
軒:笨蛋...你阿媽呃你炸
我:唔會嫁...
軒:如果會ge...上次我地kiss你都有左啦...
我:e...又係喎...^^
軒:嗯..
我:不如我地番課室啦...(頭先佢地跑...都唔知道跑左去邊...但都係係學校嫁...^^)
軒:唔得...
我:點...嗯嗯(嗚...又比軒鍚左啦...)
            thx你地牙...我要cm....thxthx...^^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...