加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]♥*109集*♥
載入中 ...
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 12804 錢
GAME幣 6047 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-19
註冊天數 6022
來自 媽媽的肚肚@v@"
狀態 離線
  只顯示 shan14twins 的帖子
第27集
婷:喂牙...
我:[我聽到...但係走左- -]
我:喂...xx森
森:下...做咩牙...
我:我有d野同你講...你過一過黎...
森:有咩唔可以係到講牙...
我:有好多野都唔可以係到講喎...
森:唔得...有咩你就係到講...點知你係唔係想打我嫁...
我:我冇啦啦點解要打你牙...- -
森:甘你冇啦啦點解要搵我牙...- -
我:甘我有野同你講牙...
森:甘我冇野同你講牙...
我:妖...麥你甘嫁- -
森:你好好咩...冇啦啦有野同我講...同你好熟咩...
我:好...甘你同婷熟唔熟牙...
森:關你咩事牙...
我:好...唔關我事...甘冇野囉...
森:喂...甘你想點牙...
我:冇野...只係有d野想同你好好甘講下姐...
森:好...甘行啦...
我:唔係唔去咩...- -
森:宜家去啦...行得未...- -
我:ok...甘行囉- -[走左...去到一個冇甘多人既地方...都係有小小人嫁]
森:宜到冇甘多人啦...你可以講未...
我:ok...我想...我想問你d野...
森:問啦...
我:甘我問啦...你你...你鐘唔鐘意...鐘唔鐘意...鐘唔鐘意...
森:你鐘唔鐘意未牙...-口-"唔好住...你唔係鐘意我牙- -
我:唉...你唔好發夢啦...我係想問...
森:你快d講啦...好唔好...
我:ok...甘我講啦...我想問你鐘唔鐘意婷牙...
森:下...你問黎做咩先...
我:你快d講啦...你鐘唔鐘意牙...@@
森:m...唉...鐘意...
我:o...yes...
森:白痴...
我:唉...你牙...你好快d同婷佢表白牙...
森:下...點得呢...都唔知佢係唔係鐘意我...
我:唉...我黎問得你...都有7,8成係婷鐘意你啦...如果唔係問你黎做咩牙...
森:-口-"又好似係喎...
我:緊係啦...我講野冇錯既...呵呵...
(作者:係冇錯...只不過係成日都錯姐...珊:喂...你咩意思牙...作者:冇咩意思...話你笨姐[細細聲甘話]珊:冇咩意思就好...唔好講大話牙...哼...作者:我講唔講大話你都唔知嫁啦...- -"珊:姐係話你宜家講緊大話啦...>.<"作者:我冇甘過...唔同你講...等我打多d先...拜拜啦...小珊珊...珊:嘩...你今日做咩牙...食錯藥牙...??作者:唔係牙...你都唔想我唔作的...對吧...都係拜拜啦...珊:e...你唔好叫我做小珊珊牙...好鬼死凍牙...作者:好...唔叫囉-333-...拜拜啦...珊:嗯嗯^^拜拜...)
森:係咩- -"
我:你快d同婷表白牙...如果唔係我就殺死你牙...嘿嘿-w-"
森:ok...冇問題...^^
     呵呵...森要比d勇氣同婷表白牙...^^

●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]
我第一次作嫁...希望大家支持下...^.<''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
笨小LeNG
嬰兒上路

會員編號 403403
精華 0
積分 325
帖子 53
威望 0 點
I-See幣 11264 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-28
註冊天數 5952
狀態 離線
  只顯示 笨小LeNG 的帖子
好睇好睇''
  support''  

快p0唷''  1直追緊的

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★死亡天使☆
初生嬰兒

會員編號 401980
精華 0
積分 212
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 11006 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-20
註冊天數 5960
狀態 離線
好好睇ar!!!!!
十卜十卜!!!!!!!!!!
快D post啦!!!!!!!!!!!!!

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
第28集
森:婷...我有d野想同你講牙...
婷:下...做咩牙??
森:我...我...我想同你講...講...
婷:??- -"
森:我好鐘意你牙...你可唔可以做我女朋友牙??
婷:-口-"你鐘意我??有可能ge...唔好講笑啦- -"
森:我唔係講笑嫁...我好認真嫁...
婷:唔好玩啦- -"
森:我真係唔係玩嫁...
婷:甘...你係唔係真係鐘意我嫁...??
我:白痴...佢唔鐘意你會同你表白咩...白痴白痴白痴- -"[細細聲](珊佢一直都係到...但係森佢地係唔知道既...
軒:喂...你係到做咩牙...??
我:"鼠"唔好甘大聲啦...佢到聽到嫁- -"[細細聲甘講同指住婷佢地...]
軒kok...佢地係到做咩牙??
我:呵呵...你個好fd同我個好fd表白囉...笨蛋- -"
軒:-口-"有d甘既事...點解我唔知道佢鐘意婷嫁- -"
我:因為你笨囉...呵呵- -
軒:我笨既話...甘你係咩牙...
我:我...我...我唔同你講牙...宜家都唔知佢地講緊咩啦...-333-"
軒:車...甘好啦- -"[放左隻手係珊條腰到- -"]
我:喂...你隻手做咩牙- -"
軒:冇牙...聲下佢地講咩啦- -
我k...但係你都要"力"開你隻手...
軒:冇牙...我隻手係到牙...
我:車...-33-"唔同你講啦-33-"
        婷佢會唔會同森一齊呢??^^估下啦

●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]

頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6618
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
+油喔.....

Infinite shop <3
- 團訂令令衫 超平=)
- 團訂令令鞋 超平=)
- 團訂脫毛膏 又平又好用=)
- 即影即有自拍鏡頭 都係$45一個
- 有意訂購可inbox=)
https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Infinite-Shop/359221717481564
頂部
笨小LeNG
嬰兒上路

會員編號 403403
精華 0
積分 325
帖子 53
威望 0 點
I-See幣 11264 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-28
註冊天數 5952
狀態 離線
  只顯示 笨小LeNG 的帖子
我覺得會''  係埋1齊''

sup' 好睇 ' 快p0吧'' +油

頂部
傻怡愛涼
初生嬰兒

會員編號 392355
精華 0
積分 210
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 11000 錢
GAME幣 112 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-10
註冊天數 6001
狀態 離線
  只顯示 傻怡愛涼 的帖子
hi~我係新讀者~~
十卜十卜你呀~~~~
快d post啦~~~

愛死涼介~大貴~裕翔~知念啦~~~~~~~
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
To daisy124
thx牙...^^

To笨小LeNG
你又知既...- -
點解我作D野好似都係好容易比人估中甘既...- -''
會不會太多宜D甘既故仔...所以冇咩人睇牙...- -"

To傻怡愛涼
hi~你好牙...^^
多謝你suppp我牙...^^
但係唔好意思牙...
我今日post唔到牙...- -''
但係我聽日會post嫁...^^
希望你suppp我牙...^^

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
第29集(上)
森:我緊係鐘意你啦...
婷:甘...甘...
森:你唔想牙...甘冇野啦...(心諗:珊又話佢鐘意牙...呃人的- -)
婷:我都唔係甘既意思[面紅]
森:甘姐係...你"很"啦??
婷:係牙...死傻佬-3333-"
森:真係好啦...^^老婆仔...嘿嘿-v-"
婷:做咩牙??
森:嘿嘿-v-"你以後都係我嫁啦...你已經係我既人...^^
婷:嘩...今日天氣很好牙...對不對...
森:唔好講第二d野牙- -"
婷:下...我都冇...
我:軒...你覺唔覺得婷講d野好似一個人講d野牙??
軒:m...又好似係喎- -"
我:但係唔記得左係邊個牙- -"
(作者:大家覺唔覺得個小息好長牙??all:嗯嗯...點解ge??作者:唔好甘see住我...其實我都唔知- -"
all:車...食屎啦...作者:車...甘我宜家去囉...再見...我不會再作啦...all:你係唔係唔作牙[個個都"力"大把刀出黎]作者:甘嫁你地...作囉...- -"
all:你有一日唔作都小心d牙...作者:車...我鬼理你地牙...嘿嘿-v-"我有ak47...呵呵...[細細聲甘講]all:甘你"重"唔去作...-v-"
作者:得啦...煩煩煩-v-"all:作你就作啦- -"               
同讀者講的:好啦...頭先既all唔係指讀者...係指珊佢地...唔好吾會牙- -"大家要十卜十卜我牙...^^)
森:係咩...甘...
  呵呵...快30集啦...多謝大家支持牙...^^好啦...森佢想講咩呢...估下啦...^^我一陣會post多小小嫁...^^...不過...如果沒有cm的話...我會不post的...你們一定要比cm我牙...^^

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
冇人post- -"
嗚嗚- -"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
第29集(下)
婷:??  
森:甘...[錫錫中...- -"]
婷:吾...
我:ar...兒童不宜牙-333-"...[大聲]
軒:有幾兒童不宜- -"
森:你聽唔聽到有d聲牙??
婷:嗯...[行去睇下...]
我:嘩...死啦...比佢地發現就死啦...
軒:甘走啦...
我:哎也...[佢踢到左d野...跌低左- -"]
軒:你做咩牙- -"
我:好痛牙><"
森:你地係到做咩牙...
我:ar...冇牙...
軒:甘你地又係到做咩牙...^^
森:我地...
婷:[面紅中...呵呵...所以冇講野]
森:哦...我知啦...你地係到偷聽...[惡]
軒:係牙...唔比咩...
婷:係唔比嫁啦...你嘔番出黎比我地-33-"
我:好..........難難啦-333333333-"嘔唔出-3-"
婷:死衰人...
我:-口-"婷婷姐拍拖...罵人d語氣都唔同d...
婷:係咩...冇d甘既事咩...[大聲><"]
我:甘嫁你...以為你拍拖會好d...唉...都係唔得既-333333-"
軒:喂...你地唔好嘈啦...- -"你想我地點嘔先- -
婷+森:請食飯...
我+軒:你地甘齊嫁...哈哈
婷+森:你地唔係咩...哈哈[大家都係到笑- -"]
朗:嘿...你地唔會開心得去邊嫁...(其實朗佢一直都係到偷聽...)
-------叮叮叮叮叮叮...我親愛既小息沒有啦...又要上我討厭既課啦...嗚嗚-------
Miss:好啦...各位同學早晨...
我地:Miss早晨...
xx:Miss...我遲到...
我+婷+欣+兒+軒+森+基+富+朗:o咀中
我:我以為佢今日唔番- -"
婷+兒:我都係...
軒:佢係欣阿哥??
欣:係牙...唔比咩- -"
軒:唔係- -"
Miss:你叫咩阿牙??
xx:xx浩...
Miss:好...甘你自我介紹下...
浩:哦...大家好...我叫xx浩...係欣阿哥...你地可以叫我做浩哥...[未見到軒佢地...但軒佢地已經老"啤"緊佢...]
Miss:好啦...你同xx坐啦...
          唉....冇人post啦....><唔制唔制牙><

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...