加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]♥*109集*♥
載入中 ...
[[放棄]]你
初生嬰兒

會員編號 389900
精華 0
積分 209
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11026 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-3
註冊天數 6008
狀態 離線
  只顯示 [[放棄]]你 的帖子
十卜十卜你呀!!!
加油呀!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 12804 錢
GAME幣 6047 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-19
註冊天數 6022
來自 媽媽的肚肚@v@"
狀態 離線
  只顯示 shan14twins 的帖子
Thx你地牙...
我會比心機作嫁啦...
冇想過會有甘多cm...

嘿嘿-v-''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
R_winG
初生嬰兒

會員編號 395348
精華 0
積分 225
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 11071 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-21
註冊天數 5990
狀態 離線
  只顯示 R_winG 的帖子
sup"..=]]好睇".!

本帖最近評分記錄
ffu;)   2008-1-28 08:16 PM  代幣  -2   字數不足
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
ThxR_winG
我會加油加油的
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
第19集
軒:我唔理你...珊我地行...
欣:唔得...我有d野要同珊講牙...
軒:講鬼講馬咩...我地去行街街牙...
欣:又唔係有野同你講...珊你話啦...
軒:珊...你會同我去行街街...係唔係??
我:下...m...m...
婷:唔好m啦...珊唔同你地去...同我去牙...
我:係牙係牙...[跑走左]
軒:都係你啦...我冇得同珊行街...
瑩:唔緊要啦...我同你行啦...
軒:哇...你做咩冇啦啦彈出黎牙...我同你行街...哈...好.........難啦...
瑩:野...甘衰嫁...同人地行啦...
軒:妖...彈開d啦...鬼同你行咩...食尻屎啦...仆街...
瑩:野...唔好啦...
軒:你係唔係唔行開牙...打你嫁...仆街...
瑩:行囉...[走左](心諗:我自己都有d想嘔牙)
欣:哈哈哈哈哈哈哈....
軒:你kai上腦牙??
欣:哈哈哈哈哈x1000
軒:...唔理你啦...妖...番屋企...
欣:哈哈哈...哈...bye bye哈哈哈
--------------------------------------------------------------------我個邊--------------------------------------------------------------------------
我:Thx..你牙婷...
婷:唔洗Thx喎...你宜家點牙...
我:咩點牙??
婷:你宜家都冇得番屋企...
我:我...我...我...唉...唔知牙..[有小小想喊]
婷:不如你...[未講完]
我:不如我地唔好講宜d野啦...
婷:珊...你唔可以逃避嫁...
我:唔好啦...我...我...
婷:珊...不如你番屋企先啦...好冇...
我:但係...但係...
婷:佢地宜家一定係好擔心你嫁...你信我啦...
我:但係...但係...如果佢地真係擔心我...佢一定會問下你地...我係唔係你地到嫁...
婷:你唔好唔記得你自己性格牙...
我:唉...嗯...比d時間我再諗下...係喎...你唔洗番屋企咩....死啦死啦...佢地會罰你嫁...你快d番屋企啦...
婷:-0-"你唔記得左我今日有課外活動咩...我今日同miss請左假牙...
我:-0-"你唔講我真係唔記得牙...嘿嘿-W-"
婷:好啦...你宜家諗成點??
我:好啦...我番屋企啦...
婷:嗯嗯...有咩事要打比我牙...知唔知...
我:係啦...yes mandam(唔知有冇串錯)
婷:...你快d番屋企啦
我:係啦係啦...你"月"黎"月"似個阿媽牙...
婷:喂...走啦走啦走啦...
我:係啦...bibi啦...
婷:bi...
     我要cmcm....嘿嘿

頂部
×戀愛玻璃瓶__}
高級會員

會員編號 400162
精華 0
積分 1104
帖子 544
威望 0 點
I-See幣 14079 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-12
註冊天數 5968
狀態 離線
h0 h0睇呀`
期待your p0sT`
suPPPP×1oo%`

頂部
叛逆寶
初生嬰兒

會員編號 398549
精華 0
積分 217
帖子 24
威望 0 點
I-See幣 11096 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-4
註冊天數 5976
狀態 離線
  只顯示 叛逆寶 的帖子
好好睇-0-..十卜

建議下次回覆更多字數,謝謝  版主示

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
Thx×戀愛玻璃瓶__} AnD叛逆寶牙....^^
我會加油加油的...嘿嘿-V-''
今日post小小啦...聽日post過...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
第20集(上)
我一邊行一邊諗我一我番到屋企要點面對佢地...
-----------------------------------------------------番到屋企----------------------------------------------------------
我:阿媽...我...我番...番黎啦...
阿媽:你...你番黎啦...[攬住我...喊左]
我:嗯嗯[有d想喊]
阿媽:你知唔知我地"琴"晚溫唔到你牙...你去左邊牙...我好擔心你牙...
我:我...我...媽媽...嗚...[喊左]
阿媽:好啦好啦...唔洗你講啦...你唔好喊啦...乖啦...傻囡黎嫁...快d去洗個面...阿媽去煮d野比你食啦...
我:嗯嗯...(珊佢去左洗面...但又唔知點解佢會去左張床到訓喎...係唔係好o呢...我宜家都o緊...嘿嘿-v-")
阿媽:囡牙...出黎食野啦...(過左一陣...冇人答)喂喂...囡...囡...你係邊牙...
我:下...阿媽...我頭先訓左牙...
阿媽:哦...(心諗:頭先幾怕佢又走左牙...)
我:阿媽...嘿嘿-v-"有咩食牙...
(作者:嘿嘿-v-"我知道牙...珊:食咩牙??作者:食屎牙...哈哈...
珊:=o="[唔知係邊"力"左把刀出黎]你話咩話...作者:咳咳...冇咩牙...廣東話姐...咳咳...byebye...[走左]
有d人:嘩..有刀嫁...快d走啦...珊:咩喎...假嫁...嘿嘿-v-"作者:[走到好遠]死人頭...呃我...哼...)
阿媽:有你最鐘意食既咕嚕肉牙...
我:嘩...好yeah...食飯食飯...(出到去)阿...阿爸...你...你番黎啦...
阿爸:你番左黎就好啦...黎...黎...快d食飯...
我:嗯...我食飯啦...阿爸阿媽食飯...
阿爸+阿媽:食飯...(食飯我地都冇講過野...係因為我阿爸唔比我地食飯講野嫁...因為我唔鐘意唔講野...所以我次次都會好快食完曬d飯嫁...
其實我唔明佢地點解唔講野嫁...一邊食飯一邊講野都唔係唔好牙...e...點解作者冇黎串我既...嘿嘿...可能怕左我牙...^^)
我:我食飽啦...阿爸阿媽...我去訓啦...
阿爸阿媽:嗯...
           唉...點解d cm好似冇曬嫁...唉...><

頂部
叛逆寶
初生嬰兒

會員編號 398549
精華 0
積分 217
帖子 24
威望 0 點
I-See幣 11096 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-4
註冊天數 5976
狀態 離線
  只顯示 叛逆寶 的帖子
加油-_-''''''巧巧睇

建議下次回覆更多字數,謝謝  版主示

頂部
×戀愛玻璃瓶__}
高級會員

會員編號 400162
精華 0
積分 1104
帖子 544
威望 0 點
I-See幣 14079 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-12
註冊天數 5968
狀態 離線
h0 h0睇呀`
期待p0sT`
suP''!

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
To 叛逆寶and×戀愛玻璃瓶__}
Thx牙...

To  All
對唔住牙...我今日post唔到牙...sorry sorry

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...