加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]♥*109集*♥
載入中 ...
牙淇=]
初級會員
L0VE Y0U S!U 杜```杜

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 8340 錢
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6672
來自 傻的世界''
狀態 離線
  只顯示 牙淇=] 的帖子
繼續繼續繼續?!"
十卜喔~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×_杯子◆
初生嬰兒

會員編號 421862
精華 0
積分 242
帖子 43
威望 0 點
I-See幣 9691 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-10-28
註冊天數 5678
來自 水星...火星...冥王星
狀態 離線
好睇也
sUp U~

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-2 08:49 PM  代幣  -2   無聊文章
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 12804 錢
GAME幣 6047 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-19
註冊天數 6021
來自 媽媽的肚肚@v@"
狀態 離線
  只顯示 shan14twins 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙淇=] 於 2008-11-9 02:48 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
繼續繼續繼續?!"
十卜喔~

嘻嘻-v-'''thz死你哇-口-''

QUOTE:
原帖由 ×_杯子◆ 於 2008-11-11 11:33 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好睇也
sUp U~

thzthz也...>3<''

第95集
婷+欣:.............................
我:本小姐我唔係痴線架=_=''
欣:你岩岩先話完自己係痴線=__='''宜家又話唔係=.=''你想點??
我:唔知牙-口-'''我想點呢=_=''????唔理啦-口-''重知我唔係痴線啦=33=''
婷:甘傻囉-___-'''
我:傻B欣先係傻的-vvv-''
欣:冇啦啦又關我事ge=_=''???
我:甘你係咪傻先=_=''?????
欣:係-v-''係....我係傻架!!>v<''
婷:低低地的-v-'''
我:欣欣子-33-''佢話你低低地牙=_=''
婷:我係話緊你牙-__-''死臭珊-v-''
我:我唔係臭珊-33-''
婷:係就係啦-口-''
欣:係囉係囉-00-''
我:你地成日都兩個夾埋一齊串我哇....?!T^T''
欣+婷:樣ge問題-v-''  [[一齊講...跟住佢地望住對方係到笑=_='']]
我:嗚嗚...T^T又夾埋啦....T^T''你地再蝦我-口-'''我喊比你地睇架-口-''
婷+欣:甘你慢慢行啦-333-''我地走先-口-'''閉閉了=]''
我:嗚嗚T^T''又揼抵我一個....T^T''
軒:我冇揼低你咪得囉-v-''
我:哇0口0''你係邊到彈出黎架-口-''客"死人咩-33-''
軒:你係我老婆仔-v-''邊會捨得''客''死你w0-口-''
我:-__-''[[面紅中-口-'']]
軒:老婆豬面紅好可愛哇-v-''
我:-vvv-''
-------------------------------------15分鐘之後欣同婷番左黎....見到珊面紅w0-口-''----------------------------------
婷:e-口-'''~~~點解有人面紅ge-__-''!???
欣:係囉係囉-v-''
軒:唔比架咩=_=???
婷:宜家話緊你咩-_-''????
軒:你宜家話緊我老婆囉-33-''
婷:冇牙=_=''你又知我話緊你老婆ge=_='''你太勁了吧-口-''我諗你做得我肚裡面條蟲=_=''
軒:係都唔做你條蟲啦=_=''
我:噓...算啦T^T....你地唔好嘈啦-33-''
欣:w0w'''甘快幫住人啦-33-''要仔冇fd啦030''
我:幾時有牙-33-''
欣:有@@點會冇呢-v-''???
婷:喂.....欣牙....我地真係慘牙...嗚嗚....冇人要啦T^T''
我:=___=''kaikai地的0330''
婷:喂=_=''d人重要係到話我地kai囉-33-''
我:唔比架咩-口-''????
婷+欣:我地有指名道性係你咩!?''
我:哼....又一齊串我-口-'''正一死粉皮-33-''
                               欣佢地好衰哇-33-'''係到串小珊子babii-33-''

●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]
我第一次作嫁...希望大家支持下...^.<''

頂部
牙淇=]
初級會員
L0VE Y0U S!U 杜```杜

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 8340 錢
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6672
來自 傻的世界''
狀態 離線
  只顯示 牙淇=] 的帖子
十卜十卜也又'

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-11-28 10:56 PM  代幣  -5   無聊文章
頂部
×_杯子◆
初生嬰兒

會員編號 421862
精華 0
積分 242
帖子 43
威望 0 點
I-See幣 9691 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-10-28
註冊天數 5678
來自 水星...火星...冥王星
狀態 離線
十卜十卜>_________<

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-11-28 10:56 PM  代幣  -5   無聊文章
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6021
狀態 離線
牙淇=] :
thz你的=]

×_杯子◆ :
thzthz也=]''

第96集
我:哼....又一齊串我-口-'''正一死粉皮-33-''
軒:係囉-V-''你地做咩蝦我老婆牙-33-''你信唔信我打你地?
婷:信....點會唔信牙....不過...~~珊佢原諒左你姐-__-''但係我地未原諒你b0=]''
軒:做咩要你地原諒w0-33-''[[細細聲甘講=]''好似d細路仔做錯野甘 ]]
我:-__________-''[[因為企係軒格離...所以聽到>v<'']]喂-口-''你頭先講過咩黎牙??大聲d牙@@
軒:下-口-''我有講野咩-__-''?? (心諗:嗚嗚....嘜珊甘衰架..T^T'')
我:-________-'''
婷+欣:我頭先都好似聽到你講野w0-v-''
軒:係咩-口-''糟糕了-口-''你地個個都有幻聽牙-__-''
我:-_________-''
婷:e句好似成日都聽到甘ge=__=''
軒:因為我成日講囉-v-''
欣:我覺得你同臭珊越黎越似-__-''
軒:緊係啦-v-''我同佢係兩公婆ma>3<''
欣+婷:嘔........[[[嘔InG'']]
我:唔識你的-口-''走佬先-v-''
軒:嘻嘻-v-''你想去走邊??
我:我-口-''我番位坐牙-口-''係甘啦=]''拜拜
軒:你係坐我格離架-3-''你想去邊坐??
我:戈到囉-口-''拜拜了=]   [[指住羽格離個位-v-'']]
軒:嗯-v-''你想食死牙??同我坐過黎牙!!
我:係牙-口-''我係想死牙-口-''你點知架=_=''??
軒:係牙ma-口-''你講架-v-''
我:下=__=''嗯..!
軒:嘿嘿嘿嘿嘿>v<''[[奸笑中]]
我:你想做咩=_=''??
軒:我想牙-口-''???我想幫下你甘姐..-v-''  [[想''支''珊]]
我:下.....甘客氣牙-口-'''唔係甘好意思ge...
軒:有咩甘唔好意思姐....你遲早都係我架啦-口-''
我:你唔好發夢-_-''
軒:我宜家就係發緊-v-''
我:嘻嘻-v-''你走開牙=]''   [[想走]]
Sir:坐番位啦...重玩...
我+軒:係....
我:哇卡卡卡-v-''上堂啦...坐番位啦喂...
軒:哼...算你好彩=]''下次唔會架啦  [[係到諗緊d野下次整珊-v-'']]
我:嘻-v-''睇下點先=]''可能冇下次呢@@  (心諗:我要小心d先得-v-'')
[[作者:點解軒上堂唔''支珊呢??其實佢邊有甘乖會上堂唔珊玩牙-__-''只不過係e個牙Sir好鬼死惡同係訓導=]''所以佢先會甘乖...唔係=_=''係扮乖-v-''
軒:喂-__-''你係唔係想比人打牙...^-^''???
作者:唔係-v-''
軒:甘就乖啦=]''
作者:上你ge堂啦....嘈嘈嘈...
軒:....你.....算....忍你...
作者:唔好忍牙笨xDD''
軒:哼....
作者:上E個牙Sir堂....上到個個都係到想訓教-v-''不過~佢地個個都唔敢訓...因為~~~怕左比e個牙Sir話-3-'']]

●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]

頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6617
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
我回來啦!!!

本帖最近評分記錄

Infinite shop <3
- 團訂令令衫 超平=)
- 團訂令令鞋 超平=)
- 團訂脫毛膏 又平又好用=)
- 即影即有自拍鏡頭 都係$45一個
- 有意訂購可inbox=)
https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Infinite-Shop/359221717481564
頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
I-See幣 15359 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-16
註冊天數 6360
來自 °﹏×*.夢幻餅乾店┼﹢×*
狀態 離線
  只顯示 *呀梨__ 的帖子
支持你`
好想知點解軒成身傷@@"
我都有作小說架-魏閒去睇下;)*

(`♥﹏天上的的眼淚-他好像懂我的心碎×*'')
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6021
狀態 離線
daisy124  :
好耐冇見過你了-3-''
謝謝你的cm喔=]''

*呀梨__  :
關於軒.....
宜d可能會好遲先講-口-''

第97集
-------------------------------悶悶悶甘就過左e堂啦-口-''就到左食飯時間啦@v@''呵-口-''又有得食啦-口-'''---------------------------------
我:好yeah>v<''最悶ge一堂終於上完啦-v-''哇卡卡-口-''[[個牙Sir重未走=_='']]
Sir:咳咳-v-''
all:  [[等睇戲=_='']]
我:-口-''牙Sir-_-''嘜你重未走牙0口0'''食飯啦牙Sir....哈哈-v-'
Sir:v_v''  [[啤左啤一眼就走左啦-口-'']]
我:哇...好彩好彩-v-''客死我啦T^^^T''
all:車-v-''冇野睇ge=_=''
我:你地幾衰牙=_=''頭先就客死我啦-3-''你地都唔出句聲=_=''
軒:又關我地事ge-_-v''
我:點會唔關w0....T^^^^T''
婷:關個屁-v-''
我:哼-口-''算-v-'食飯>v<''哇卡卡-v-''肚餓肚餓0.0''食飯食飯-v-''呵呵[[個個都o哂咀=_=''....冇人出聲-v-'']]
我:-v-''做咩唔應我牙T^T''
軒:就係-v-''做咩唔應珊哇=.=''
all:因為佢太白痴啦__-''
我:我先唔白痴牙-33-''我係最最最最最聰明ge人個-v-''呵
all:嘔....-口-''
軒:老婆唔好理佢地姐0.0''
我:我先冇你甘衰牙= =''喂>v<''去邊到食飯哇..??好肚餓牙-3-'''
欣:緊係我的最愛啦-______-''
我:我的最愛@_@''新開架-口-''d野好唔好味架-口-''??
兒:係囉-3-''唔好味我唔食架-口-''
欣:-__-''
婷:唉=_=''欣ge最愛牙=_=''
我+兒:姐係咩牙=_=''????
婷+欣:m記牙=_=''兩位小姐知道未牙=_=''???
我+兒:哦-口-''知道啦....兩位大小姐-v-''
婷:唉-_-''真係死白痴-__-v''
我:超....咩白痴牙=_=''算-v-''我好人原諒你0v0''
婷:你好人=_=''????我呸v_v'''甘世界上就冇衰人-口-''
我:唔同你嘈-33-''M記M記我黎啦>3<''我最愛M記子-v-''
軒:甘我呢T^T''
我:唔要你啦-口-''呵-口-''
婷:你算吧啦....你要你ge軒軒豬啦=_=''M記是我的-口-''
我:T^T''
軒:喂....你唔好蝦我老婆好w0=口=''
婷:佢有應你...你係佢老公咩...???
欣:咪係....老婆前老婆後=_=''
軒+我:-_______________________-''
                       到左M記子啦-v-''開餐時間到了-口-''
我:邊個去買野食牙@.@????
all:就係你同你啦....兩公婆牙ma-vv-''[[指住軒同珊]]
軒:好.................................難囉-口-''珊...我地去買我地自己食戈d姐-口-''
我:軒=_=''你好衰-口-''
軒:我係甘架啦-口-''

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6021
狀態 離線
第98集
軒:我係甘架啦-口-''
我:你點可以甘架-___-''
婷:喂-__-''你地唔再係到打情罵悄啦-__-''你地再唔去買野食我地就餓死架啦-口-''
軒:0k-___-''你地想我地買...係咪...??
基:唔係你買邊個買牙-__-''??
欣+婷:講得好-v-''
軒:kk-___-''攞錢黎-vv-''
欣:n0-口-''你地快d去買啦-3-''
軒:甘好...女仔唔洗比錢....不過你地要每人比多一個錢-vvv-''[[同富..基..羽講-vv-'']]
羽:0k...請靚女食野我唔介意=]''
富:我都唔介意....鬼叫佢係我老婆咩-口-''
基:我唔比得唔得@.@??''
欣:請我食野姐-口-''好難咩-3-''??
基:係-口-''....因為要請你-__-''
欣:超....算囉...我自己又唔係比唔起....[[啤基]]
我+婷:  [[啤-3-''哈-口-'']]
基:你地洗唔洗甘牙-33-''
欣+婷+欣:要..!!
基:算囉T^^^T''我比啦-口-''唉T^^^T''
欣:好難''位''你甘w0''...唔好比囉...[[啤]]
基:點會難''坐''姐-__-''我好樂意架-口-''
我:好啦...哈哈...去買野食囉-口-''g0g0g0=口=''
軒:''為食貓''-__-''
我:咩牙-__-''我餓左好耐架啦-33-''最衰都係基啦-33-''
基:-____-|
我:行啦行啦...g0g0g0-口-''
                             買完野食之後就係到食食食食食啦-___-''
我:哇...好飽牙0330''
婷:嗯-口-''....
我:我....-口-''
婷+欣:-___-'????
我:我-口-'''''''
欣:咩牙-__-''有野就講....有屁就放-_-''
我:我-____-''想....食...雪糕牙-v-''
婷:-__-''甘你又話好飽?
我:甘我想食牙ma-3-'
欣:-___-''
我:臭軒-口-''~~~~~~~~~~
軒:係ge- -''老婆食咩事哇>333<''?!
我:我想食雪糕哇.0.''
軒:等我一陣牙-3-''我好快番架啦!!唔好掛住我牙-口-''
我:你去買雪糕要-_-''做咩要掛住你w0-3-'
軒:-___-''算...好快有得食架啦-口-''
我:嗯...!!我會好掛住你....
軒:我都知你會掛住我架啦-口-''
我:唔係牙-_-''我係話我會掛住你杯雪糕牙.3.''
軒:-___-''
欣:哈....d人''囉''左-3-''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...