加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉][口語]★[[藍風中學愛情傳<_+。
載入中 ...
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6746
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
「喂!呀風~我頭先見到你d FANS拉左個個子怡走喎」

個男同學同呀風講

「去左邊?」

呀風有d擔心,但仲係用好冷漠既語氣講野

「女廁!」

呀風一聽到答案就即刻去行去女廁...

點知去到見到既係...

子怡不停奸笑,一班女仔比人綁住,而子怡就不停搔佢地腳板

呀風即刻放心

「你做咩呀?- -」

呀風想知子怡到底搞咩

「唔見我係玩遊戲咩?」

「玩咩遊戲?」

「睇下我同佢地玩得幾開心!咁你黎係咩?」

的確...個班不停比子怡搔腳板既女仔已經笑到面形扭曲

「我睇下發生咩事。」

「放心放心~我冇事 ̄▽ ̄」

「...」呢個子怡...真係唔簡單!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
彭.彭
初生嬰兒

會員編號 218742
精華 0
積分 513
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 11092 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-11
註冊天數 6454
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 彭.彭 的帖子
冇啦???

幾好睇啦!但係到左一羊的時候突然停左,所以好悶

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6746
狀態 離線
又到聽日啦~>w<

一返到學校即刻放低書包,之後...

等等☉w☉"我好似...比人望住咁既...

睇睇先...嘩!!原來個禽獸返左黎!☉o☉"

仲坐左係呀風個位望住我~!(呀風未返)

「hi...你...做咩呀...╯▽╰|||」

子怡塊面好似d漫畫咁,出現一條條黑條...

「你估呢?」

呀狼面上出現左一個微笑

其他女仔見到一定比佢電到暈,

但係子怡眼,呢個係一個

不懷好意既笑容,令子怡起雞皮疙瘩

「哈哈...我想去洗手間╯▽╰|||」

子怡塊面已經變左青色...

「洗唔洗走得咁快?做左虧心事呀?」

呀狼將佢塊面貼近子怡

「哈哈╯▽╰|||...虧心事!?邊有呀...」

「唔知前日邊個打到我隻眼黑左呢?好似...係你喎」

「你...你一定記錯啦...」

子怡越講越心虛

「哈哈!做完唔認做縮頭烏龜呀?」

子怡聽完好火...

點可以比佢點可以話我係縮頭烏龜!ˋ口ˊ

我跟本唔係細膽...好啦!我承認!我係有一點點既細膽,

但係佢邊可以咁講嫁!!

「你講咩呀ˋ口ˊ!你係咪想打交呀!!」

子怡開始反抗啦

「我唔同你打 ̄3 ̄」

「你...你個屎忽鬼!>口<"」

「呵呵 ̄▽ ̄」

呢個時候呀風返左黎...

「狼,你做咩係我個位」

「呀風!又訓到咁遲先返既」

呢個時候子怡已經一頭霧水...

頂部
愛乂沙我@藍
嬰兒上路

會員編號 195247
精華 0
積分 553
帖子 84
威望 0 點
I-See幣 11102 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-31
註冊天數 6527
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 愛乂沙我@藍 的帖子
好睇呀.......
十卜十卜....
快D post哦........

頂部
natalie_niki
中級會員
 ̄°° ̄ 〞黑糖╳×∥1族

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
I-See幣 13733 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-12
註冊天數 6787
來自 香港某地
狀態 離線
  只顯示 natalie_niki 的帖子
+ o i l ar~~~

十 卜 十 卜 . . . . > w < "

快 D  p o s t  l a .. . .

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6746
狀態 離線
跟據知情人小月既消息透露,

完來呀風同呀狼係識左好耐既朋友

兩個都好打得(子怡:哈哈!個禽獸都叫好打!?)

兩個都係學校風雲人物,

十分多女仔係傾心於佢地...

可惜呀狼對女仔只係玩玩下,

從來冇一個女朋友過到3個星期,

而呀風就太cool,對所有女仔都冇興趣...

而我覺得!?呀風都幾好人...幾識關心我

個禽獸!?去死啦!

-----------------------------------
放...放學啦!!!

>▽<heppy!!!

咦!?☉o☉"

條後巷入面個條友...咪個死禽獸!?

仲有...大約2,3個男仔,仲係個個渣住條木棍

好惡咁...個個禽獸一定得罪人啦!

唉!!唔好理,廢是多事!

但...咁多人...打死佢點算!?

睇定d先...

死啦☉口☉開始打啦!

唔理啦!出去幫拖!!>口<

「呀呀呀!!!唔好打!!!」

呀狼見到子怡,即刻問

「你叫咩呀!!」

「冇呀...咁樣有勢氣d...」

「我只係覺得好白痴- -。」

呀狼忍唔住講出真心話

「你地講夠未呀!!你邊個呀??我地打交關你咩事???」

對方既老大終於出聲

「哼!我睇唔過你地人多蝦人少!」

子怡終於記得自己彈出黎既目的

「好!!就比你睇下我地點人多蝦人少,兄弟上!!」

對方都唔想再講,開始出手

「禽獸!你搞店兩個得唔得?」

「當然ok啦!唔好睇少我!!」

「睇下點!!」

呀狼打交既時候好帥呀~>口<

而子怡...比佢打既真係慘,不停比佢sm

插眼,踢頭,踢...踢「男人最重要既野」

二人就係狂暴既打鬥中過左一個下午...

「你冇事嗎?膠布呀!用啦」

子怡睇到呀狼既傷,拿左張膠布比佢

對方咁多人,少不免有d傷...

「唔該。」

「嘩嘩嘩~!你怕醜呀~面好紅呀~哈哈」

「你...!」

突然一架賓士停左係身邊,有個人行左出黎

「少爺,要返去啦,屋企發生左d事... 」

原本係下人...

「知啦。」

之後同我講

「咁我走先,再見」

我呆呆地咁回應左佢一句再見就返屋企...

今次貼左好多~大家一定要回喔~

頂部
aRmo0n=]
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 192537
精華 0
積分 3219
帖子 2451
威望 0 點
I-See幣 9125 錢
GAME幣 5806 個
MSN宣傳 14 次
性別  女
配偶 Exia-Meister
閱讀權限 60
註冊 2006-7-23
註冊天數 6534
來自 火星@O@"
狀態 離線
  只顯示 aRmo0n=] 的帖子
+卜..
繼續POST la..

我叫aRmo0n!!
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6746
狀態 離線
返到屋企...

「歡迎回來!」

向子怡迎面而黎既,除左呢句說話,

仲有一隻踢向佢既飛腳。

子怡好快咁用一隻手擋住隻腳

「呀哥,你贏唔到我嫁啦」

無錯!呢個企圖用腳踢我既人就係我呀哥!

「車~又比你擋到~」

哈哈!又難怪我呀哥咁想贏我既~

我呀哥已經練到空手道黑帶一段,但仲係打唔過我,

-▽-+所以佢成日搵機會偷襲我,希望可以贏到我。

點解我打交咁叻?

其實要多得...我呀哥!

因為我細細個既時候就已經成日比佢蝦!

3歲個年,佢搶左我枝波板糖。

6歲個年,佢畫花我本手冊。

8歲個年,佢將我個公仔從窗口飛出街。

10歲個年...(以下刪去一百字= =")

呢d事,對當時我既弱小心靈受到傷害,

所以為左唔再比人蝦,我努力練功,終於有今日既成績!

哈哈哈哈~哈哈哈哈~哈哈哈哈~(回音不斷)

頂部
不需要:)
吹水天王
臭小 =子 ...

會員編號 205142
精華 0
積分 24904
帖子 20701
威望 0 點
I-See幣 9028 錢
GAME幣 154 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 lllliiinnng`;]
閱讀權限 120
註冊 2006-8-25
註冊天數 6501
來自 -
狀態 離線
  只顯示 不需要:) 的帖子
快d post 牙!!十卜你∼

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6746
狀態 離線
「死女包!起身啦!」

又開始做我每日既第一個動作= =+

今日既係...西瓜刀☉口☉"!?

好彩我接住既係刀柄姐,如果唔係咪死硬!?

算啦!唔理啦!再唔行就遲到啦!

到左學校...

「點解冇老師上課既?已經第二堂啦!」

我帶齊晒書,居然冇老師黎上堂!?

「一直都係咁嫁啦~冇老師理我地既」

呀狼講比我知

「- -"你地對老師做左d咩搞到佢唔黎呀?」

「冇呀~我地只係將一缸水淋落佢度姐」呀雄又走過黎講

「只係咁?」冇咁簡單掛!?

「仲有生物室既青蛙。」呀狼再補上一句

「我好明白佢點解唔黎。」

睇黎老師唔會再黎啦,我自己自修算啦

「咪溫啦!出黎!我有黎同你講!」呀狼好正經咁講

「哦。」見佢咁正經,我只好跟出去...

去到天台...

「做我女朋友。」

呀狼首先出聲

「=3=呠~你傻左呀!?」

我發覺佢既精神病已經去到好嚴重既地步

「叫你做就做啦!」

「呵呵@w@~完來你係比本小姐既美貌吸引到,所以想追求本小姐~哈哈哈」

「去死啦你!我只係想你扮我女朋友咋!」

呀狼講出真正既目的

「@w@扮你既女朋友?點解?」

「因為...係咁既,琴日從細照顧我既五姐因為心臟病入左醫院

情況唔穩定,佢又話想見我女朋友...所以...」

「-w-諗唔到你都幾有人性喎~good wolf(狼)」

「= =”...咁幫唔幫!?」

「點解一定搵我做?」

學校咁多女仔鍾意佢,仲咩一定要搵自己!?

「因為五姐鍾意你呢種開朗既女仔,我諗你同佢應該可以相處得幾好。」

「唔...咁好啦!」

「咁行啦!」

「洗唔洗咁急呀~」

跟住我就跟左佢去醫院...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...