加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]♥*109集*♥
載入中 ...
DoubleFifi:D.
吹水學徒
★Fifi ; )

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 304563
精華 0
積分 3020
帖子 1058
威望 1 點
I-See幣 15938 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 214 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-13
註冊天數 6243
來自 李浩沅的心XD
狀態 離線
我又來SuP你了
比一個小c0mMeNt你-3333-

- INFINITE *
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 12804 錢
GAME幣 6047 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-19
註冊天數 6023
來自 媽媽的肚肚@v@"
狀態 離線
  只顯示 shan14twins 的帖子
S!U雪 :
thz>3<''

第106集(中)
婷:但係..點解....甘個柏呢..??佢去左邊..?
我: (心諗:係w0....柏柏去左邊牙..?)
欣:佢....柏佢....
羽:柏佢....已經死左....
我: (心諗:唔會架....佢地一定係呃我...因為...因為佢知道我係到偷聽....一定係甘...一定係甘..!!)      <----某:自己呃自己-vv-''
軒:佢...死左..?
欣:嗯....
婷:點解ge?
欣:6年級戈時...柏佢已經識飄車-00-''
軒:甘勁-___-''?
欣:係...成績重好好...
婷:-00-''
欣:重要好令仔-____-''
婷:0.0''令仔?臭欣你好少話人令仔架w0 @v@
欣:嘻嘻-v-''甘佢真係令仔牙ma>v<''不過...佢好曳架-_-v
我: (心諗:緊係啦>33<''我ge柏柏豬係最令仔架>_<!!)
欣:但係...真係好可惜T^T''
婷:-vv-''佢點解死.?你重未講-00-''
我: (心諗:柏柏豬係唔會死架..!!佢答應過我架-vv-')
欣:戈次...佢同珊同一大班人去飄車...
軒:唔係飄車發生意外死左下化-__-'?
我: (心諗:飄車?柏唔係話下個禮拜先去架咩?)
欣:係牙...
婷:你話佢同珊去飄車?但...點解珊好似冇事甘ge?
欣:其實...柏ge死...係關珊事架...柏同珊一架車...柏為左保護珊...所以先會死架...
我: (心諗:我...?死...?柏佢...真係死左.?唔會架唔會架...!!)
婷:.........好慘...T^T
欣:珊...就係因為甘...失左憶...之後...佢好似唔記得左柏甘...佢話佢冇識過一個人叫柏....
婷:下....點解ge-_-v?
羽:醫生話佢係選擇性失憶掛...佢冇唔記得我地...其實珊本來係好曳架...唔係好似宜家甘甘乖架...比較上黎..-__-''
我:咩牙....我宜家乖?...邊有d甘ge事...柏佢先唔會死牙..!!T^T
欣:珊....點解你...
我:柏佢重應成左我下星期去飄車架...你地做咩話佢死架w0...柏係唔會死架..>_<!! [[激動]]
欣:珊..你唔好甘啦...柏佢真係死左啦..T^T
我:你地點可以甘架...柏同你地甘好朋友...你地點可以甘咒佢架...嗚嗚嗚...柏係唔會死架...唔會死架...>_<''[[喊-vv-''+激動InG*]]

●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]
我第一次作嫁...希望大家支持下...^.<''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6619
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
第一!!!

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-2 08:55 PM  代幣  -5   無聊文章

Infinite shop <3
- 團訂令令衫 超平=)
- 團訂令令鞋 超平=)
- 團訂脫毛膏 又平又好用=)
- 即影即有自拍鏡頭 都係$45一個
- 有意訂購可inbox=)
https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Infinite-Shop/359221717481564
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 12804 錢
GAME幣 6047 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-19
註冊天數 6023
來自 媽媽的肚肚@v@"
狀態 離線
  只顯示 shan14twins 的帖子
daisy124 :
thz哂>3<''

第106集(下)  ♥遲來了的傷心♥
欣:珊..你唔好甘啦...柏佢真係死左啦..T^T
我:你地點可以甘架...柏同你地甘好朋友...你地點可以甘咒佢架...嗚嗚嗚...柏係唔會死架...唔會死架...>_<''[[喊-vv-''+激動InG*]]
羽:你唔好再自己呃自己啦..!!
我:我冇牙..>_<''柏..柏..牙...你係邊牙..??
羽: ''啪'' [[打珊]] 你好啦...唔好再甘啦...你知唔知你甘..有好多人都會擔心你架..!! [[惡]]
我:你打我做咩w0?我唔洗你地擔心牙...我d野唔洗你地理.....嗚嗚...我邊到有自己呃自己w0...明明就係你地呃我..T^T''
欣:我地點可以唔擔心你w0...你地係朋友黎架ma...^-^'柏...佢真係死左啦...點解你唔估我地w0?...我地冇啦啦做咩要呃你...?你覺得我地會甘無聊咩.?
我:我....你地...真係冇呃我...[[喊InG的]]
欣:你頭先話我個樣唔同左...其實唔只我唔同左...你都唔同左架...重有...你宜唔係11碎架啦...係14碎架啦...過多幾日就係你生日啦..到時15碎架啦...!!
我:我就黎15碎...點解...點解我會唔知架...-_-'? [[呆+沒喊了]]
欣:我諗...你可以又失憶...
我:又失憶...我之後又有失憶.?
欣:你同柏撞左車之後你就失左憶...頭先...因為一D事...又令到你失憶...但係又令到你記得番之前失憶戈d野w0-__-''
我:唔明-_-''好亂=_=''
欣:唉-_-''我都唔知啦....亂死我..>_<''
我:甘姐係話我真係失憶..??唔會掛..
羽:唉...到宜家都係甘中意自己呃自己-__-''正一蠢材>_<''
我:我...姐係點解會失憶?[[開始有小小接受現實]]因為...係咪因為...你地頭先講戈件事牙..?因為甘...所以柏先會死..?係我令到柏死..?一日最衰都係我啦...嗚嗚嗚...
欣:唉...早知會係甘架啦....點解我重要講出黎w0'?
羽:你地兩個到宜家都重係甘-__-''甘中意自己怪自己-_-''
我:嗚嗚嗚...如果..如果...我唔去飄車甘咪好囉...嗚嗚 (心諗:嗚...個頭好痛牙..>_<''做咩事.?)
羽:其實你唔好怪哂自己啦...戈時係一班人一齊話去架ma...你唔好甘啦..!!
我:點解你地要話比我知w0??嗚嗚...點解你地唔呃住我w0...點解你地要令到我心痛牙...??點解點解..??嗚嗚...
羽:你遲早都會知架啦...你覺得宜家甘唔好咩..?你遲早頭會知道宜家現實架啦...你到時咪又係會心痛...我地唔話你知...你到時咪又係會話我地好唔話比你知-_-v'
我:我...嗚嗚...我...想去見下柏...[[傷心InG*]]
羽:好...我帶你去...[[拖住珊行]]
我:thz...羽...[[走...冇理到其他人]]
欣:你地去唔去..??我好擔心珊...
婷:嗯...我去...我都想睇下佢咩樣

●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]
我第一次作嫁...希望大家支持下...^.<''

頂部
kittingyeung
初生嬰兒

會員編號 430994
精華 0
積分 150
帖子 18
威望 0 點
I-See幣 8566 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-2-13
註冊天數 5571
狀態 離線
  只顯示 kittingyeung 的帖子
THX~THX~SO GOOD~好睇呀~

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-2 08:56 PM  代幣  -5   無聊文章
頂部
初生嬰兒

會員編號 430994
精華 0
積分 150
帖子 18
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5571
狀態 離線
努力~+油

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-2 08:56 PM  代幣  -5   無聊文章
頂部
kAr]淇
初生嬰兒

會員編號 428763
精華 0
積分 147
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 9361 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-1-11
註冊天數 5604
狀態 離線
  只顯示 kAr]淇 的帖子
又是我了...;
十卜喔'

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-2 08:57 PM  代幣  -3   無聊文章
頂部
初生嬰兒

會員編號 430994
精華 0
積分 150
帖子 18
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5571
狀態 離線
+油 努力努力~

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-2 08:57 PM  代幣  -5   無聊文章
頂部
初生嬰兒

會員編號 430994
精華 0
積分 150
帖子 18
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5571
狀態 離線
努力努力~

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-2 08:57 PM  代幣  -5   無聊文章
頂部
初生嬰兒

會員編號 430994
精華 0
積分 150
帖子 18
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5571
狀態 離線
努力努力~

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-2 08:58 PM  代幣  -10   無聊文章,抄上
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...