加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [批發&團訂] 團訂. ★` 過 80 款假髮、髮片、包包頭都有; 質地好;) 75蚊就有個喇!__________!
載入中 ...
.龜.
中級會員

會員編號 411611
精華 0
積分 845
帖子 350
威望 0 點
I-See幣 13503 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-4-26
註冊天數 5859
狀態 離線
  只顯示 .龜. 的帖子
團訂. ★` 過 80 款假髮、髮片、包包頭都有; 質地好;) 75蚊就有個喇!__________!

想d頭髮快d長?
買番塊質地好既髮片啦!
想造型多變?
咁就買番個質地好既假髮啦!
我泥度有成80幾款比你簡,點都有款岩你既;)

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

注意!
w:032: 呢團係團訂黎,所以要先錢後貨!
w:032: 夠人我就會cut單咖喇!絕對唔會要你等超過1個月先cut單!
w:032: 面交最好係觀塘mtr/其他mtr(綠,紫,藍線).
w:032: 如果地方唔岩我可以請交收員,但係你要比車錢的.
w:032: 你可以入住全數/三分二錢先都得,咁就唔驚我走數啦!
w:032: 入三分二錢既買家1定要係面交果時比埋其魚既錢!
w:032: 落單前要諗清楚啊,無得棄單;)
w:032: 我叫你入錢先好入喔,否則後果自負.
w:032: 只可以響觀塘面交比錢.
w:032: 郵寄錢比我都可以的啊,不過並不建議;)
w:032: 入數後請必保留入數紙喔.

w:032: 有咩問題可以CM/PM/MSN問我都得喔;)

我會盡快解答你的!

本人msn(; [email=mon-<a href=]_-@live.hk[/email]" target="_blank">mon-_-@live.hk

我泥d假髮同髮片絕對唔係大陸果d劣貨,
唔會好似果d劣貨咁禁易打結或者用幾次就殘哂!
甚至有d大陸既劣貨未用過就已經拿埋1舊!
而且我泥d假髮同髮片帶上頭絕對唔會假同反哂光;)
效果好好,帶出街真係厄到人呀e0e

↓色板:)

款款假髮都有泥三種色簡的!

去圖;)

卷髮類

全部$80;)

款1:

款2:

款3

款4

款5

款6

款7

款8

款9

款10

款11

款12

款13

款14

款15

款16

款17

款18

款19

款20

款21

款22

款23

款24

款25

款26

款27

款28

款29

款30

款31

款32

款33

款34

款35

款36

款37

款38

未完咖!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
.龜.
中級會員

會員編號 411611
精華 0
積分 845
帖子 350
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5859
狀態 離線
  只顯示 .龜. 的帖子

款39

款40

款41

直髮類

全部都係$77;)

款1

款2

款3

款4
款5
款6

款7

款8

款9

款10

款11
款12

款13

款14

款15

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
.龜.
中級會員

會員編號 411611
精華 0
積分 845
帖子 350
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5859
狀態 離線
  只顯示 .龜. 的帖子

短髮類

全部都係$75

時下最興既BOB頭短髮呀!
真係好型好美咖e0e

款1

款2
款3
款4

款5
款6

款7
款8

款9
款10
款11

款12
款13
款14
款15
款16
款17
款18

款19
款20
款21

款22
款23

款24
款25

頂部
.龜.
中級會員

會員編號 411611
精華 0
積分 845
帖子 350
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5859
狀態 離線
  只顯示 .龜. 的帖子

髮片類

1.    60CM一片式直髮髮片   $57

2.     55CM一片式卷髮髮片  $57

3. 加厚兩用齊/斜陰髮片 $25

4. 包包頭 $12

大熱天時,紮計1定唔少得包包頭咖啦*3*

丸子頭 $37

5.  45CM加厚微卷馬尾髮片  $30

6.45CM加厚直髮馬尾髮片  $30

7.  60CM x 10CM卷髮髮片  $20

8.  60CM x 10CM直髮髮片  $20

鋼齒木柄梳 $ 20 (連假髮/髮片就+$15)

ps.假髮同髮片都唔可以用普通梳梳咖,

1定要用泥種梳梳先得.

因為如果用普通梳梳既話,

唔理幾好質地既假髮/髮片都1樣會變殘咖!
髮網  $ 8 (連假髮/髮片買+$5)

比錢方法::可以  銀行入數   面交比錢   郵寄(但不建議)
拎貨方法:可以   面交拎貨   郵寄(但不建議)

〝〝我要落單〝〝
id;
msn;
想要咩;
入全數定3/2;
點比錢;
郵寄定面交;
係邊到;
睇哂上面內容未嫁;
無1手交1手嫁b0知無;
咁就0k啦^___^"!
〝〝落完單啦〝〝

頂部
.龜.
中級會員

會員編號 411611
精華 0
積分 845
帖子 350
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5859
狀態 離線
  只顯示 .龜. 的帖子
訂單位(;

〝〝我要落單〝〝
id;改名x___x
msn;poyi2007@hotmail.com
想要咩;直髮類款11(淺棕色)&鋼齒木柄梳
入全數定3/2; 3/2
點比錢;入數
郵寄定面交;面交
係邊到;觀塘
睇哂上面內容未嫁;睇哂
無1手交1手嫁b0知無;know
〝〝落完單啦〝〝

頂部
寶寶:)
版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 402771
精華 0
積分 16671
帖子 13209
威望 0 點
I-See幣 6081 錢
GAME幣 628 個
MSN宣傳 148 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-1-24
註冊天數 5952
來自 他鄉
狀態 離線
  只顯示 寶寶:) 的帖子
〝〝我要落單〝〝
id;改名x___x
點比錢;入數
郵寄定面交;面交
係邊到;觀塘
睇哂上面內容未嫁;睇哂
無1手交1手嫁b0知無;know
〝〝落完單啦〝〝

頂部
.龜.
中級會員

會員編號 411611
精華 0
積分 845
帖子 350
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5859
狀態 離線
  只顯示 .龜. 的帖子

QUOTE:
原帖由 改名x__x 於 2009-6-26 11:59 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
〝〝我要落單〝〝
id;改名x___x
點比錢;入數
郵寄定面交;面交
係邊到;觀塘
睇哂上面內容未嫁;睇哂
無1手交1手嫁b0知 ...

謝謝惠顧(;

頂部
.龜.
中級會員

會員編號 411611
精華 0
積分 845
帖子 350
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5859
狀態 離線
  只顯示 .龜. 的帖子
up(;

頂部
.龜.
中級會員

會員編號 411611
精華 0
積分 845
帖子 350
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5859
狀態 離線
  只顯示 .龜. 的帖子
up(;

頂部
.龜.
中級會員

會員編號 411611
精華 0
積分 845
帖子 350
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5859
狀態 離線
  只顯示 .龜. 的帖子
up(;

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...