加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]]]*-*死亡日記之1OO日的戀愛*-*
載入中 ...
nicole.`
高級會員

會員編號 214298
精華 0
積分 1485
帖子 725
威望 0 點
I-See幣 13273 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-9-25
註冊天數 6482
來自 `B612行星=]
狀態 離線
  只顯示 nicole.` 的帖子
好恐怖呀-3-"
勁驚@@
死啦,,思媚最後會唔會...?!
唔想諗啦!
十卜U*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
威風琳琳:D
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 38707
精華 0
積分 8531
帖子 5802
威望 0 點
I-See幣 28199 錢
GAME幣 1023 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 彤兒`
閱讀權限 100
註冊 2005-9-7
註冊天數 6865
狀態 離線
嘩....
好驚ga,,,,
恐佈,,,
快d post la...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sarah621
中級會員

會員編號 246483
精華 0
積分 535
帖子 322
威望 0 點
I-See幣 12454 錢
GAME幣 131 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-13
註冊天數 6403
來自 Pinky's: )
狀態 離線
  只顯示 sarah621 的帖子
好恐怖呀..
post 啦!!
十卜
十卜

頂部
A_Mi
初級會員

會員編號 256111
精華 0
積分 611
帖子 187
威望 0 點
I-See幣 10801 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-2
註冊天數 6383
狀態 離線
  只顯示 A_Mi 的帖子
好恐怖牙>.<
十卜十卜''
快D post....

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6758
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
*-*第十日  變臉*-*
[“10月2日既朝早6點…”]
{{2006年10月2日…天氣惡劣…
  今日係我一個朋友既生日…本來一切都好好架…但係呢日佢好似唔同左…我同佢傾計…佢都只係用幾句說話黎回應返我…搞到我好擔心佢…
  於是放左學之後…我同另外兩個男仔一齊跟蹤佢…雖然好似好衰咁…不過為左關心佢…無辦法唔咁做…
  我地一直跟係佢後面…佢似乎都無發現我地…但係我地就算只係行係佢5米之外…都覺得好氣喘…時間越耐就越辛苦…
  之後我地跟到佢入左一座樓宇…呢座樓宇並唔係佢屋企…但係我就覺得好似曾相識…究竟係邊度黎呢??於是我地繼續跟…無論我地講野…行路大聲…佢都好似聽唔到咁…
  我地上左去天台…18樓高既天台…佢行到去圍牆度停低左…然後就講野…佢話{“出黎啦…小琪小敏…”}聽到佢咁講…我地完全唔知咩事…只係知道…有兩個雙胞胎細路女走出黎…仲嗌佢做媽咪…我地睇見咁既場面…真係唔知發生咩事…
  呢個時候…其中一個細路女話{“媽咪…家姐佢頭先剪我D頭髮同衫…仲用刀切左我隻手指尾呀…”}個細路女拎高佢隻手…只見無左隻手指尾…而且成手都係血…仲滴緊既添…我見到D血就超想嘔…另外一個細路女又爭住講{“唔係呀…係細妹佢切左我個頭先…仲整斷我對手呀!!”}個細路女將自己個頭擰落黎…用手抱住左…而對手仲會時不時自己甩左…啪一聲跌落地下…我地三個見到呢D野…驚到手震腳震…唔敢再睇…最後佢地媽咪發嬲…將佢地兩個拎起…想由18樓掉佢地落去…}}
思媚 {“點…點…會咁…咪住…本日記好似開始寫得詳細…但係…太可怕了…我唔想面對!!”} [“思媚決定今日唔返學…唔見學校所有人…但係命運註定左就無得改變…”]
[“班主任打黎…”]
班主任 {“阮思媚…你再唔返學我就要記你無故擴課…嚴重會被踼出校…”}
思媚 {“但係我…我唔舒服…”}
班主任 {“你試下唔返…你身邊將要死多十個人!!”} [“聲音突然變左…變得好沉重…好哀怨…”]
思媚 {“你係邊個!!”}
[“班主任收左線…思媚驚到手震…最後佢唔理咁多…照常返學…”]
[“同日記一樣…凱韻真係完全變左…全日一粒聲都唔出…”]
梓鋒 {“老婆仔…不如去跟縱阿韻啦…我覺得佢係有D野架…”}
思媚 {“嗯…我都要去阻止…”}
子豪 {“我同你地一齊去!!”}
[“之後同日記一樣…去到一座樓宇…上到18樓天台…思媚已經知道會有事發生…”]
[“果然…兩個細路女出黎…一個斷頭斷手…一個斷手指斷髲…血淋滿曬佢地既全身…比日記所講既更為恐怖…兩個女仔睇落絲毫既痛苦驚慌都無…仲啜自己D血…場面令人十分嘔心…”]
梓鋒 {“哇…老婆唔好睇…”}
思媚 {“嗚嗚…好核突…好想死!!”}
[“凱韻同日記所講既有D出入…凱韻拎起左把電鋸…係自己身度鋸左十野…成身都係血淋淋…但係佢一D都唔覺得痛苦…”]
凱韻 {“你地兩個衰女!!成日打交…係咪要媽咪唔理你地先安樂!!”}
[“兩個細路女為左認錯…就肯比媽咪懲罰…”]
[“凱韻拎住佢兩個…將佢地吊係半空…”]
思媚 {“凱韻唔好呀!!”}
凱韻 {“咦??係小媚呀!!我係玉姨呀!!”} [“血淋淋既人…面帶微笑咁同思媚講野…”]
[“思媚頂唔順係咁嘔…而凱韻(玉姨)扶住佢…染到思媚半邊身都係鮮血…”]
梓鋒 {“果兩個細路女呀!!”}
[“吊架因過重而斷左…兩個細路女就咁墮樓身亡…”]
[“凱韻同思媚都暈左…梓鋒同子豪就各抱住一個跑去醫院急救…”]
凱韻 {“咦??點解我會係度…”}
思媚 {“你…你暈左呀今日…”}
[“凱韻郁既時候發覺好痛…於是入左廁所…除低D衫睇下…”]
凱韻 {“啊!!”}
[“大嗌一聲…三個人都衝左入去…”]
凱韻 {“點解會咁架!!我D一條一條既係咩黎架!!”}
[“凱韻全身都佈滿左電鋸既傷痕…連塊面都有一條…最後因為刺激過度…患左輕度精神分裂…”]
思媚 {“可惡既日記!!點解要搞我身邊既人!!究竟你想點呀!!你講呀!!”}
[“思媚對天哀號...雨水同淚水都已經分唔清了…”]

{{待續...}}
{{差1回覆都照POST LA>V<}}

頂部
百事可樂
初生嬰兒

會員編號 110035
精華 0
積分 379
帖子 45
威望 0 點
I-See幣 11155 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-27
註冊天數 6722
狀態 離線
  只顯示 百事可樂 的帖子
靈異事件?!
鬼上身?!
月黎月多血喇....

頂部
A_Mi
初級會員

會員編號 256111
精華 0
積分 611
帖子 187
威望 0 點
I-See幣 10801 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-2
註冊天數 6383
狀態 離線
  只顯示 A_Mi 的帖子
哇...好恐佈...
係咪鬼上身牙??

頂部
冰豬
初生嬰兒

會員編號 218622
精華 0
積分 431
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 11157 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-10
註冊天數 6466
狀態 離線
  只顯示 冰豬 的帖子
好驚=.=".........好多血呀>w<"""
快d post 之後仲會點呢@@?

頂部
◆TiSSuEs◇
初級會員
【黑╳眼】

會員編號 246206
精華 0
積分 1045
帖子 125
威望 0 點
I-See幣 13412 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-13
註冊天數 6403
狀態 離線
  只顯示 ◆TiSSuEs◇ 的帖子
好恐怖ar臨尾最嘔.....

頂部
♀雯
嬰兒上路

會員編號 244361
精華 0
積分 550
帖子 51
威望 0 點
I-See幣 11131 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-10
註冊天數 6406
來自 愛星
狀態 離線
  只顯示 ♀雯 的帖子
依個好似係恐怖小說黎嫁啵
 做咩po左係愛情小說既呢??
我稅得依個小說係恐怖多過愛情囉

回帖是一種美德 如果所有人看了帖以後都不回帖
試問還會有人願意發帖嗎
請不要令有發帖者使用SELL PO
各位看帖不回 以及買帖不回者反省一下吧
如果大家認同我以上所的話  請把此話貼在你的簽名吧
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...