加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼][粗口] 型靚辣妹vs花心公子﹏°° "更新至61話*
載入中 ...
傻婆樂
初生嬰兒

會員編號 200013
精華 0
積分 413
帖子 31
威望 0 點
I-See幣 11100 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-12
註冊天數 6480
狀態 離線
  只顯示 傻婆樂 的帖子
好想睇牙~快d post~不過吾好叫我地買喇=-=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
I-See幣 13925 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-12
註冊天數 6541
狀態 離線
  只顯示 yi6200 的帖子
>>第十四話*﹎

我見到牙月同牙然ar...佢地好似仲未見到我...我偷偷地聽佢地講野....

然"牙月,你可唔可以應承我??

月"但係咁樣牙鈴會好hurt嫁wo...不如你同佢講晒d野la...

我諗"下?我?咩事ar?

然"唔好la...廢事果時佢唔知做d乜添ar...

月"但係你知,佢好明顯唔係鍾意我,佢鍾意既係你!

然"......但係呢個已經成為左事實,冇辦法改變!求下你,應承我la!

我諗"應承d乜?事實?

月"...好la...我應承你la...

然"thx晒ar!

月"咁你e家諗住點做??

然"我想做d野令到佢放棄我...

月"乜野??

牙然同牙月係度咬耳仔,好賤格ar!!唔俾人聽>^<

牙月聽完之後"um...咁你諗住搵邊個??

然"未有人選...但係我想搵牙雪~~

月"點解?

然"因為牙鈴佢之前見到我同牙雪kiss...

月"下!?你同牙雪kiss?點解既?

然"因為果時牙雪唔小心趺親,我諗住扶佢,咁岩牙鈴黎到,見到我地唔小心kiss...諗起都...

月"下...又會咁岩既...

然"咪係lo...注定左嫁la!

月"唉...天玩野...冇法既~~

然"嗯...時間唔早,走先~bye~

月"bye bye...

我見佢地好似想走,咪即刻...閃lo!

佢地好似都見唔到我~~

呀!唔記得左!我係搵牙嵐嫁!!死la...

我見佢地走到咁遠,就出番黎[我"喱"埋左係條好細既巷仔...=-="我身材真係...]

我call牙熙...65201314...

=========*電話中*=========

我"喂?牙熙ar?

熙"Ling姐?乜事ar?你搵到牙嵐拿??

我"仲未搵到ar...你都未搵到牙?唉...死la...係呢~~你e家係邊?

熙"我牙...我e家係xx遊樂場正門附近lo...

我"我e家搵你,你唔好走開~

熙"哦...好ar...

=========*電話完*=========

我去緊xx遊樂場果時,見到牙風...佢同一個女仔拍緊拖...

我"牙風!!你同我過黎!!

風"Ling姐?做咩事ar?[行左過黎,拖住條女]

我首先com左牙風一巴,之後com左個女仔一巴...

女"喂!死令妹!乜撚事ar!?做乜無啦啦com我!?

風"你收聲la!

女"你佢咁我炸wo...牙風,佢com我ar,幫我教訓番佢la![電牙風,向住牙風發姣]

我"牙風,你唔係鍾意呢個死姣婆呃嘛!?你幾時變到咁冇眼光嫁?

女"你...!!!!!

我"我咩ar我!?你係咪淆底,唔敢講落去??

風"你地一人少句~~你,你ar![指住條女]你同我死開la!係度發姣!知唔知人地係邊個??係Ling姐ar!你唔係唔

識佢掛??仲有!我e家唔要你la!你可以走得~~

女"哼!你地好野!我走!

我"多謝晒wo~~走快d添wo~~好行唔送~

條姣婆死左之後,我就講"牙風,你做乜同佢一齊?你已經有牙嵐嫁la!佢對你好專一!

風"我知牙嵐對我好專一!我都好愛佢!我同果d女玩玩下嫁炸!

我"但係如果牙嵐見到會好hurt lo...!!

風"咁佢e家又唔係見到!

我"你又點知??e家牙嵐唔知去左邊,失左蹤ar!仲得閒係度溝女!

風"下!?牙嵐失左蹤??你唔早響!?[之後就沖左去搵牙嵐]

我"嘩!果然係牙風!真係好似風咁快!佢老豆老母係咪有遇知能力??咁都知佢跑得好似風咁快...

之後我諗番起...我係要去搵牙熙既...=+=就用跑既去左遊樂場...

點解要用跑?因為我乜科都唔合格...得體育攞係A...仲參加過四百米跑,拎左亞軍~嘻嘻!我唯一既光榮!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6541
狀態 離線
>>第十五話*﹎

我跑得好快咁,就去到遊樂場la!但係...我見唔到牙熙ar!!佢係咪等得唔耐煩?走左...佢好衰ar!明明叫佢等我加

嘛!!唉!冇辦法la,等佢一陣la...我搵左張靚発...坐落去~~[唔係唔通做乜?]等果陣,我諗番岩岩聽到果d野......

牙然係因為牙雪仆親先唔小心kiss到佢...咁我咪怪錯左佢??我要同佢認番罪至得!但係,佢話要唔知做d乜w

o...點算呢??佢係咪嬲左我...??牙月又會幫佢既...乜事ar?牙月仲話我鍾意左牙然,點解連我自己都唔知??

唉...e家d年青人真係......[講到好似自己唔係後生女咁...扮晒老!哼!]等下諗下,連牙熙黎左我都唔知添......

好彩牙熙終於等唔到我唔理佢,話"Ling姐...?諗乜諗到咁入神??

我"咦?牙熙你黎左拿??黎左幾耐??sor ar!我掛住諗野乜都唔理...

熙"唔緊要...你諗緊d乜?

我"冇乜野特別~~唔洗理....係呢...岩岩你去左邊??

熙"冇ar~同條女去左買d野食之嘛!你仲好意思講wo!咁遲先黎!要我地等到肚餓!

我"sor!!不過我都等左你幾耐...咦??呀心呢??[終於發覺佢條女唔見左...]

熙"乜你e家先發現嫁...佢走左lo~佢約左班fd~

我"友情重要嘛!

熙"係ar~

我"係呢...我地e家點好??又搵唔到牙嵐...定係再搵過ar?

熙"um...不如你去我屋企休息一陣先呃~你都攰嫁la...

我"但係...牙嵐佢....

熙"唔洗驚wo...佢咁大個人~~

我"好la...

之後我咪去左佢屋企lo...我識左佢唔夠一日就去佢屋企...真係open~

去到佢屋企,佢屋企都幾整齊...而且幾大,大過我屋企咁話~~

我"嘩!!你間屋好大姐...一二三...嘩!有四間房wo...你同邊個一齊住!?[參觀中...]

熙"我同我細妹一齊住~~

我"你有ar妹嫁??我冇兄弟姊妹嫁...咁你daddy同mummy呢??

熙"我daddy一早唔要我地走左佬,我老母就出左國做野~~

我"你老豆..好賤格!!我討厭呢種人!

熙"thx晒...

我"你呀妹呢??佢係邊??

熙"佢出左街掛....再唔係就訓緊覺lo...

我"你細妹幾歲??

熙"佢?佢十二歲lo~細我兩年...

我"你十四歲嫁la?我十三炸...[扁嘴]

熙"你遲下都會大嫁la~

我"我想見下你個妹...我覺得佢會好得意同埋令女~~

熙"佢個樣ok la~唔夠Ling姐你令~~

我"唔洗咁口花wo...佢叫咩名??

熙"佢叫xx瑤lo...[作者"我叫xx瑤,我細佬叫xx熙,e家佢變左我牙哥wo...="=]

我"個名唔錯呃...{作者"哇卡卡卡卡!!梗係la!我個名wo!]

熙"ok la![作者"你咩意思??信唔信我del你個名!?(怒”)]

[熙"妖!你死開la!你del咪del!我知道d人好鍾意我嫁,你del左小心佢地唔睇添ar! 作者"你個死人熙呃!!哼!遲下

先黎教訓你!!我作到你要變殘廢!! 熙"(扮野)我好驚ar!!]

我"點解你成日都話ok la??

熙"鍾意講咪講lo...家下係咪唔俾先??

我"問下姐...唔洗用d想串人既語氣wo...

熙"sor~Ling姐~玩下姐~

我"最好la~

熙"不如諗d野玩lo...好悶ar!

我"好ar~呢度有咩玩??

熙"冇嫁...

我"um...我想睇下你細妹你唔係度,佢係邊間房??

熙"佢係果間房~~[指住一間房]

我"thx~~

之後我入去果間房,見到一個女仔係度搵緊衫...

頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6541
狀態 離線
>>第十六話*﹎

個女仔眼甘甘咁望住我...問"你係...

我"你就係牙熙個妹牙??

瑤"係ar~你係邊個??

我"我係牙熙個朋友,叫牙鈴...

瑤"牙鈴,你好...我叫牙瑤~~

我"嗨~~牙瑤~~

瑤"你可唔可以出一出去先??我想換衫....

我"得...sor...阻住你地...[好似似曾相識咁...牙鈴出緊去]

瑤"咁又唔洗sor...等陣就得嫁la...["山"門]

"好想知道你的100分 會給怎樣的人"電話響tim...

=========*電話中*=========

我"喂?邊位??

雪"係我ar...牙雪...

我"搵我乜事??

雪"尋日果件事...你誤會晒...

我"我知la...

雪"你又知??

我"因為...因為...........um...你咪理la!

雪"ok...Ling姐,你e家係邊??

我"我係朋友屋企lo...

雪"邊個??識唔識嫁??上黎得唔得??

我"你唔識嫁~~等我問下佢得唔得...你等我一陣...

=========*暫離電話*=========

我"牙熙!我個fd話想上黎,ok?

熙"ok la!

=========*去番電話*=========

我"ok wo!

雪"佢屋企係邊??

我"係xx花園x座xx樓x室...

雪"我e家黎la~bye~

我"bi~

=========*電話完*=========

我一講完"bi",牙瑤就開門la~

我眼前果個同岩岩果個係咪同一個人??我心諗...

咁唔同既?簡直係一百八十度轉變!

令左好多ar!!本來都已經好令、可愛,e家仲令、仲可愛!!

而且好型添ar!!佢係咁短時間可以搞到自己咁,真係犀利!!

佢化妝技術叻,taste又叻!人又令、身材又正!

係十全十美嫁!!估唔到呢個世界上面有人係完美嫁lo...

瑤"你做咩O晒嘴??

我"冇...驚訝得滯...[合番埋個嘴]

瑤"哦...洗唔洗我幫你化下??你個樣好掂~~化左妝應該仲令~~

我梗係應承la...之後佢叫我入佢間房搞......

待續...

頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6541
狀態 離線
希望唔好介意我幫你po左幾篇...sor     >33<

頂部
傻女vivi
初生嬰兒

會員編號 197123
精華 0
積分 390
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 11044 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-4
註冊天數 6488
狀態 離線
  只顯示 傻女vivi 的帖子
十卜``

ar然係咪有絕症??

┌=┐
│戀│送俾你~
│愛│
│符│
└=┘

頂部
冰雪天使Sonia
初級會員

會員編號 98816
精華 0
積分 731
帖子 145
威望 0 點
I-See幣 11157 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-7
註冊天數 6697
來自 HK
狀態 離線
十卜十卜呀!!!!!!!!!!!!!!
加油努力呀!!!:><:

頂部
傻婆樂
初生嬰兒

會員編號 200013
精華 0
積分 413
帖子 31
威望 0 點
I-See幣 11100 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-12
註冊天數 6480
狀態 離線
  只顯示 傻婆樂 的帖子
十卜十卜~~吾好要我地等咁耐唷

頂部
果..
初級會員
果,,,子>333<*

會員編號 196699
精華 0
積分 204
帖子 299
威望 0 點
I-See幣 8766 錢
GAME幣 311 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-3
註冊天數 6489
狀態 離線
  只顯示 果.. 的帖子

QUOTE:
原帖由 yi15 於 2006-8-18 10:14 AM 發表
希望唔好介意我幫你po左幾篇...sor     >33<

唔介意^^"

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-27 03:37 PM  代幣  -5   字數不足
頂部
果..
初級會員
果,,,子>333<*

會員編號 196699
精華 0
積分 204
帖子 299
威望 0 點
I-See幣 8766 錢
GAME幣 311 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-3
註冊天數 6489
狀態 離線
  只顯示 果.. 的帖子
17-44係呢到..

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

收費單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

收費單

收費單

收費單

收費單

收費單

收費單

收費單

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...