加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]]]*-*死亡日記之1OO日的戀愛*-*
載入中 ...
YIU`XD
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 94007
精華 0
積分 5684
帖子 3248
威望 0 點
I-See幣 22308 錢
GAME幣 156 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-29
註冊天數 6751
狀態 離線
  只顯示 YIU`XD 的帖子
幾好=]*
十卜=]*
加油

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
siu彤’”
初生嬰兒

會員編號 128348
精華 0
積分 456
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11120 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-25
註冊天數 6694
來自 HK
狀態 離線
本日記究竟係咩黎嫁....好恐佈呀喂....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6758
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
*-*第三日  遇見*-*
[“9月25日既朝早…”]
思媚 {“好…搞掂!!爸爸我返學啦!!”}
[“思媚照平時咁去到屋企附近個路口度等凱韻…”]
思媚 {“呼…本日記我係唔會再睇架了!!”}
[“凱韻忽然出現…”]
凱韻 {“唔會睇咩呀??”}
思媚 {“下??無…無野…”}
[“返到學校…”]
Miss Lee {“拎返本Grammar Book出黎…我地對下答案先…”}
[“思媚係個袋度發現本日記…”]
思媚 {“點解會咁架…我無放過入去架…”}
Miss Lee {“阮思媚做咩??”}
思媚 {“無…事…”}
[“思媚驚到成個人呆左係度…對手再一次唔受控制咁拎起本日記黎睇…”]
{{2006年9月25日…天氣晴朗…
  今日…我又見到果個送外賣既男仔…原來佢同我同班架…真係唔講唔知呀!!但係點解我一直都唔發現有呢個人架呢…
  小息既時候…無啦啦比人撞左一下…嘩!!超痛呀…但係呢個人都幾好…見我扭親腳就送我去醫療室…仲送埋返屋企…半路又見到果個男仔…佢好似望住我咁…係咪我幻覺呢??
  落斜路果陣…入到屋企大廈門口…令我起驚訝…竟然呢個時代仲有人玩空中飛人…}}
思媚 {“點解D日記寫到咁模糊架…”}
[“小息了…”]
凱韻 {“媚媚你搞咩呀頭先??無啦啦大嗌…”}
思媚 {“無呀…我去下廁所先…”}
[“突然梓鋒行過…思媚眼定定望實佢…”]
思媚 {“原來佢又係呢班架!?”}
凱韻 {“下…佢新生黎…”}
思媚 {“哦!!”}
[“思媚出左走廊…呢個時候比人撞左下…”]
思媚 {“啊…好痛…”}
男仔 {“對唔住…你冇事呀嘛??”}
思媚 {“無事…”}
[“思媚想起身…點知扭親左隻腳…起左身又跌返落地下…”]
男仔 {“你似乎扭親…我扶你去醫療室啦…”}
[“去到醫療室…”]
Miss Lau {“點解咁唔小心呀…等我幫你睇下…”}
思媚 {“唔該…”}
男仔 {“係呢…你叫咩名呀??讀邊班架??”}
思媚 {“我叫阮思媚…中四A架…”}
子豪 {“我叫鄭子豪呀…中六B架啦!!”}
思媚 {“今次真係唔該你…”}
子豪 {“唔洗客氣…係喎你傷左點返屋企呀??就等我送埋你返屋企啦…唔準話唔好!!”}
思媚 {“哦…”}
[“下午放學嚕…”]
女A {“哇…你睇下鄭子豪…佢溝女呀!!”}
女B {“係囉係囉…個女仔睇落都好靚女呀!!”}
[“行行下既時候…思媚發現對面馬路企住個人…”]
思媚 (“係鄧梓鋒…佢好似望住我咁既…”)
[“返到屋企樓下…”]
子豪 {“好啦…我送到呢度你自己上去得啦嘛??”}
思媚 {“嗯嗯!!拜拜…”}
[“思媚行入去…見好多人企曬係度…”]
思媚 {“哇…做…咩咁架!!”}
[“原來係三樓果個有自閉症既六歲細路女…佢唔知點解係樓下大堂吊頸自殺…”]
[“返到屋企…思媚哩係被度喊…佢唔想再見到自己身邊有人死…果個女仔…同思媚感情好好…佢既死令到思媚極度傷心…”]

{{待續......"}}
{{唔該睇左比CM...><""}}

頂部
三水妹:) (lily:))
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 176061
精華 0
積分 1747
帖子 9913
威望 0 點
I-See幣 17532 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 `傑
閱讀權限 60
註冊 2006-6-14
註冊天數 6585
狀態 離線
  只顯示 三水妹:) 的帖子
幾 好 睇 哇 ,,

繼 續 p0st 啦 ,,

十 卜 ,,*

頂部
lsy113
中級會員

會員編號 224121
精華 0
積分 949
帖子 303
威望 0 點
I-See幣 13216 錢
GAME幣 636 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-29
註冊天數 6448
狀態 離線
  只顯示 lsy113 的帖子
加油..
好好睇呀~~~

頂部
冰豬
初生嬰兒

會員編號 218622
精華 0
積分 431
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 11157 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-10
註冊天數 6466
狀態 離線
  只顯示 冰豬 的帖子
好正@@" 但係點解睇親杠野都有人死既@"@~~
睇睇下自己有d驚=w+"
加油呀...唔錯..十卜十卜^^

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6758
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
*-*第四日  表白*-*
[“9月26日既朝早6點半…”]
思媚 {“似乎呢本日記唔係普通日記…裡面所記錄既事都同我有關…如果係咁既話…即係呢本日記係可能比我預知未來…既然唔可以拒絕去睇…咁唯有見步行步…”}
[“然後思媚翻到下一頁…”]
{{2006年9月26日…多雲…
  今日我好早起身…同平時一樣同朋友一齊返學…
  似乎一切都好平淡…
  到左下午既一個小息…我又見到佢了…佢又係同果個女仔係走廊拉拉扯扯…周圍既人都望住佢地…個女仔唔想佢離開…係咁又嗌又喊…而男仔都硬左心腸要放低佢…仲同佢講話佢已經有左意中人好耐…其實當時我都唔知咩事…呢個時候…佢走左埋黎…
  佢拖住左我隻手…拉到去個女仔面前…係我仲未知咩事既時候…佢竟然錫我…呢一幕…全場人都係度歡呼…但係個女仔就用仇視既眼神望住我…但係我一D都唔驚…呢層點解會咁??
  個男仔向我示愛…我真係唔知點答佢好…所以我都照平時咁生活…只係無時無刻都有佢既出現…
  下午放學…佢又要爭住送我返屋企…咁我都無辦法…
  當我地行行下果陣…係前面無幾遠…有個大肚婆訓左係地下…乜原來潮流興訓街…真係幾好笑…}}
思媚 {“入面所講既男仔…係邊個呢??同埋個大肚婆點解會訓地下…好多疑團…好煩!!”}
[“7點半了…思媚同凱韻一齊返學…”]
[“中四A班既課室好嘈…嘈到行緊樓梯既思媚都聽到…”]
害翠 {“阿鋒呀…唔好離開我啦!!”}
梓鋒 {“我已經同你分左手架啦…唔好再煩我!!”}
害翠 {“點解喎!!”}
梓鋒 {“我一早已經有心上人架啦…係你自己痴埋黎架喳!!”}
害翠 {“佢係邊個呀!!”}
[“呢個時候思媚同凱韻入左課室…梓鋒就走埋去思媚度…粒聲唔出拖住佢行到害翠面前…同思媚熱烈擁吻…”]
梓鋒 {“見到啦!!我鐘意既人係佢!!唔係你呀!!”}
害翠 {“哼…你好野…阮思媚你小心D!!”}
思媚 {“下??發生咩事…”}
梓鋒 {“阮思媚…我想你做我條女…”}
思媚 {“下??”}
全班同學 {“應承佢!!應承佢!!”}
思媚 {“唔好咁…”}
凱韻 {“實在太感動啦!!我地既媚媚終於大個女啦!!嗚嗚!!”} [“無啦啦拎張紙巾扮抹眼淚…”]
思媚 {“比D時間我…OK??”}
梓鋒 {“無問題…幾耐我都等…”}
[“另一方面…係女廁…”]
害翠 {{“喂??阿哥…幫我…”}}
智銘 {{“想點幫??}}
害翠 {{“你話事…”}}
[“下午放學…梓鋒要求送思媚返屋企…”]
思媚 {“你係咪有做兼職架??”}
梓鋒 {“係呀!!”}
思媚 {“你又會認得我既??”}
梓鋒 {“你咁靚女…實記得架…”}
[“行到半路…思媚見到前面有個大肚婆訓左係度…”]
思媚 {“係玲姨!!”}
梓鋒 {“你話前面果個人??”}
思媚 {“快D過去睇下佢先!!”} (“唔可以死架!!”)
[“佢地跑埋去…梓鋒即刻報警…思媚就係咁嗌醒佢....”]
梓鋒 {“佢已經唔得了…無左呼吸…”}
思媚 {“點會咁架…”} (“一定係本日記!!點解一定每日都要我身邊既人離開我!!”)
[“警察到左…處理左一切之後…思媚返到屋企…”]
思媚 {“點解當初要比我發現你…”}
[“思媚對住本日記成晚…不停自言自語…又成日哩係房度…令到佢爸爸好擔心…”]

{{待續......}}

頂部
BLUR.彤:D
認證會員

會員編號 133781
精華 0
積分 242
帖子 966
威望 0 點
I-See幣 10232 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-3-10
註冊天數 6681
來自 orz
狀態 離線
  只顯示 BLUR.彤:D 的帖子
不 錯 `
p0st多d naa=[[!!

頂部
`小詩;
吹水使者
[蚊豬]私人秘書`

會員編號 214628
精華 0
積分 18290
帖子 14569
威望 0 點
I-See幣 82499 錢
GAME幣 753 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-9-26
註冊天數 6480
狀態 離線
  只顯示 `小詩; 的帖子
very good
support u ...
plz poz quickly .....kaka

頂部
冰豬
初生嬰兒

會員編號 218622
精華 0
積分 431
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 11157 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-10
註冊天數 6466
狀態 離線
  只顯示 冰豬 的帖子
唔錯wo...之後點呀..好想睇

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...