加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]♥*109集*♥
載入中 ...
×戀愛玻璃瓶__}
高級會員

會員編號 400162
精華 0
積分 1104
帖子 544
威望 0 點
I-See幣 14079 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-12
註冊天數 5968
狀態 離線
5緊要啦:]
聽日再p0sT啦: )

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
love_flute
初生嬰兒

會員編號 388093
精華 0
積分 235
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 11017 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-24
註冊天數 6017
狀態 離線
  只顯示 love_flute 的帖子
c.MM ]] =]*! Support xD!! 聽日再post la........+U +U!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 12804 錢
GAME幣 6047 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-19
註冊天數 6022
來自 媽媽的肚肚@v@"
狀態 離線
  只顯示 shan14twins 的帖子
To×戀愛玻璃瓶__}
我會的..Thx you...

To love_flute
Thx...Thx...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
第20集(下)
我番左房之後...哈哈...我緊係唔會訓啦...我就打左比婷...
[[[I knew you would have
I knew you could have
I knew you never should have left
How can you look into my eyes and tell me lies
When you know i'll always be here by your side
I'll always be your guide
Won't let you cry
Everytime you're down
All you'll have to do is just take a good look around]]]
(山歌d英文黎嫁)婷電話響...
我:喂...
婷:喂...珊...做咩牙??
我:你點知係我嫁??
婷:= ="我係你咩...宜個世界好似有來電顯示喎...姐姐...
我:又係喎...但係我都唔係你姐姐...
婷:你係姐姐牙...
我:唔係牙唔係牙...
婷:係就係啦...我都知你係...你唔洗講啦...
我:- -"我都話唔係...(作者:佢地好白痴牙!!婷+珊:你話咩話...作者:聽唔到就算啦...唉...我都係走啦...拜bi[走左...]婷+我:無聊...)
婷:係啦...你有咩事搵我...冇事就cut啦...88
我:喂喂...
婷:下??
我:好多謝你牙...
婷:下...= ="
我:係牙...真係好多謝你牙...
婷:下...你多謝我咩牙??-口-"
我:多謝你叫我番屋企...^^嘻嘻...
婷:哦...甘你想點多謝我??
我:同你講多謝囉...
婷:= ="你要幫我做番d野...係唔係應該先...
我:-口-"係係係...你想我做咩先...我唔要以身相許嫁...-33-"
             婷會唔會要珊以身相許呢...哈哈...睇落去啦...一陣會post多次...^^

頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6618
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
好好睇喔,,,,,
支持,,,

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
To daisy124
Thx you牙

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
第21集
----------------------------------------------------就係甘...又過左一日啦-------------------------------------------------------
[[我數123木頭人
在不行動就要被扣分]]
     我既電話響
xx:喂...
我:喂...邊個??[未訓錯-33-"]
xx:你老公牙...
我:打錯...
xx:= ="我係軒...
我:牙...係...咩事牙??軒...
軒:又係叫軒...叫老公牙...又唔記得...[成個小朋友甘...都幾可愛嫁...嘻嘻...]
我:係係...咩事牙老公仔...
軒:冇牙...我既老婆仔...我叫你起身姐...[我既特別大聲...- -"]
我:下...宜家幾點牙...
軒:7點...
我:下...甘早...-33-"
軒:快d起身牙...我地行一陣街街先番學牙...
我:好啦...一陣得打比你啦...ok??
軒:好啦...快d喎...
我:嗯嗯..bibi[cut左]
[[還道愛愛愛愛愛對愛情已死心
貪高興好心敷衍一下卻逼真的親吻
我們這結局太不堪
分不出真假的愛恨]]
(酷愛牙...好聽好聽)軒既電話響...
軒:喂...邊個...
我:嘻嘻...你估下...
軒:妖...邊撚個牙...
我:冇野啦...
軒:妖...你係邊撚個牙...仆街...
我:你阿媽牙...[有小小想喊]
軒:屌...
我:[cut左]
軒:[睇下個個來電顯示]哇...死啦...
[[我數123木頭人
在不行動就要被扣分]]
     我既電話響
我:[冇聽到...cut左]
[[如果 兄妹相稱太多
醒不起喜歡我
快研究和我這異性 拍拖]]
   兒既電話響牙
兒:喂...珊...做咩甘好死打比我牙...
我:兒...嗚嗚...
兒:下...珊...你做咩牙...唔好喊啦...[又喊...= ="]
我:我...兒...
兒:去m記...好冇...
我:嗯...
[[我數123木頭人
在不行動就要被扣分]]
[[我數123木頭人
在不行動就要被扣分]]
我:[cut左好多次]
兒:珊...做咩唔聲電話牙...
我:兒牙...嗚嗚...軒佢同粗口罵我牙...
兒:下...妖...佢甘嫁...我地都冇用過粗口罵你牙...佢做咩罵你牙...??
我:下...我都唔知牙...我打電話比佢.........(你地知啦)就係甘啦...
兒:下...好小事姐...
我:但係...
兒:佢頭先都唔知你係邊個...佢知一定唔會罵你既...係唔係先...
我:嗯...
兒:係啦...你食唔食野嫁...
我:今日唔食啦...
兒:點解牙...??
我:嘻嘻...唔係好想食...
兒:係lu...
我:??
兒:你覺唔覺得你小器左牙??
我:下...唔知牙...可能啦...^^
兒:唉...我都唔食啦...番學lu...
我:嗯嗯...
[[我數123木頭人
在不行動就要被扣分]]
   me 電話...
我:喂...
軒:喂...珊...你聲我電話lu...我好擔心你牙...你係邊牙...對唔住牙...我下次唔會罵你嫁...
我:我冇事啦...^^我宜家番緊學啦...
軒:下...你同邊個番牙[大聲]
我:喂...唔好甘大聲啦...我同緊兒番牙...你都番學啦...^^
軒:好啦...你小心d lu...
我:我會lu...長氣...
             cmcm牙...好掛住你牙...都冇既...嗚嗚...喊死我啦....><

頂部
金魚
嬰兒上路

會員編號 397096
精華 0
積分 314
帖子 73
威望 0 點
I-See幣 11038 錢
GAME幣 127 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-28
註冊天數 5982
來自 腐女島
狀態 離線
  只顯示 金魚 的帖子
十卜你呀
加油呀
快D post啦
等你呀

頂部
叛逆寶
初生嬰兒

會員編號 398549
精華 0
積分 217
帖子 24
威望 0 點
I-See幣 11096 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-4
註冊天數 5975
狀態 離線
  只顯示 叛逆寶 的帖子
巧睇@@''快d post喇..

頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6618
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
快post.....
+油

本帖最近評分記錄
ffu;)   2008-1-28 08:18 PM  代幣  -2   字數不足
頂部
叛逆寶
初生嬰兒

會員編號 398549
精華 0
積分 217
帖子 24
威望 0 點
I-See幣 11096 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-4
註冊天數 5975
狀態 離線
  只顯示 叛逆寶 的帖子
咁耐仲未post

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
To 金魚
Thx you

To 叛逆寶
Thx Thx

To daisy124
Thx Thx...

To 叛逆寶
sorry牙...我宜幾日都冇咩靈感作牙...
所以冇post...

To all
sorry sorry sorry牙

●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]
我第一次作嫁...希望大家支持下...^.<''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...