加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: (黑會。粗口)索女。型仔∼*
載入中 ...
B.R殿下V0V
中級會員
◈愛爆VSA▅°×巧克力

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
I-See幣 8919 錢
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-10
註冊天數 6515
來自 □ 蠢 `.*|×♥ YuBi
狀態 離線
  只顯示 B.R殿下V0V 的帖子
(黑會。粗口)索女。型仔∼*

QUOTE:

警告!!!請+上原or轉
                                              by~細月~

女仔><””

牙晴:黑會大佬果妹∼*勁索∼*勁好米∼*串咀+好打∼*><””中2信
牙晞:索∼*串咀同牙晴∼牙魚勁FD∼*勁好打∼*有米∼*榮條女
牙魚:OK索∼*有D串∼*有米∼*中2牙日

男仔><””
牙信:好打得∼串∼*黑會大佬果仔∼*勁有米∼*勁型仔∼*中2牙晴>3<””
牙榮:串∼型仔∼有D米∼*同牙信勁FD∼*
牙日:型仔∼*打得∼*有米∼*中2牙魚
牙軒:黑會大佬∼*老豆牙媽一早死左∼*牙晴要佢做咩佢牙做∼*中2媾女*><””

姣西><””
悄:姣婆大家姐∼*日日串晴∼晞同埋魚咀∼*ok索∼*
yee:幫悄ge∼*唔索∼*

ps:可能會+人物嫁/\/\””嘻∼*

我說過要您快樂,讓我擔當失戀的主角

再見了,我的愛。 謝謝您還愛我
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
B.R殿下V0V
中級會員

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6515
狀態 離線
1:
晴:妖∼仆佢牙∼又要返學∼悶到想死∼*頂...又冇野玩喎∼*
晞:算啦你∼我同牙魚夠悶咯∼*
牙魚:米係∼*得你一果人悶咩∼*好心你啦∼*
晴:(玩野姣人)野..你地蝦人地ge∼*甘我地e+係米返學牙∼*?魚魚∼晞晞
晞/魚:你唔好甘pk啦∼*死人嫁∼大佬∼
晴:-v-””咩甘合拍牙∼*
晞:怏d返去啦∼一陣又比ms罵牙∼*
晴:收啦∼怕佢有牙咩∼甘勁米打我lo∼佢死姐∼
魚:嘩∼晴姐好恐怖牙∼*
(玩玩下玩玩下∼返到去啦∼*)

學校:
男a:嘩∼*晴晴晞晞同魚魚返哂啦∼*
牙榮:我頂你牙!!pk∼晞咩牙晞∼未比人打過定啦你∼*唔怕喎∼我幫你!!
男a:(淆底...)我...我怕你牙∼
牙信:死低b∼你話牙晞同牙魚我唔怪你∼話牙晴!!我一陣call人幫下你!!
牙日:牙信∼係牙怏手啦∼*話埋牙魚∼想死牙佢∼*
男a:o咀....
晴/晞/魚:你地米燃嘈啦∼*嘈9注哂∼
晴:男a你牙∼咩9野是牙∼
晞/魚:算啦
牙榮:牙晞話算米算lo∼
牙日:魚魚做咩我做咩∼*!!
牙信:me2啦∼*
(榮果到)
牙榮:老婆牙∼一陣下午我同你去eat野啦∼/\/\””
晞:好呃/\/\””
(晴果到)
牙信:牙晴∼我中2左你好(99999)啦∼*比我做你條仔啦∼好冇∼?
晴:(好開心哇><””)m...好啦∼不過你唔可以媾女嫁∼唔係你牙知死∼!!
牙信:嘻∼*一定啦∼*ya!!!!!
(魚果到)
牙日:魚∼不如...不如我地...m...我中2你牙!!
魚:(玩野--””)下...咩話?
牙日:我話∼我中2你牙!!
魚:咩話∼咩水中2咩水牙?
牙日:我話∼我xx日中2xx魚!!
魚:嘻∼*好啦∼*老公b>33333333<””
牙日:好ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

上課:(丁丁丁....)
晴:嘩下∼牙魚你...哦∼∼∼日哥∼得哂啦∼
牙魚:晴姐∼see下你同信哥手手啦∼哈哈∼信哥你米又係得哂∼*
日/信:哈哈∼*
晞/榮:woo....好野∼果果有哂仔有哂女啦∼

ms:晴!!你地嘈咩牙?(ms知道晴同信係黑會大佬果妹同果仔∼d老c唔甘罵佢地∼)
晴:e+嘈咩唔好牙∼我中2呃∼吹b牙∼你e+嘈燃注哂我lo∼
d仔:woo....晴晴勁野牙∼
牙信:頂哂你地牙∼晴晴∼我晴你老豆∼清明炸話∼!!(惡)
ms:唉∼唔好嘈啦唔好嘈啦∼*男a/b/c/d/e你地一陣唔好去玩∼坐係到∼我有野up∼!!牙晴你地唔好甘嘈牙下∼*知冇∼?
晞:得啦!!

下午:
晞:我果肚肚咕嚕咕嚕啦∼*老公∼我地去啦怏d∼
牙榮:嗯嗯∼*得啦∼甘88啦牙信牙晴牙日牙晞∼*
大家:88
晴:kaka∼*晞晞∼甘晴晴妹妹閃啦∼*
牙信:係lo係lo∼榮榮哥哥∼信信deedee又閃啦∼*
晞/榮:唉∼閃啦閃啦--””
晴/信:嘩∼好合拍bo∼*
晞/榮:你地米又係甘∼*
大家:哈哈哈哈∼*
晴+信:88啦/\/\””
晞:8∼

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
B.R殿下V0V
中級會員

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6515
狀態 離線
冇人GE--””係米我正得唔好牙∼*?

頂部
B.R殿下V0V
中級會員

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6515
狀態 離線
好怏地∼*又到左下課GE時間啦∼*
(牙晴GE牙哥同晴係同一家學校∼*係F4GE型仔∼*好多人媾∼*好多時同∼晴佢地玩得好埋∼*)
{丁丁丁....}
晴:YA∼*下課啦∼*
晞:好野∼*老公B我要去玩∼*
魚:好WO∼*
(軒-晴牙哥∼冇LALA過左去)
軒:咩話∼去玩牙?我又去∼*晴晴妹妹∼得嫁可?
晴/晞/魚:(奸笑...)好呃∼!!
軒/日/信/榮:死得人多啦!!!!
日:丫...老婆牙∼*我牙媽要我返去喎∼我閃人仙啦∼
晞:你甘!!!!!
信:丫..我老豆要CALL人喎∼*我返去幫佢手仙啦∼
榮:丫...我同信去牙!!
軒:(知道佢閃唔到∼)牙信牙∼*CALL人姐下話∼我幫你∼100果夠唔夠牙?
女仔:你地果果唔比閃牙!!!咩水閃我地嬲咩水!!!!
男仔:係--””

好晏果陣:
晴佢地勁索∼*有嘰果男仔過左晴佢地到∼
男A:E...E果姐姐∼你好索BO∼*不如做我條女啦∼
晴:想打牙你∼你一定打得少啦∼
男B:你玩野牙!!你知唔知我大佬咩水牙∼軒哥牙!!
軒:哦..係咩?(奸笑....
晴/晞/魚:哈哈哈哈∼*
信:甘你又知唔知我係咩水牙?峰哥果仔牙!!
大家:哈哈哈哈∼*
男A:你地...你地∼我E+打電話比軒哥!!
(I LOVE YOU∼*)軒電話
男A:軒哥牙!!你E+係唔係MK牙?
軒:係∼我牙妹仲比你媾TIM∼
男A:下∼
軒:(收電話∼拍下男A)HI∼*
男A:你咩水牙!!
軒:你大佬牙∼PK!!想媾我牙妹!!頂你牙!!我牙妹條仔係黑會大佬果仔牙!!你係唔係牙!!
男A:你話牙∼你CALL D人來也∼*我米信你係軒哥LO∼*
軒:好呃∼
男A:...

過左一陣:
勁多人來也∼*
男A:E到..E到係你嫁??
軒:係牙!!
軒:你地牙!!同我打7條PK佢!!
大家:係!!軒哥∼

D女仔:你地牙!!得未牙∼?好Q悶牙!!
男仔:得啦得啦∼去玩啦∼*
D女仔:我地E+唔想玩∼*
信:老婆∼甘你想做咩仙?
晴:呵∼∼∼我地想..(奸...)
男仔:我知啦--””去啦∼
軒:等陣∼係米我地比錢牙?
信:你問左米姐係冇問--””一定係GE--””
牙晞:你地米唔好比LO∼*
男仔:比∼

甘又過左一日啦∼*嘻∼*
(冇人回GE--””心淡哂--””)

頂部
crystalsze
初級會員

會員編號 196423
精華 0
積分 150
帖子 103
威望 0 點
I-See幣 9228 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-3
註冊天數 6491
狀態 離線
  只顯示 crystalsze 的帖子
10卜~計續po牙^^

頂部
果..
初級會員
果,,,子>333<*

會員編號 196699
精華 0
積分 204
帖子 299
威望 0 點
I-See幣 8766 錢
GAME幣 311 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-3
註冊天數 6490
狀態 離線
  只顯示 果.. 的帖子
幾 好 睇 牙*

快 d po 埋 佢 牙"

我 sup 你!!*,,

頂部
B.R殿下V0V
中級會員

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6515
狀態 離線
多嘰你地哇><""

頂部
B.R殿下V0V
中級會員

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6515
狀態 離線
又到左~*晴佢地憎死GE日子~*﹏返學--""

晴:妖牙!!又要同D死仆佳玩串咀~D人又唔夠串喎~悶到死....
晞:知你串啦--""人地夠你串~唔甘串你姐~XXXX要你係黑會大佬果妹咩~
晴:呵呵~係甘嫁啦~*嘰勁
魚:怏D返學啦~一陣又比條仆佳老C罵牙!!
晴:WO...魚姐會UP粗口嫁咩??唔知TIM~*
魚:唔燃比咩~你地日日UP~我想唔UP唔得啦~係米??
晞:甘又係BO可~哈哈""
學校:

男:WOO......索牙~*晴晴晞晞同魚魚一樣甘索牙!!
信:我頂!!!!!仲係晴晴!!!!!!!!!!!!想打牙!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
男B:SO...SORRY牙~我..我唔..唔甘嫁啦.....
信:妖~
榮:仆你牙~晞咩燃野晞牙!!!!!!!!!!!!!!!!
日:仆佳!玩野牙~~~魚咩野牙""
信:我E+ CALL人!!!!D人唔打唔得嫁~
榮/日:做得好牙!!
軒:咩話??打人牙??我又打~
女仔:嘩~軒牙~
軒:牙妹牙~佢地嘩咩牙??--""
晴:冇...你型MA~佢地米嘩LO~
軒:車--""
悄:下~唔係MA~軒軒~牙晴係你牙妹??
YEE:米係~唔係MA??
軒:係牙齒!唔燃比咩""
過左一陣:

信CALL GE人來也~*
D人:信哥~打咩水牙??
信:男A/B/C/D/E/F/G牙!!
D人:得~
老C:咩是咩是??你地係咩人牙??
信:佢係我要CALL GE人~MS你米嘈~信唔信我的你去MK姦左你丫啦!!
老C:你...你...我要打比你老豆!!
信:車~你米打LO~你去黑會果到LO~我老豆一定打7你姐~~~~
老C:你..你一陣唔好去玩牙!!坐係到牙!!
信:8婆~死7樣~你要我坐我牙坐牙~嘈~~~~
老C:我..我...我E+唔得閒~唔同你嘈~!!
信:唔夠我串炸話~車~~~怏D閃TIM牙~一陣我宰左你牙~
老C:算數~--""
信:好啦!!同我打哂D男仔~唔好打到軒哥~日哥同榮哥!!
D人:係~信哥~
信:GOGOGO*

晴:--""好O咀LO我地~
晞:冇錯--""
魚:ME2~
信:比我咀下唔會O嫁啦~一定格~
晴:你牙想~
信:我想嫁~*
日:ME2~呵呵~*
榮:ME22~*呵~*
晞/魚/晴:想錯你地果心牙!!
UM...我可能要等得閒仙PO啦~唸唔到~呵呵~*SORRY~

頂部
愛乂沙我@藍
嬰兒上路

會員編號 195247
精華 0
積分 553
帖子 84
威望 0 點
I-See幣 11102 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-31
註冊天數 6494
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 愛乂沙我@藍 的帖子
好睇呀......

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-29 05:18 PM  代幣  -5   字數不足
頂部
B.R殿下V0V
中級會員

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6515
狀態 離線
多嘰你牙~><""""""""""""""""
甘我要+油LO~*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...