加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]]]*-*死亡日記之1OO日的戀愛*-*
載入中 ...
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6758
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
*-*第十一日  夢境*-*
[“10月3日既下午6點…”]
[“經過沉日…思媚請左3日假休息…”]
爸爸 {“阿女…你點呀??好D未呀??”}
思媚 {“嗯…好D啦…不過好似有D興咁…”}
爸爸 {“係??咦…你發燒呀…唔緊要…爸爸返黎煮粥你食…你訓陣先…乖…”}
[“於是思媚既爸爸就出左去…剩低思媚一個…”]
[“好快…思媚訓著左…而佢既隔離…就出現左本日記…日記自己翻開左…”]
{{2006年10月3日…天氣晴朗…
  今日我發燒呀…好可憐…
  我訓既時候…發左個好似好長時間既夢…}}
[“日記只係得呢幾個文字…究竟係點既夢呢??”]
[“係思媚既夢入面…”]
女人 {“媚媚…”}
思媚 {“你係邊個??”}
女人 {“我係你媽媽呀…”}
思媚 {“媽媽??”}
[“當時環境漆黑一片…乜都睇唔到…思媚用力去望清楚個女人…只見一把長而烏黑既黑髲…削瘦而露骨的身軀…暴露紅根的一對大得恐怖的眼睛…面部毀容極其嚴重…一條又長又流緊血既疤痕橫蓋佢既半邊面…身穿紅衣…手指甲又長又尖…佢刮左自己塊面一下…指甲沾染左一兩滴既鮮血…用條利品嚐住…思媚見到咁既情況…成個人緊張到不得了…”]
思媚 {“你呃我!!你唔係我媽咪!!”}
女人 {“你咁樣講…媽媽我會好傷心架…”} [“聲音十分低沉及哀怨…”]
思媚 {“我認得你把聲!!你係咪我班主任!!”}
女人 {“我只不過係借佢既軀體姐…唔係點同你傾到計呀??”}
[“哀怨既聲音令思媚打左個冷震…”]
女人 {“媚媚…我好悶呀…不如你黎陪我啦…”}
[“思媚見到佢飄緊黎…即刻調頭係咁跑…但係無論佢去到邊…個女人都會係佢左右奸笑住…”]
[“跑既過程…思媚見到好多人…個個都識既人…佢地竟然係度互相咬對方既身體…鮮血飛濺…有個細路仔…係思媚既小學同學黎…佢比一大班人咬斷曬手手腳腳…好淒厲咁喊…好哀怨咁要求思媚去幫佢…好可惜…思媚見死不救…邊喊邊跑…最後個細路仔就咁比人食左…”]
思媚 {“走呀你!!”}
女人 {“我點會捨得離你而去??”}
思媚 {“走呀!!!!!!”}
[“思媚咁樣一嗌…終於醒左…”]
爸爸 {“阿女…你無事呀嘛??發惡夢呀??”}
思媚 {“爸爸!!我見到媽媽…”}
爸爸 {“下…”}
思媚 {“佢好恐怖!!好恐怖…嗚嗚…”}
爸爸 {“放心啦…惡夢黎架喳!!乖…食左碗粥再訓啦…”}
[“思媚飲左碗粥…隔左一陣又訓返…”]
[“係佢夢境入面…”]
女人 {“媚媚…”}
思媚 {“又係你!!”}
女人 {“你落黎陪我啦!!”}
[“個女人用手掐住思媚條頸…實行掐死佢…”]
[“現實中…思媚竟然用自己雙手掐住自己條頸…條頸慢慢變瘀紅色…然後發紫…:”]
梓鋒 {“你想點呀!!放開佢呀!!”}
[“呢個時候梓鋒竟然係思媚夢境入面!!”]
思媚 {“救…我…”} [“思媚好努力講出呢兩個字…梓鋒嬲到跑去個女人度同佢搏命…”]
[“個女人鬆開左手…思媚訓係地下暈左…”]
女人 {“我始終都唔想佢咁快死住…我仲等住好戲睇…”}
[“個女人慢慢消失左…”]
[“到思媚醒返…已經係第二日既朝早10點…”]

{{待續......}}

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6758
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子

QUOTE:
原帖由 ♀雯 於 2007-1-9 10:17 PM 發表
依個好似係恐怖小說黎嫁啵
 做咩po左係愛情小說既呢??
我稅得依個小說係恐怖多過愛情囉

呢個梗係1個愛情小說啦,,
但係遲d先有多d關於愛情既...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
◆TiSSuEs◇
初級會員
【黑╳眼】

會員編號 246206
精華 0
積分 1045
帖子 125
威望 0 點
I-See幣 13412 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-13
註冊天數 6403
狀態 離線
  只顯示 ◆TiSSuEs◇ 的帖子
樓主快D POS la十卜緊你架

頂部
冰豬
初生嬰兒

會員編號 218622
精華 0
積分 431
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 11157 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-10
註冊天數 6466
狀態 離線
  只顯示 冰豬 的帖子
冇架啦...成個星期得一版= =????
快d post 啦\"/~~~

頂部
Athena`
吹水學徒
...............

會員編號 88717
精華 1
積分 3389
帖子 1293
威望 1 點
I-See幣 16158 錢
GAME幣 347 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-19
註冊天數 6762
狀態 離線
  只顯示 Athena` 的帖子
由尼一個post開始,,往後的文章請根據 開post教學 post 文章..
         遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
否則警告,,,達3次警告後,,再犯者扣分,,,,,
即日生效``

p.s有''警告''的寛限期為2星期...2月1 日後再冇警告,,直接扣分!

by athena`

頂部
冰豬
初生嬰兒

會員編號 218622
精華 0
積分 431
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 11157 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-10
註冊天數 6466
狀態 離線
  只顯示 冰豬 的帖子
係咪唔post架啦-.-?  我等左好耐都仲未見你post過一版- -|||

頂部
natalie_niki
中級會員
 ̄°° ̄ 〞黑糖╳×∥1族

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
I-See幣 13733 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-12
註冊天數 6798
來自 香港某地
狀態 離線
  只顯示 natalie_niki 的帖子
唔postla??
我等左好耐la . . . .

頂部
natalie_niki
中級會員
 ̄°° ̄ 〞黑糖╳×∥1族

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
I-See幣 13733 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-12
註冊天數 6798
來自 香港某地
狀態 離線
  只顯示 natalie_niki 的帖子
唔pos t la ????
=.=等左好耐law . . .

頂部
FdYiNg
初級會員

會員編號 293747
精華 0
積分 648
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 12630 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-24
註冊天數 6302
狀態 離線
  只顯示 FdYiNg 的帖子
都幾好睇呀...
唔錯..

頂部
WIng_ChI
初生嬰兒

會員編號 298976
精華 0
積分 211
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 11000 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-3
註冊天數 6292
狀態 離線
  只顯示 WIng_ChI 的帖子
幾好睇丫...
十卜丫

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...