加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [非正式(六月份)] 提出改善論壇意見&發表心聲/不滿
載入中 ...
kaho:]
壇主

會員編號 478074
精華 1
積分 2922
帖子 2467
威望 0 點
I-See幣 12426 錢
GAME幣 4648 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2011-1-3
註冊天數 4884
狀態 離線
  只顯示 kaho:] 的帖子

QUOTE:
原帖由 高利 於 2011-6-17 07:52 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

人手

招攬版主

=)

很多人都像我,一個人過生活。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人妖哥哥 (詩`)
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:口水第二名
勳章介紹:口水第二名    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 427516
精華 0
積分 19381
帖子 14938
威望 8 點
I-See幣 48394 錢
GAME幣 5724 個
MSN宣傳 236 次
性別  男
配偶 Kathy.F
閱讀權限 110
註冊 2009-1-1
註冊天數 5615
來自 你媽媽的肚子
狀態 離線
  只顯示 人妖哥哥 的帖子

QUOTE:
原帖由 kaho:] 於 2011-6-17 07:54 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

招攬版主

引用婉婉一句.通常都係d經常上isee既人做版主.宜家已經甘少會員.遲d米冇晒會員?

本帖最近評分記錄
kaho:]   2011-6-17 08:04 PM  I-See幣  +18   私人醒你18個I-See幣
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
壇主

會員編號 478074
精華 1
積分 2922
帖子 2467
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2011-1-3
註冊天數 4884
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Ms.詩詩(3` 於 2011-6-17 08:02 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

引用婉婉一句.通常都係d經常上isee既人做版主.宜家已經甘少會員.遲d米冇晒會員?

好 值得反思

=)

頂部
茶果jajii
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:口水第一名
勳章介紹:口水第一名    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 468692
精華 0
積分 14733
帖子 9863
威望 1 點
I-See幣 77320 錢
GAME幣 646 個
MSN宣傳 511 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2010-7-6
註冊天數 5065
來自 那邊=)
狀態 離線
  只顯示 茶果jajii 的帖子
QUOTE:
1) i)寫出I-See 論壇任何做得不好的地方  [大家都放左focal point去fb 而fb又冇gathering就冇人講野]
    ii)提出任何改善意見   [不如enchourage 番大家吹水番HKISEE? ]
2) 寫出想I-See 論壇加甚麼的新function  [沒有^_______^]
3) i)寫出你對I-See 論壇的任何心聲    [我希望見番多人D的ISEE啦-)]
    ii)寫出你對I-See 論壇的任何不滿     [人流小小小小小小小小0 0]
4) 任何你想說的話   [其實我之前發現左櫻朱音口水champion xd]

本帖最近評分記錄
kaho:]   2011-6-18 10:01 AM  I-See幣  +38   私人醒你38個I-See幣

我不能讓所有人都滿意,因為不是所有人都是人!

再煩,就把你綁到草船上借箭去
頂部
壇主

會員編號 478074
精華 1
積分 2922
帖子 2467
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2011-1-3
註冊天數 4884
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 茶果jajii 於 2011-6-17 09:38 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
QUOTE:
1) i)寫出I-See 論壇任何做得不好的地方  [大家都放左focal point去fb 而fb又冇gathering就冇人講野]
    ii)提出任何改善意見   [不如enchourage 番大家吹水番HKISEE? ]
2) 寫出想I-See 論壇加甚麼的 ...

第一個跟format 好感人
第4點其實係咩來?

=)

頂部
Akaisha_Oki
吹水老手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 11551
精華 3
積分 10306
帖子 6767
威望 0 點
I-See幣 2055 錢
GAME幣 270 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-16
註冊天數 6911
狀態 離線
應該點講呢?

曾經我都係在呢度的一名活躍會員
由見版開始做上去
中途因為拎別網的素圖改作自己制成品拍賣而被加上負威望
其後因為種種原因而迫使我離開

1)
論壇版面舊了, 應該要更新不同版面吸引人流
每次回來都是同一版面, 感覺上已經不再update了, 那又何來會吸引到別人呢?

2)
論壇版塊有必要汁汁他(以娛樂地帶為例), 後台check下有邊d區太耐冇發過po, 管理員再認真考慮一下那區仲需不需要留在度?

3)
論壇上來來去去都是那幾個核心會員, 就好似平時普通的吹水區, 就算搞活動吹來吹去都係那幾個, 其他新會員走入來吹,吹幾陣就冇人理, 這其實都是人流損失的原因(表面風平和靜, 暗地搞分化之類

4)
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
用呢隻方式宣傳其實實用性不大, 每天玩fb game update game record就會自己洗哂呢d野-,-
如果可以, 其實都可以xg宣傳

5)
其實最主要莫過於d 帖唔update, 冇人開新帖發言.
好多論壇汁的原因係咁, 希望你們唔會啦

本帖最近評分記錄
kaho:]   2011-6-18 10:28 AM  I-See幣  +38   私人醒你68個I-See幣
頂部
壇主

會員編號 478074
精華 1
積分 2922
帖子 2467
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2011-1-3
註冊天數 4884
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 於 2011-6-18 10:26 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
應該點講呢?

曾經我都係在呢度的一名活躍會員
由見版開始做上去
中途因為拎別網的素圖改作自己制成品拍賣而被加上負威望
其後因為種種原因而迫使我離開

1)
論壇版面舊了, 應該要更新不同版面吸引人 ...

謝謝你的回應 我們有人開新po 但無人回

=)

頂部
Akaisha_Oki
吹水老手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 11551
精華 3
積分 10306
帖子 6767
威望 0 點
GAME幣 270 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6911
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kaho:] 於 2011-6-18 10:28 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

謝謝你的回應 我們有人開新po 但無人回

令仔=.=
你究竟是想俾38定68我/.\
俾38又寫俾68, 即係點/.\?

本帖最近評分記錄
kaho:]   2011-6-18 10:33 AM  I-See幣  +30   total 68 ok :D
頂部
壇主

會員編號 478074
精華 1
積分 2922
帖子 2467
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2011-1-3
註冊天數 4884
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 於 2011-6-18 10:30 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

令仔=.=
你究竟是想俾38定68我/.\
俾38又寫俾68, 即係點/.\?

唔好意思岩岩手眼協調有問題haha

=)

頂部
Akaisha_Oki
吹水老手

榮譽勳章

會員編號 11551
精華 3
積分 10306
帖子 6767
威望 0 點
GAME幣 270 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6911
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kaho:] 於 2011-6-18 10:34 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

唔好意思岩岩手眼協調有問題haha

好明顯你唔夠訓啦-_-
學財爺派6000蚊來俾我改名算a.a

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...