加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [批發&團訂] ███████提早cut 團♥夏天必備美品♥泳衣bra內褲拖鞋都有█████
載入中 ...
aslpo
嬰兒上路

會員編號 99544
精華 0
積分 394
帖子 83
威望 0 點
I-See幣 11476 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-8
註冊天數 6699
狀態 離線
  只顯示 aslpo 的帖子
███████提早cut 團♥夏天必備美品♥泳衣bra內褲拖鞋都有█████

❤shop 1提早cut !400 就cut喇 !跟團就快喇 ; )

夏天黎喇 ! 好熱唔想出街行街買野 ?
唔怕 . LEE度幫到你  
成日想買d又令又可愛ga bra 但又怕瘀 點算好  
LEE 到有得俾你訂@V@ 唔洗怕 ! .
夏天就到但又未買到泳衣點算好  ?!
唔怕啦 . LEE 度都幫到你

❤黎啦 都入左黎 拉埋落去睇啦

買家須知
-此為團訂P0ST. 冇1手交1手.不設議價.
-若團訂有貨品缺貨.我地會全數退款.但請唔好催.
-成團後我地會PM/MSN 你入數.請唔好係成團前入數.
-成團後請在1星期內入數.並出示你的入數紙(要影哂成張).
-請KEEP好你入數紙直到交收後先好掉.有咩錢銀問題只認紙唔認人.
-希望大家能耐心等待貨到;不要催促;我會更新最新情況
-如有棄單/拖數 必BL.
-到貨後會再有專人通知你 ; )
-因本人要返工.如買家不能參與2次的集體交收的話.你的貨品會以郵寄方式俾你.(買家需自行支付有關的郵資)

-貨品可能會出現少量色差. 若介意;請不要下單
-請小心選擇岩你的size;我地有提供對照表俾你地參考 ; ) #3
-貨物出門; 恕不退換

有關交收
-本團會有2次集體交收.
-為方便唔同區的客人.集體交收地點會是太子MTR 同 西鐵朗屏站. (各1次.)
-集體交收係車費全免的. 有關時間,日期會在貨到後再通知.集體交收會SET 係星期6/日
-如買家不能參與2次的集體交收的話.你的貨品會以郵寄方式俾你.(買家需自行支付有關的郵資)
-郵資會因貨品重量定 (會去郵局磅)

聯絡方法

-MSN :the_best_store@hotmail.com
-電話 : 64292892 (人仔 ; 只限同台sms落單/問有關團訂問題)
-PM我都可以 ; )

-中銀012-573-1-015322-5 (KHOO C.Y)

新開張優惠

-買家訂貨品總數超過$250. 即可享95 折 .(每間分開計)
-買家訂貨品總數超過$300. 即可享9 折 .(每間分開計)

SHOP 1 : Tracy lovelyの日系内衣(
$400成團;較多b-c cup款)
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
每件貨品公式 : (1口價+運費)x1.35

SHOP 2 : 薇安娜の日韩良品($300成團;較多a-b cup款)(
每件貨品公式 : (1口價+運費)x1.43

ps: 所有小數點位都要進1喔thz; ) 運費對照表係#2

★★★★★我係單★★★★★
名:
msn:
shop1/2:
貨品(請列明咩size/色/link):
電話:
總數(可以我幫你計):
會唔會棄單:
★★★★就1世爛面★★★★
p.s:如果兩間shop 都想訂的話請分單填寫

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aslpo
嬰兒上路

會員編號 99544
精華 0
積分 394
帖子 83
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-8
註冊天數 6699
狀態 離線
運費對照表.

內褲/胸墊/乳貼/掛頸帶/泳帽/內衣收納袋/襪(每對計)   +3

bra (單買1個)/七彩披紗  +5

內衣套裝/睡裙    +7

泳衣set (2件式)/拖鞋(每對計)      +8

泳衣set (3件式)/睡袍/浴袍/睡衣褲set(2件式)/馬甲套裝  +10

睡衣褲set(3件式)      +12

p.s 運費是以物品重量計平貴.請不要議價.

尺寸對照表.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aslpo
嬰兒上路

會員編號 99544
精華 0
積分 394
帖子 83
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-8
註冊天數 6699
狀態 離線
shop1 第1團 (458.5/400) 巳cut

名:牙儀LoVe
msn:kwok2402yee@hotmail.com
shop1/2 : 1
貨品(請列明咩size/色/link):遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... cc9aa9f0d9d0.htm  (80c)
電話:msn比;)
總數(可以我幫你計):50
會唔會棄單:吾會*v*!
3男名:魚兒0.0
msn:yee-0825@hotmail.com
shop1/2 :shop1
貨品(請列明咩size/色/link):遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... 299d0da71b70bcc.htm(黑色,70b)
電話:msn比
總數(可以我幫你計):$62
會唔會棄單:no
3男名:siuloobao
msn:siuloobao@hotmail.com.hk
shop1/2 :1
貨品(請列明咩size/色 /link):遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... 43475ce2be4ee95.htm 70A白
總數(可以我幫你計):$31
名:~夢之天使~
msn:annietseonnon@hotmail.com
shop1/2:1
貨品(請列明咩size/色/link):遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... ac5bf7bef6a6516.htm
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... bd245df7d90c68e.htm  (70B)
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... e99ec90b8b2c9a4.htm  (70B)
電話:67644541
總數(可以我幫你計):203
會唔會棄單:大家咁熟;邊會姐xd
名:恨才能令我輕傷
msn:hosniting708@yahoo.com.hk
貨品(請列明咩size/色/link):遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... ac5bf7bef6a6516.htm (圖色)
電話:62335557
總數(可以我幫你計):$81
會唔會棄單:不:)會
3男名:banana:
msn:bananav3v@hotmail.com
shop1/2 :-1
貨品(請列明咩size/色/link):遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
電話:MSN比(:
總數(可以我幫你計):$69
會唔會棄單:當然不會{!!!}

名:ki;p
msn:Adriani.C@live.hk
貨品(請列明咩size/色/link):遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
75B
電話:Pm我
總數(可以我幫你計):62
會唔會棄單:不

名名:cheeseilub
msn:Sammy_kachun99@hotmail.com

70A桃
電話:63366409
總數(可以我幫你計):$34
★★★★我係單★★★★★★

頂部
aslpo
嬰兒上路

會員編號 99544
精華 0
積分 394
帖子 83
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-8
註冊天數 6699
狀態 離線
shop2 第1團 (331/300)
3男名:魚兒0.0
msn:yee-0825@hotmail.com
shop1/2 :shop2
貨品(請列明咩size/色/link):遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... 309892d094d430a.htm(杏色同 黑色,70b)
總數(可以我幫你計):$92
名:牙儀LoVe
msn:kwok2402yee@hotmail.com
貨品(請列明咩size/色/link):遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... ffd1caf5cac.htm (80B.黑)
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... e258fcc9ac95.htm80C
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... eedbe9f65f94f79.htm  (80B.粉紅色)
電話:msn比;)
總數(可以我幫你計):$131
會唔會棄單:吾會*v*!
★★★★就1世爛面★★★★★
★★★★我係單★★★★★
3男名:banana:
msn:bananav3v@hotmail.com
shop1/2 :2
貨品(請列明咩size/色/link):遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。(70A黃)
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。(70A粉)
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。(70A粉)
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。(70A黑)
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。)70A黃)
電話:MSM比
總數(可以我幫你計):$243
會唔會棄單:不(:
名: 彤子`
msn: yantung0819@hotmail.com
shop1/2: 2
1: 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... 1be485136af5b53.htm  (西瓜紅,75b)
2: 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... b2ec97678a5c17d.htm  (桃粉色,75b)
電話: 有需要msn俾.(:
總數(可以我幫你計): 92
會唔會棄單:唔會.
3男名: `珊b;)
msn: siushanb_21@hotmail.com
shop1/2 : 2
1.日本原單"愛的の花瓣"雪紡蕾絲魔杯bra 抓皺雪紡紗內衣文胸套裝  [70A粉紅色]
2. 俏皮甜心 雙綁式加厚內衣/文胸套裝(黑色) 日系拉提雙綁式設計   [70A 黑色]
電話: MSN俾
總數(可以我幫你計): 92
會唔會棄單: 不會:)

-----------------------------------------------------------------------------------
第2團 (133.8/300)   -166.2成團;;;
3男名: jilky=]
msn: jilky520@hotmail.com
shop1/2 : 2 @@
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。[深紫色..70a]
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。[紅色..70a]

電話: msn比!
總數(可以我幫你計): 39+ 33=72!
會唔會棄單:吾會'
名名: 0ops` msn:0ops_albee@lollipop.hk
貨品(請列明咩size/色/link): 性感精致黑色蕾絲插片掛脖側扣女士性感比基尼式內衣/文胸套裝
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ... a0e3ffd1caf5cac.htm 70A 黑色
電話: 51264741
總數(可以我幫你計): $46
會唔會棄單: no

名名:cheeseilub
msn:Sammy_kachun99@hotmail.com
70A桔粉
70A粉红色

電話:63366409
總數(可以我幫你計):$102

頂部
aslpo
嬰兒上路

會員編號 99544
精華 0
積分 394
帖子 83
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-8
註冊天數 6699
狀態 離線
留位放單x3

頂部
aslpo
嬰兒上路

會員編號 99544
精華 0
積分 394
帖子 83
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-8
註冊天數 6699
狀態 離線
upupupupup;]

頂部
aslpo
嬰兒上路

會員編號 99544
精華 0
積分 394
帖子 83
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-8
註冊天數 6699
狀態 離線
upupupupupup;]

頂部
aslpo
嬰兒上路

會員編號 99544
精華 0
積分 394
帖子 83
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-8
註冊天數 6699
狀態 離線
巳update;
訂單更新了.shop1就快cut了
有意的可以立即下單/問價都得.thx

頂部
aslpo
嬰兒上路

會員編號 99544
精華 0
積分 394
帖子 83
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-8
註冊天數 6699
狀態 離線
♥♥♥♥♥♥UPUPUPUPUPUPUPUP♥♥♥♥♥♥

SHOP1 巳cut了;[

頂部
aslpo
嬰兒上路

會員編號 99544
精華 0
積分 394
帖子 83
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-8
註冊天數 6699
狀態 離線
shop2 -166.2成團=]

有意可問價.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...