加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 頭 區 意 見 加 討 論 收 集 區 :D
載入中 ...
manki.. (牙琪)
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
I-See幣 105857 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6955
狀態 離線
  閱讀全部
頭 區 意 見 加 討 論 收 集 區 :D

你  們 好,,

I SEE  快 2 週 年..

在 此 想 問 下 大 家 對 頭 區 GE  意 見..

有 咩 需 要 改 善..

歡 迎 討 論...

多 謝 哂...

瑤G  &  hat 送 的禮物-V-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6955
狀態 離線
  閱讀全部
嗯..我都係甘話.. 我開頭泥個陣i see 個感覺好好.
個陣我唯一識既係 koey..仲係佢教我用photoshop tim..
個陣可能自己仲係小會員啦.. 所以覺得d大人物好复雜..
想識做到n-f 既..都難...
之後開始玩..識到ying.koey..yee,,,再識埋你..
個陣仲有yan,mandy,sze 都成日係度...仲有cii..
我個得個陣係最勁...最旺盛gaa,,, 係i see 係最好..
e+ 新人多左.. 自己又少玩左..之後佢地又真係成日改名.
都吾知邊個打邊個= =""
你既問題我都有諗過..不過人地吾中意就吾中意就算啦..
我地做返自己咪得囉.. 牙字頭都係個名泥gee,,,
SO... > <!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6955
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙儀'' 於 2006-9-17 05:07 PM 發表
見到HAT回的POST . 呆左 @口@" XD
好長WA! 明知我眼花 . @@ 就格行啦 XD 呵"

---

眼完篇野 . 有D唔係好明 . =\/=
牙人 有人唔滿意MA?! 出聲吧!
對我地有意見 / 覺得有咩做得唔好的 . 都可以 ...

+VV+ 我今日都有話佢係咪作文泥.XDD...

=V= 我都係听HAT 講返JAA.. 哈哈..

係GA.. 我已經吾算係老神子了..
很老個D 都走哂..><

唉..,,,,  YEE 有無咩對頭區GE 意見發表下,,,, ?!

頂部
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6955
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ki-Ki` 於 2006-9-17 05:50 PM 發表
我黎係講廢話-V-!
唔知你地會唔會接受..@@!

我覺得係教學區俾多D獎勵俾發PO既會員..
我覺得教學區有時一段時間係無人發過PO..唔知你覺唔覺 -V-!{唔覺就算吧..}

係頭區無做野既板主就抄啦..
要俾D新人試下 ...

呢個會考慮下..
因為如果加切左..好多人都會亂甘開教學,,
去換取呢D GE  利益囉...

版主方面 我地會留意下,,, THX

頂部
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6955
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 fiona~~~ 於 2006-9-17 06:32 PM 發表
唔知我講d野岩唔岩聽------- 唔岩聽就算

我覺得頭區係唔夠人手...可以增設到 毎個版3個or以上 頭像師父?

同意上面講法有d無咩做野都5抄..

想做都冇得試下 =  =

or 做得耐左俾其他人試下 {就算佢 ...

2位已經好多啦. 無必要增加到 3 個..
但我地既宗旨係...做得頭區任何GE 版主..
都要識得整圖...
吾係點樣叫頭像C 父 ?
吾係話其他人想做就..得,,
試問一個整圖吾掂吾叻GE 人點叫頭C?!

ANYWAY. THXX,,

頂部
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6955
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `BeR-YL=]!! 於 2006-9-17 06:50 PM 發表
其 實 我 覺 得 識 整 圖 既 人 5 多 ..
可 以 實 行 + 分 / + 威 望 來 增 + 頭 教 區 既 人 流
同 埋 可 以 叫 多 D 人 搞 拍 ..
叫 盈 快 D 開 BID  吧 .XD
KOEY SIR 個 BID 又 沈 左 = v =
頭 區 有 時  ...

= 0  0 ="
   .. 請問.. 係咪頭2行才是你的意見

頂部
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6955
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 SANDY-冰?!` 於 2006-9-17 07:07 PM 發表
我好同意樓上三位既講法 -22-''
 因為有好多頭像師父 .. 都唔係成日 0N ..
  就算有時 0N 左 .. 都好少見佢地去管版 ..
 所以希望可以對職位果到作出 D 調整 XD
如果你地覺得個個都有做野 .. 禁唔洗理 ...

= = 最近也沒有留意....
會跟進了,,

RE 收費  .. 已經 在你的收費中回答了,,,

謝 謝,,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...