加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: (黑會。粗口)索女。型仔∼*
載入中 ...
B.R殿下V0V
中級會員
◈愛爆VSA▅°×巧克力

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
I-See幣 8919 錢
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-10
註冊天數 6516
來自 □ 蠢 `.*|×♥ YuBi
狀態 離線
好平安地....*又過左一日啦*))>
(好平安咩--"")

晴*))哇卡卡~又到左我江曉晴返學GE日子啦~*<YAYA!!
魚:等等~你唔係好憎返學GE咩!?*))
晞:佢百百地嫁MA~你E+仙知牙--""?
魚:甘又係甘又係~呵呵~
晴:"*))你地2條木咀~我係到嫁BO~玩野牙家陣~甘仆佳嫁你地*<蝦我晴晴妹妹~*
魚"晞:你平時蝦我地唔少啦!~*))
晴:-3-""算啦~果D野哇~過左去嫁啦~唔好唸啦~卡卡~
魚"晞:好O咀-口-""
晴*))好啦~我地返學啦!!卡卡卡卡~
魚"晞:你甘開心做咩牙!?你學校BEND5嫁喎~

我說過要您快樂,讓我擔當失戀的主角

再見了,我的愛。 謝謝您還愛我
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
JaneJane
中級會員

會員編號 230645
精華 0
積分 1448
帖子 451
威望 0 點
I-See幣 13970 錢
GAME幣 109 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-14
註冊天數 6389
狀態 離線
  只顯示 JaneJane 的帖子
作得又幾好bo~~十卜你a~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
B.R殿下V0V
中級會員

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6516
狀態 離線
哇卡~多嘰哇~*岩岩作作下有野做也~E+作返~*^^~*))

頂部
B.R殿下V0V
中級會員

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6516
狀態 離線
晴*))喔~*又係BO可~~~不過~我地比心嘰米得LO~-3-""呵呵~
晞:唉~冇你甘好氣~
魚*((你UP哂啦-X-""果陣又係你話唔想返學GE-3-
晴:吹咩~橙得過我E+ 中2返呃~呵呵~
魚"晞:仲嘈~返學啦!!一陣比老C罵牙!!
晴:是也是也~不過我唔怕~
(軒係到SEE~勁O咀-3-"")
軒:你唔怕係一定GE啦~鬼唔知你係我牙妹咩~
晴:呵~
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
好怏甘...佢地又返到學校也~*

女仔們*))[勁大規模GE女仔]:晴姐,晞姐,魚姐,早牙!!
信:老婆豬~早牙!!
榮"日:老婆!!>33333333333333333333333333333333333<""
晴:嘩!!SORRY~我地去錯地方~
魚"晞:冇錯~我地閃人啦~
信:--""江曉晴!!
晴:係~唔玩LO~哇卡卡~SORRY~
榮:吳秋晞!!
晞:死火~係~唔玩~
日:甘你哇~王灸魚!!
魚:牙~~~~金日天氣的確好也~有是咩!?
D女仔同男仔們勁O咀~
晴"晞"魚:(死死氣甘返返去~
信:--""唉~~~~~係喎~老婆牙!!金日老豆要我地去WAT牙~仲要我地同埋牙軒去~
晴:好的~
日"榮"晞"魚":我地又去!!
晴:嘩~你地問KAI子信啦~
信:喔~~~是鬼但啦~
(E D野~比牙悄同YEE知道哂~佢米唸注~CALL人去打7牙晴佢地~)
(但係~~悄佢地唔知牙信同牙軒同埋牙晴係咩料~佢地平常掛注媾仔~唔理E D野GE~)

*::叮噹叮噹~叮噹叮哂*))((
峰:死仔~你地得未牙!?
信:得啦~仆佳!!
軒:嘩嘩嘩~
晴:牙哥~你低B嫁~冇LALA係到嘩~
軒:咩牙~我嘩佢地姐~嘩你咩家陣~嘩你牙!!吐....牙~你有咩牙嘩牙~人又唔索喎~返你GE大陸啦~係到嘈~
晴:車~你家陣好燃串牙~我人又索~又可愛~你估你牙~死KAI子~
軒:我係KAI子甘你係咩牙!?
晴:型正索GE女仔!!
軒:嘩~冇LALA好想吐牙~!!玩我咩~你型正索~
晴:收啦~我唔索~姐係你仲死啦~
軒:呵~~~SORRY~好多女想媾我LO~你估你牙~
晴:媾你果D米低B嫁LO~
軒:唔同你玩~車~~~~~~~
晴:唔夠串米唔夠串LO~我唔會笑你格BO~呵~
軒:收啦~
晴:收咩牙~
晞"魚:收你牙~米燃嘈啦~
日"榮:甘得閒嘈~去含能呃~嘈~
信:日"榮!!想死牙!!
峰:米嘈啦~大家玩下姐~
大家:鬼唔知咩~我地不嬲日日甘玩嫁啦=~=
峰:OH MY GOD~
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
好怏哇~又過左一日啦~

頂部
B.R殿下V0V
中級會員

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6516
狀態 離線
冇人GE><""

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-29 05:20 PM  代幣  -5   字數不足

頂部
〝細kate〞
初級會員

會員編號 179480
精華 0
積分 830
帖子 155
威望 0 點
I-See幣 12871 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-22
註冊天數 6534
狀態 離線
  只顯示 〝細kate〞 的帖子
幾好睇ar..快d  po  ar..

頂部
愛乂沙我@藍
嬰兒上路

會員編號 195247
精華 0
積分 553
帖子 84
威望 0 點
I-See幣 11102 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-31
註冊天數 6495
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 愛乂沙我@藍 的帖子
十卜十卜....
加油呀...

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-29 05:20 PM  代幣  -5   字數不足
頂部
B.R殿下V0V
中級會員

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6516
狀態 離線
^^""thx也~

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-29 05:21 PM  代幣  -5   字數不足

頂部
呀-V-
嬰兒上路

會員編號 165441
精華 0
積分 488
帖子 96
威望 0 點
I-See幣 10950 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-18
註冊天數 6569
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 呀-V- 的帖子
十卜
快p。st
ThX!!!

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-29 05:22 PM  代幣  -5   字數不足

我憎死何婷昕
何婷昕好賤呀
佢又小器
又中2跟風
頂部
B.R殿下V0V
中級會員

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6516
狀態 離線
晴:好啦~大家~我地又返學啦!!哇卡卡~
魚"晞:得啦得啦~
晴:e....金日唔串我啦bo~
晞:係牙~我地好人呃ma~
魚:yes~

(返到學校~上課中啦...}
晴:(係到訓....)
ms:江曉晴!!
晴:下下....唔...咩牙!?咩水要我全名!!
ms:我牙!!
晴:哦!係你條仆佳下話~想打牙!
ms:(唔甘正嬲佢..)
ms:算啦...你ja e嘰果字啦~
晴:得啦...
ms:唉~冇你收~
(噹噹噹...)
晴:去eat野啦~肚仔咕咕咕啦~
信:你好咩唔得嫁~
晴:um...好像冇ge~哈哈
信:唉~我地去eat野啦~
晴:好呃~你buy我啦~卡卡
信:得~比我咀返淡lo~
晴:你好奸牙~
信:呵呵~
(信唔理晴~一野咀左過去~)
(悄係到see~好火好火~佢決定左~金日要牙晴勁魚~正到牙信唔要佢!!)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...